29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• skristof
    énis így vagyok velük... az már tényleg a stréber mag :)
  • BADE
    mondjuk én csak felhúzom magam rajtuk:)
    Múltkor valaki siránkozott,hogy a 98 pontos írásbelije,miért nem lett 100 pontos.Gyorsan nyomtam egy X-et:)
  • React
    itthon semmi se ment, se tévé, se net, se semmi, éjjeli 3kor inkább megnéztünk 1 filmet :D Néha belémnyilalt, hogy mi van ha épp a hátamba csapott :) annyira közeliek voltak jajj :D
  • skristof
    igen köszi azt néztem már
  • React
    Én inkább el se olvasom, legalább az addig eltöltött időt nem rontom el... :D
  • BADE
    felvi-n is írogatnak hogy kinek mennyi lett
  • skristof
    nekem is csak 129 pontom van bme-vik-re, ez van :\

amúgy hol nézed, h kinek mennyije lett?
  • BADE
    nem volt semmi,nálam is kilőtte a gépet 2*,aztán inkább nem próbálkoztam vele,mentem aludni:)
  • OrioN the S
    pedig igaz :) nekem is jólett... őőő amúgy sztem azé sikerül annak is aki nem tanul me egyfolytában arra gondol ,hogy utána mennyire be fog ba**ni :D
  • mukika
    forrás és az atlasz kronológiai táblázata. :)

meg azért az általános műveltség is befigyel... :P
  • iko
    csak mert sokan mondták hogy tanulás nélkül is simán lehet 3-4 az ember
  • iko
    Amúgy érdekelne,h vki nulla tanulással hogyan mondja el a Bethleni konszolidációt :D
  • iko
    na mekvolt, első hullámban jöttem, én voltam a második.
    irod: Petőfi Irodalmi Múzeum - Elmondtam amit a netről leszedtem belőle, de aztán belekérdezett a klasszicizmusba(aminek csak annyi köze a tételhez, hogy a múzeum épülete is klasszicista) és kicsit bekavart, mivel nem is volt klasszicista tétel, ezért picit leblokkoltam. Nem is tudtam klasszicista irót mondani aaargh.
    nylev: Hang és hangtörvények - kis kavarodás a hangtörvényeknél, de sztem jó
    töri: Bethleni konszolidáció - sztem egész jól sikerült ahoz képest , hogy mikor kihúztam hirtelen semmi sem jutot eszembe belőle :D, de a végén sikerült kifelejteni a külpolt, pedig leirtam, csak a tanár belekérdezett közbe és nem mondtam végig, Azért a végén aszonta szép felelet.
    info: vmi tömörítés - lényeget tudtam meg a gyakorlatot
    angol: dumáltunk, azt tenk jú, veri nájsz,
  • OrioN the S
    őőő :) jah ..az volt :) mi meg lanozunk és villámlott egy akkorát ,hogy rögtön mindenki refléexből kikapcsolta a gépet XD
  • React
    most majdnem röhögtem egy nagyot :))) de illenek rád a jellemzők? :))
  • React
    Ott van a kék vastag könyved, meg mindenhol le van írva hogy kell :) Ha kicsit utána nézel könnyedén kiszámolod :) az áldott jó szívem, itt megtalálod :) (összeadod a hozott meg a szerzett pontjaidat)
  • React
    Mekkora vihar volt itt Egerben, vagy 3 óráig szakadt az eső és olyan villámlások voltak, hogy majd kiszakadt a dobhártyám... én hülye meg hajnali 3-kor a beázott 4. emeletről indultam haza, és annyi volt bennem(nem voltam színjózan:P), hogy szórakozottan lifttel indultam el, ami mindenhol vizes volt, és beálltam és rendesen eláztam mire leértem :))) Amikor kirszállok 1 faszi szól oda, hogy merész hózás volt részemről, egy beázott lifttel villámlások közepette közlekedni :DD
  • mEkLaU
    Nem!! Engem öszintén érdekel, csak nem tudom hogy kell kiszámitani:D
    12-re megyek bizonyitványosztásra..micsoda örömöt fogok érezni, mikor elhagyhatom azt az intézménynek és gimnáziumnak csúfolt bűnszervezetet!
  • TomBond
    Nemsokára indulok vizsgázni. Ma csak négyen leszünk úgy hogy utána biziosztó. áááááááááááááá Van papra.
  • grizzly21
    :))
  • OrioN the S
    Chuck Norris...me neki Chuck Norris a horoszkópja :D Sőt Chuck Norris a horoszkópja a horoszkópjának.. XD
  • grizzly21
    najo a kinai nem ér.
    nézzük az igazit: OROSZLÁN. Na ezt ki übereli? :P:D
  • I.C.ram
    Hát igen... azt a tigris elég csúnyán helybenhagyja :D
  • grizzly21
    na én meg nyul vagyok...b@ssz@meg.:D
  • I.C.ram
    Naa utánajártam. Nekünk még nem kell fizetni, csak a 2007-től járóknak.
  • I.C.ram
    Nem elég, hogy 144 pontod van, de még szivatni is akarzs minket? :D
  • mEkLaU
    Na vki nem akarja kiszámitani?:)
  • rhinoelekes
    tanulók figyelem!

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS a tandíj ellen

Segíts te is!!!
  • grizzly21
    sorry:)
  • grizzly21
    aha..hát nemtom, leeht h megcsinálom
  • grizzly21
    aha..hát nemtom, leeht h megcsinálom
  • [HUN]PAStheLoD
    na ma fél nyóctól/nyóctól megnyitó .. és 30án meg én is megyek érni ;]
  • BlackShadow
    info érettségi (közép) ötösöddel ki tudod váltani az ecdl vizsgát 5500 pénzé. annyit kell tenned h elmész a nemtommiyen székhelyre ott regisztrálsz (ha nem lehet megoldani az iskoládban) perkálni kell azt 4-6 héten belül kiküldik.
  • grizzly21
    közép 86%os infora kapok ECDL-t? mindenfélét hallok..bár annyira nem érdekel
  • mEkLaU
    Azt tudom, hogy duplázással 144 pontom van, de poénbol vki számitsa ki nekem a másik módszerel, hogy mennyi van plz!
    3.ikban minden 5ös kivéve a matek az 3-as, 4.ikben pedig a matek, magyar 4-es többi 5ös! Érettségin magyar 4-es, matek 4-es összes többi 5ös! 24 pluszpontom van
  • I.C.ram
    most hallom, hogy 2008tól havidíjas lesz a felsőoktatás... 5000-13000 ig terjedhet/hónap. Akkor ez a 2008-tól indolókra vonatkozik, vagy már mi is szopni fogunk 2008tól?
  • iko
    Tömegkommunikáció tétele vkinek +van?
  • Balo
    Ezt a FER-t annak is fizetnie kell majd, aki 2007 őszén kezdi meg tanulmányait?
  • Balo
    Most tényleg nem megy.
  • grizzly21
    a bme portalt viszont nekem nem akarja behozni. Az én készülékemben van a hiba?