29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
React #14872 :))) cigány itt is van... De tényleg nyár van, és az emberek ilyenkor hol vannak? Otthon alszanak? :) Látjátok ilyenkor akarok Pesten lenni... ott legalább a füst és az aszfalt mellett van ember :) -
Hmm, nálunk még kávézó sincs :D De van helyette cigány, őket lehet este nézegetni :/ -
React #14870 ja, nagy :) néha rá kell döbbennem (a sok mellett:D), hogy ez az eger milyen sz*r hely, embereket hétfő este nem látni :D és a sörözők/kávézók is éjfélkor zárnak, kegyetlen :D -
nagy a pangás. -
érettségiző #14868 a hidegháborút :) -
Én is megfordltam már itt-ott, de Európán kívül még nem jártam. Jártam Ausztriában többször is kirándulni a alpokban, Franciaországban, Németországban, Belgiumban (megnéztem többek közt a Market Garden hadművelet helyszínét is, meg átmentem azon a hídon is, ami a "Híd túl messze van" c. filmben is volt :). Jártam Hollandiában többször is, Szloávkiában is párszor, Romániában, meg 2 éve jártam volna Svájcban is, ha nincs az a fránya árvíz :( De az ilyen strandoló helyektől, mint Spanyolorság, Egyiptom stb ózkodom :) -
de jártam viszonylag sokféle, de csak Anglia fogott meg úgy igazán. Pl Szlovákiában kb 1 éve, de voltam már többször Ausztriában (egy nagyon szép helyen, mesés alpesi lejtők, tényleg gyönyörű volt), Németországban is, de ha ugy vesszük akkor Belgiumban és Franciaországban is, mert anno Angliába busszal mentünk:)))
Idén meg Skócia lett volna beszervezve, de nem jött rá össze a pénz:( majd jövőre -
Már egyszer írtuk, hogy írd le a felvételi tárgyaidnak az elért százalékát, és kiszámolom neked... -
ha téged igen, ird már be mi van benne, KÖOSZ! -
Repjegy nem gáz, mert tele vagyok kedvezménnyel a KLMnél :) Csak hát kell vizum, meg a legutóbbi külföldi utamon ellopták az útlevelem is :D Szóval kb 1 hónap mire kitudnék menni. -
Megdobának ők, ha kérném, de nincs szívem, mert amennyi könyvet én megvennék az jó néhány tízezerbe kerülne :) -
React #14861 :) ÁÁ nemár, hogy anyudék nem dobnak meg pénzzel ha tanulásról van szó, jelen esetben művelődésről... vagy nem?
-
Na, én meg jártam Szlovákiában meg Ukrajnában... tankolni :$ -
De jó nektek, utazgattok össze-vissza, én meg itt rohadhatok a melegben :( Még azt sem tudom hol fogok lakni pesten, az albérlet nem éri meg, lakást venni meg nem hiszem hogy lesz pénz :( Nyaralásról nem is álmodok :( -
React #14858 azon én se :) Eddig Angliában voltál csak? Más országban nem jártál még? -
Felírtam a könyvlistámra :) Remélem egyszer végre majd sok pézem lesz :( -
bár egyébként engem is hivnak usa-ba, mert már 10 éve ott laknak az unokatesómék, csakhát ahhoz jegyet is kell venni, ami meg nem olcso-100-200 rongy odavissza -
nem, én olyan messze sajnos még nem jutottam, Angliában voltam kétszer eddig, de nagyon szeretek külföldön lenni, nagyon jó érzés. Nem csodálkoznék, ha 10 év mulva már nem itt laknék -
React #14854 te voltál már? :) -
mindenképp menj ha tudsz. a repcsijegy nagyon drága, de ha meg tudod valahogy oldani akkor kötelező kimenni..komolyan mondom:) -
React #14852 :)))))) -
React #14851 Nem hiszem, báár elvileg volt vmi ötlet, hogy Monte Carlóba... de még ez talonban van... De inkább barátokkal mennék el Horvátba, vagy akár a Balcsira, de szeretem a spontán dolgokat,szóval ezt is megoldjuk majd :) -
Te gondolom nem találkoztál azzal a csúnya nagy vastag könyvvel :) -
és te amúgy mész valahova a nyáron BPn kívül? -
64 -
React #14847 matekod hanyas lett? :)
[százalékszámítás]... nem kötekszik :)
-
Írd le a felvételi tárgyaid százalékát, és megmondom. de csak a felvételi százalékokat. -
összeadom a százazalékot, és kaphatok vmi 400 valamennyit, nah ez azé dúrva, .......... szal hogyanis kapom meghány pontom van??????? -
React #14844 miért kell amúgy a pont? :) -
React #14843 miért kell amúgy a pont? :) -
Pff :D
Hát kiszámolod. -
héé ebbe a bizibe hogy lehet megnézni hogy hány pontos lett az érettségim? mert ebbe csak százalékok vannak meg jegyek:C -
Tesóm állandóan zaklat, hogy menjek ki hozzá :D Meg érdekel is, meg ugye szeretek utazni is :) -
React #14839 De az Amerikásat már csak olyan mellékesen említed meg, mi az neked egy Balaton mellett? :PPP :)) Kiváncsi vagy az amcsikra? Vagy tesód hiánya visz el ilyen messzire? Esetleg mindkettő? :D -
React #14838 Tudom :)) Mázlista :) Én csak sunyiba tudtam, ha lecsempésztem magam a nappaliba, bár fenn is van 1 tv-m, de azt vhogy semlegesítették :)))
Én csak párat tudtam, a "jobbakat", bááár engem eddig nem nyűgöztek le annyira a meccsek(néhány kivétellel) mint négy éve, sokkal jobban szeretem a nyitottabb meccseket, amikor mindkét csapat támad, nem pedig beállnak a saját kapujukba, és védekeznek ahogy csak tudnak :) De ahogy látom a nyolcba kerülésért már ilyen meccsek folynak :) -
Lehet lenézek mégegyszer vitorlázni Balatonra, meg esetleg Amerikába megyek tesómhoz, de nem biztos még. -
bizony! Bár én bevallom igy utolag hogy már sikerült, minden vb meccset megnéztem, még érettségi előtt is 1 nappal, de azért büntudatom volt alatta:DDD -
React #14835 Tényleg te mész vhova nyaralni? :) -
React #14834 Nem tudtok eltántorítani :)) bárhogyan is szídjátok Pestet :))
Mellesleg sztem nappal aludni fogunk, este meg lehűl a levegő
Báár sztem a nappalomat is befogják táblázni, de majd csak túlélem. :))
-
elhiszem :)