29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
skristof #14992 énis így vagyok velük... az már tényleg a stréber mag :) -
mondjuk én csak felhúzom magam rajtuk:)
Múltkor valaki siránkozott,hogy a 98 pontos írásbelije,miért nem lett 100 pontos.Gyorsan nyomtam egy X-et:) -
React #14990 itthon semmi se ment, se tévé, se net, se semmi, éjjeli 3kor inkább megnéztünk 1 filmet :D Néha belémnyilalt, hogy mi van ha épp a hátamba csapott :) annyira közeliek voltak jajj :D -
skristof #14989 igen köszi azt néztem már -
React #14988 Én inkább el se olvasom, legalább az addig eltöltött időt nem rontom el... :D -
felvi-n is írogatnak hogy kinek mennyi lett -
skristof #14986 nekem is csak 129 pontom van bme-vik-re, ez van :\
amúgy hol nézed, h kinek mennyije lett? -
nem volt semmi,nálam is kilőtte a gépet 2*,aztán inkább nem próbálkoztam vele,mentem aludni:) -
pedig igaz :) nekem is jólett... őőő amúgy sztem azé sikerül annak is aki nem tanul me egyfolytában arra gondol ,hogy utána mennyire be fog ba**ni :D -
forrás és az atlasz kronológiai táblázata. :)
meg azért az általános műveltség is befigyel... :P
-
csak mert sokan mondták hogy tanulás nélkül is simán lehet 3-4 az ember -
Amúgy érdekelne,h vki nulla tanulással hogyan mondja el a Bethleni konszolidációt :D -
na mekvolt, első hullámban jöttem, én voltam a második.
irod: Petőfi Irodalmi Múzeum - Elmondtam amit a netről leszedtem belőle, de aztán belekérdezett a klasszicizmusba(aminek csak annyi köze a tételhez, hogy a múzeum épülete is klasszicista) és kicsit bekavart, mivel nem is volt klasszicista tétel, ezért picit leblokkoltam. Nem is tudtam klasszicista irót mondani aaargh.
nylev: Hang és hangtörvények - kis kavarodás a hangtörvényeknél, de sztem jó
töri: Bethleni konszolidáció - sztem egész jól sikerült ahoz képest , hogy mikor kihúztam hirtelen semmi sem jutot eszembe belőle :D, de a végén sikerült kifelejteni a külpolt, pedig leirtam, csak a tanár belekérdezett közbe és nem mondtam végig, Azért a végén aszonta szép felelet.
info: vmi tömörítés - lényeget tudtam meg a gyakorlatot
angol: dumáltunk, azt tenk jú, veri nájsz, -
őőő :) jah ..az volt :) mi meg lanozunk és villámlott egy akkorát ,hogy rögtön mindenki refléexből kikapcsolta a gépet XD -
React #14978 most majdnem röhögtem egy nagyot :))) de illenek rád a jellemzők? :)) -
React #14977 Ott van a kék vastag könyved, meg mindenhol le van írva hogy kell :) Ha kicsit utána nézel könnyedén kiszámolod :) az áldott jó szívem, itt megtalálod :) (összeadod a hozott meg a szerzett pontjaidat) -
React #14976 Mekkora vihar volt itt Egerben, vagy 3 óráig szakadt az eső és olyan villámlások voltak, hogy majd kiszakadt a dobhártyám... én hülye meg hajnali 3-kor a beázott 4. emeletről indultam haza, és annyi volt bennem(nem voltam színjózan:P), hogy szórakozottan lifttel indultam el, ami mindenhol vizes volt, és beálltam és rendesen eláztam mire leértem :))) Amikor kirszállok 1 faszi szól oda, hogy merész hózás volt részemről, egy beázott lifttel villámlások közepette közlekedni :DD -
mEkLaU #14975 Nem!! Engem öszintén érdekel, csak nem tudom hogy kell kiszámitani:D
12-re megyek bizonyitványosztásra..micsoda örömöt fogok érezni, mikor elhagyhatom azt az intézménynek és gimnáziumnak csúfolt bűnszervezetet!
-
TomBond #14974 Nemsokára indulok vizsgázni. Ma csak négyen leszünk úgy hogy utána biziosztó. áááááááááááááá Van papra. -
:)) -
Chuck Norris...me neki Chuck Norris a horoszkópja :D Sőt Chuck Norris a horoszkópja a horoszkópjának.. XD -
najo a kinai nem ér.
nézzük az igazit: OROSZLÁN. Na ezt ki übereli? :P:D -
Hát igen... azt a tigris elég csúnyán helybenhagyja :D -
na én meg nyul vagyok...b@ssz@meg.:D -
Naa utánajártam. Nekünk még nem kell fizetni, csak a 2007-től járóknak. -
Nem elég, hogy 144 pontod van, de még szivatni is akarzs minket? :D -
mEkLaU #14966 Na vki nem akarja kiszámitani?:) -
tanulók figyelem!
ALÁÍRÁSGYŰJTÉS a tandíj ellen
Segíts te is!!! -
sorry:) -
aha..hát nemtom, leeht h megcsinálom -
aha..hát nemtom, leeht h megcsinálom -
na ma fél nyóctól/nyóctól megnyitó .. és 30án meg én is megyek érni ;] -
info érettségi (közép) ötösöddel ki tudod váltani az ecdl vizsgát 5500 pénzé. annyit kell tenned h elmész a nemtommiyen székhelyre ott regisztrálsz (ha nem lehet megoldani az iskoládban) perkálni kell azt 4-6 héten belül kiküldik. -
közép 86%os infora kapok ECDL-t? mindenfélét hallok..bár annyira nem érdekel -
mEkLaU #14958 Azt tudom, hogy duplázással 144 pontom van, de poénbol vki számitsa ki nekem a másik módszerel, hogy mennyi van plz!
3.ikban minden 5ös kivéve a matek az 3-as, 4.ikben pedig a matek, magyar 4-es többi 5ös! Érettségin magyar 4-es, matek 4-es összes többi 5ös! 24 pluszpontom van -
most hallom, hogy 2008tól havidíjas lesz a felsőoktatás... 5000-13000 ig terjedhet/hónap. Akkor ez a 2008-tól indolókra vonatkozik, vagy már mi is szopni fogunk 2008tól? -
Tömegkommunikáció tétele vkinek +van? -
Ezt a FER-t annak is fizetnie kell majd, aki 2007 őszén kezdi meg tanulmányait? -
Most tényleg nem megy. -
a bme portalt viszont nekem nem akarja behozni. Az én készülékemben van a hiba?