29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Hát nyáron BP nem túl kellemes :D 60 fokra melegedő aszfaltrengeteg, por, füst, izzadtság szag mindenhol... :D Ti tudjátok :D -
React #14831 Annyira jó érzés, hogy végre úgy nézhetem a vb meccseket, hogy nem kell stresszelni, hogy vajh ennyi idő alatt mennyi tételt nézhettem volna át :)))
Felüdülés :))) -
React #14830 *vele = mármint Pesttel :D -
React #14829 Jaja, bérbeadja apum, ez a hobbija :)) Amúgy most tervezem, hogy 1 pöppet megismerkedek vele, sztem 3-4 barátnővel felmegyünk, aztán 1-2 hétig ott lakunk, vagy az ő vagy a mi lakásunkba, éppen ahol van hely :)) -
Minek nektek 3 lakás? :D Vagy bérbeadjátok őket stb? -
React #14827 Asszem mind3 a 9. kerületben van, bár nem vagyok benne biztos, Pesttel még gondba vagyok :)) -
React #14826 a szófajokkal lett volna gondod?:) -
React #14825 szóóóóóffaajok, törinél az államalapítás (bár emelten ilyen nem volt)... ááá én miért nem voltam ilyen szerencsés :)) Mázlista nuni :DD
Amúgy neked is gratu :) -
BlackWolf #14824 ezek nekem fekszenek szofajokkal lett volna gond ha nemjo a segitseg amit adnak hozza -
na ennyi. :)
irodalom: Kölcsey, múl és jelen ábrázolása a műveiben. :)
nyelvtan: szófajok. :)
történelem: az államalapítás. :)
informatika: mágneses háttértárolók :DDDd
angol: valami fasság, kérdezgetett, beszélgettünk.
összességében kurva nagy szerencsém volt, mert húzhattam volna olyan tételt bármiből amiről fingom sem lett volna, de ezekről szépen tudtam beszélni még 0 tanulással is. töri jól sikerült meg az info is sztem nagyon, magyar meg so-so. szal akinek még hátravan, no para. nekem csütörtökön bizi osztás már. :]
holnap viszont bemegyek és szívom a vérét a többieknek. :] visszakapják amit ma kaptam... :]
-
Hol van Pesten lakásotok egyébként? -
React #14821 legalább már van terved, nekem még az sincs :D
Amúgy mi a tervem a jövőmmel? :) Sok múlik azon, hogy felvesznek-e, ha nem: munka, felsőfok8angol) vagy még 1 közép, meg bulizás Pesten 1 évig
-
Elmehetsz operátornak grafikai stúdiókhoz. -
React #14819 Persze, sokkal jobbak :) Hát a happy end, jó győz, dúl a láv, mindenki happy könyvek engem se fognak meg :D -
igen, ez igy van, de én inkább szeretem az ilyen könyveket, mint az amerikai fekete-fehér, jó győz, happy end jellegü storykat:) -
naja ... -
papirral nem sokat érsz. referencia kell -
React #14815 én nem mondtam, hogy rossz a vége, csak, hogy szomorú :// (általában a szomorú könyvek 1 időre engem is befordítanak- rossz szokás- :)) )
Persze, nagyon jó a vége... Ez talán közhely, de ilyen vészhelyzek esetén mutatkozik meg ugye, hogy kik azok akik érdekből, kik azok akik szeretetből (segíteni akarásból) voltak vele :) -hasonló helyzetben van az egyik családtagom is, szóval nem volt nehéz beleélnem magam...- -
Amúgy ki mit kezd most az életével? :) Van v.ki aki melózni megy? Sztetek Alapfokú programozó,Szoftverüzemeltető,Számitügép kezelő-használó "informatikus" érettségivel mien melót lehet szerválni? D: Szóval mien fizura lehet számítani max? Tervezni kell... Azon filózok ,hogy még egy grafikus vizsgát le kéne rakni... -
szerintem pont a vége a jó, amikor kiderül, hogy mindenki csak kihasználta, és hogy amikor neki lenne szüksége rá akkor leszarják. nagy igazság van benne, amit a jelenkorra is lehet vonatkoztatni -
mEkLaU #14812 Köszi:D
Elsö nap lementem:) Szeptemberig könyvet max alátétnek használok! -
React #14811 amúgy gratu :) -
Grat :P -
React #14809 csak ennyit sikerült összehoznod? mind1 jövőre megpróbálhatod újra... -
mEkLaU #14808 Hát úgy néz ki 144 pontom lesz:D Nem vok különösképpen csalódott
-
Valami ilyesmi volt a címe, hogy érdektelenség. -
React #14806 Iszonyatosan ismerős, itt van a nyelvemen, mind1, most utána járok :) utálom ha vmi nem ugrik be :D -
React #14805 :)))) Anyukámmal megismerkedhetnél, ezek a könyvek a polcán sorakoznak :)))
De ha akarsz 1 kib***ott jóó könyvet olvasni, akkor ezt ajánlom neked: Leon Lederman: Az Isteni Atom! Kisérleti atomfizikus, nobel díjas, és eszméletlen humora van, szenzációs :) [én még nem olvastam, de anyum akinek csak tudja ajánlja, no persze aki szereti az atomfizikát :)]
-
Stephen Hawking (legutóbb egy régebbi könyvét olavstam: Az idő rövid története; nézegettem az újabb műveit is, de hihetetlen ára van
), Ian Stewart (A természet számai), Stewart Brand (Amíg világ a világ Idő és felelősség A hosszú most órája, bár ez inkább filozofikusabb, mint tudományos).
Jaj, meg olvastam Dänikent (nem nevetni). Hát elég érdekes, de az inkább már sci-fi :D -
Hát egy francia emberről szól, akinek először meghal az anyja, akit alig látott, mert beadta valami öregek otthonába, aztán a barátnőjét csak a szexre használja, akkor megől pár arabot, de az sem igazán érdekli, aztán halálra ítélik asszem, de ez sem igazán fogja meg. Majd a végén azt hiszem teljesen megváltozik. Tehát az is ilyen jellemábrázolás. -
React #14802 nem tudom mire gondolhatsz.. van még más info, ami eszedbe jutna? Bár az érdektelen főhősről rémlik vmi, aki mindent csak kötelességből csinál, de nem jut így pontosan eszembe, kéne még vmi :) -
React #14801 igen, 1 helyzetet ír le... hogy milyen ha megváltozik vki, egy helyzetkomikum itt pl, hogy maga a szereplő csótánnyá változott, ami az elején vicces elemeket is szül... de aztán groteszké válik... -
Én is inkább reálos vagyok, de vannak könyvek, amik nagyon nagyon jók. De még a nagy "reálosok", mint túdosok is mind elismerték a nagy írók munkáit, sőt imádták azokat. Szóval minél több felé nyitott az ember, annál jobb :) -
Tessék, leírtad te is, most ehhez mindek kellett 40 oldalt elolvasni? :D -
React #14798 De itt nem azon van a hangsúly, hogy csótánnyá változott, nem ezen kell "lovagolni" [nem bántásként], hanem hogy milyen folyamatokon megy át maga a főszereplő, illetve a környezete hogyan viszonyul hozzá... én ezt olvasva érdekes dolgokra jöttem rá, és érdekfeszítő volt olvasni!
De hát persze, kinek a pap, kinek a paplan :) Szerencsére mindenkinek más tetszik... tudományos könyvek közül miket szeretsz? :) -
A csőtánnyá változó ügynöknek pont az volt a lényege, hogy annyira érdektelen a családja Samsa felé, hogy még az se nagyon érdekli őket, ha csótánnyá változik. Szerintem nagyon jó volt benne a csótányos elem, annélkül nem lett volna jó. -
Na jó, az igaz, de azért gép előtt görnyedve nem olyan, mint egy kényelmes fotelben, vagy egy hideg vizes kádban :D -
ja és van benne horror is. Őt tartják a horror műfaj megalkotójának. Szóval jó nagyon :) -
Na jó, én itt főleg az irodalomórán tanítottakra gondoltam. Nem tudom miért kell hülye történetekbe (pl. csótánnyá változó ügynök) csomagolva ellőadni egy pár mondatban leírható véleményt.
Bevallom engem nem igazán fognak meg a szépirodalmi művek, ha van időm inkább tudományos könyveket vagy újságokat olvasok. -
Meg volt az a könyv, ami Algériában játszódik, de nem jut eszembe a neve. Az is jó volt. Arról szól, hogy a főhősünk totálisan érdektelen minden irányba, és mindent csak kötelességből csinál. Nem jut eszembe a címe :(