29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Braveheart #14952 Én már 1 éve főiskolás vagyok de ma este azt álmodtam hogy érettségizek és lóf@szt sem tudok
elég rossz érzés volt, emlékeztetett vmire
-
lol még háború lesz itten :D
megjelöltem az infót és a villanymérnököt is...
infót elsőhelyen.
ha még föl is vesznek félek ,hogy nehogy kiszórjanak rögtön,sajna én nem gimis voltam így majd jobban kell iparkodnom -
ja bocs, nem tudtam h te is irkálsz oda:) -
Mélennékmá stréber? Neszójjábe -
erre gondoltam én is, de ez nem jön be -
ne félj, azok leginkább stréberek, jártatják a szájukat, 129 pont az tökéletes. hova mész? -
React #14946 :))) hülye -
Akkor mégsem olyan nagy ász az a sárkány a tigris fölött :D -
React #14944 nyelvemlékek, pfejj...! És tudtad is? mármint ment? :)) -
BME-VIK-es oldalon láttam kinek mennyi pontja van, és én eltröpülök az 129 pontommal :(
Kezdek félni...
Egyébként ma letudtam a törit és a magyart.
Töri:II.József,Mária Tercsi
Magyar:Kosztolányi:Édes Anna és A magyar nyelvemlékek -
React #14942 engem ütöttél ki :) azt akartam írni, hogy sajna csak évekre vannak bontva, hisze ezek kínaiak :))) És igen itt van 1 érdekessége a dolognak, hogy nem minden 86-os, 87-... ugyanolyan :)) -
Erre gondolhattak: http://www.bmeportal.extra.hu/ -
Mondjuk az tényleg gáz, hogy véekre van bontva... Elég sok embert ismerek a korosztályomból, és totál mások vagyunk :) -
Azért te sem panaszkodhatsz! :D
"A világ legnagyobb szívtiprói, legnagyobb kurtizánjai a Sárkány-nok" -
React #14938 és még én élem bele magam, és még engem befolyásolnak a horoszkópok, hogy azután úgy élek.... azér ne vedd készpénznek :PP :)))) -
hopp valakit kiütöttem, bocsi. -
feliratkoztam a gmail groupra de nem nagyon lehet átlátni. valami forumrol is beszéltek hogy inkább azt használnák, az hol van? vagy miez?:D -
Hááát lehet fognak még rólam írni a történelem könyvek :D -
React #14934 az uralkodóknak tetszik az "utolsó rész", hogy uralkodó vagy :PPP a kis napoleon :D -
de most akkor minden 86-os Tigris? Nincsenek tovább beosztva? -
Ez viszont tetszik:
"Uralkodásra, szerelemre és pénzköltésre termett. Forradalmár, ugyanakkor született uralkodó" Főleg az utolsó rész! :D -
React #14931 Háááááháááááááááááááá :))))) -
Mi ez a hülyeség!!! Teljesen alá vagyok rendelve a Sárkánynak!!! Ez eretnekség!! :D -
React #14929 itt amúgy mki kikeresheti magának, akit érdekel :DDD [mostnehogymkiazthiggye,hogyénhiszekebben:)]
Szóval te tigris vagy( én sárkány) -semmi esélyed legyőznélek :PPP- , na és itt van a leírásod, meg hogy a többi állattal hogy jössz ki :)) Szó szerint :))
Tigris jellemzői :) -
még csak 19 tag van, mostmár 20:D
egyébként tök jo egyik ismerősöm fog tanitani 3ds maxot majd! zsiir:D -
86 -
React #14926 jólvanna ... :))
[most elbújik] :) -
Igen, gy karon van egy villannyal:D:D -
React #14924 jajj te csalóóóó :) nem szabad, én egyedül a kínai horoszkópot olvastam, vagy ha épp a lökött barátnőm ingerelt fel azzal, hogy elővett egy újságot, és elkezdett cikizni, hogy háháhá most nem lesz szerencsés hetem :DD [naná, hogy szerencsés lett :D] -
React #14923 na épp akartam mondani :)))) melyik évben születtél? -
React #14922 tudom, hogy nem fikázol :)) Dehogy viselkedek úgy, anno még mamám mutatta meg nekem, nem is emlékszem rá, csak, hogy illett rám, szóval nem is emlékszem magára a horoszkópra, "hogy hogy kell viselkednem" :)) ettől függetlenül, persze nem lehet minden embert 12 csoportba osztani (nemtudom pontosan mennyi van),szóval senkire se lehet úgy ráilleszteni minden tulajdonságot, csak 1 kettő van ami illik rá :) -
jaja, a horoszkop kamu
bár nekem 1szer bejött, igaz akkor is előre néztem meg hogy minek kell kijönnie -
hol van ez a kínai tulajdonságos horoszkóp! majd én jól megcáfolom! :D -
Nem fikázok senkit, csak olyan komolyan veszítek ezt, hogy már direkt úgy viselkedtek, ahogy utasítva van a horoszkópban, és aztán elhitetítek magatokkal, hogy húúú de igaz :D -
ez a meleg hatása!:DDD
igen, sztem is nézd tovább:PPP :)))
-
:Ð (kos) :P -
React #14916 ez így olyan jól hangzik, hogy 1 karon van a vilannyal :) ha kicsit elvonatkoztatol, olyan vicces dolog jön ki belőle... 1 kar amin 1 villany van :)) Najó bolond vagyok, nézem tovább a filmet :)) -
mondtam
:)
-
React #14914 Ugye milyen jó érzés? :))) Grats :) -
React #14913 veszitek!?? :))) Én nőtársaimmal ellentétben nem bújom, hogy ebben a hónapban, épp milyen faszival illek össze, vagy épp ebben a hónapban/ hétben épp milyen lesz a kedvem :) Szóval engem ne fikázz :))
Mellesleg Orionnak igaza van, pl. a kínai horoszkóp, ami csak a tulajdonságaimat írja le , az teljesen igaz rám... de nem írom ide le, mer még kiismernétek :)))