29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Na megjöttem. Végül nem fociztam, de futottam egy jót :D Meg elmentem pajtival kajálni :P -
csak kivancsi vok, mennyire népszerü más sulikban az elörehozott:)nálunk 79-en voltak.
s csinált itt vki emelt német érettségit? -
nah, nálunk is ketten csináltak abból:) -
React #15109 bnőm huga pl. tesiből csinált most előrehozottat :) -
Nyelvvizsgával csak. :| De Shadow csinált infóból. -
úgy értem, h elörehozta az érettségit. pl. földrajzból csináltak nálunk sokan most 11.ben.... -
React #15106 sztem mindenki a nyelveket, akinek volt nyelvvizsgája, de ahogy hallom ezt most megszűnik, és akinek van, akinek nincs, mindenkinek meg kell csinálnia a nyelvekből is az érettségit.. -
React #15105 miért nem jó ikernek lenni? :/ -
React #15104 vmivel el kell múlatni az időt, amíg meg nem tudjuk az eredményeket :))) (mármint, hogy kit hova vettek fel) -
csinált vki elörehozott érettségit? -
csakhogy beszalljak ebbe az idevago temaba, nem olyan jo ikernek lenni ha illenek rad a leirasok (ram igen) -
skristof #15101 kevés itt az off :D -
ték -
ok :) én lezuhanyoztam és kinézek ,hogy mi az ábra -
Na lezuhanyzom, aztán kinézek, mi az ábra. -
:) én -.- -
React #15096 én leszek az első
-
megettem 2 liter fagyit D: nem bírok mozogni :( -
Inkább szívességeket kérni :P :D -
ien összevissza :D me érdekesen szoktam zselézni :) -
React #15092 szó szerint futtatnád őket :)) -
Beállok stricinek, aztán 4 év múlva fogtok csodálkozni :D -
React #15090 :)) háát pedig most a vb idején nagy pénzt lehetne keresne egy ilyen félmeztelenül focizó lány focimeccsel... :)) -

[elképzelte] -
Hát igen, félmeztelen focizó lánykák látványáért, akár még a napszúrást is bevállalnám :P De sajnos ez a helyzet nem áll fent jelenleg :D -
React #15087 menjél már, már nincs is olyan meleg...(viszel vizet:D)
képzeld csak el, sok félmeztelenül rohangáló pasi, én biztos mennék
-
React #15086 az pont jó, elvont, nekem való :) -
Ne lenne ilyen rohadt meleg... :( Hívtak focizni, de nincs az a pénz, amiért én ilyen melegben rohangálnék :D -
Nahát :D -
Jól teszed. Érdekes könyv, kicsit elvont :) -
React #15082 Én meg cseresznyét szedtem a kertben, mostmár te is jöhetsz :DDD
Milyenre vágattad? :)
[a kutyahajúak a zsánere :DDD] -
React #15081 Hát ezaz, hogy az ikreknél nincs semmi féle megtestesült vmi, mint mondjuk a kosnál vagy az oroszlánnál... (csak két egymásba fonodó dolog, ami ugyanolyan:))
de ha már ennyire érdekel : itt vagy :)) -ikrek- :) De ahogy nézem, egy nyughatatlan intellektuel aki érett :PPP -
React #15080 *film=közöny... :) -
React #15079 ÁÁÁÁHh tudtam... hogy nem érdektelenség hanem közöny... jajj az is nagyon jó film, azt pl még nem olvastam, csak magát a sztorit tudom, meg átbeszéltük órán, de az is kötelező lesz nekem nyáron :))
[mellesleg ügyi vagy, piros pont :D] -
React #15078 Látom még mindig jól álcázom magam :))
Kinnt szoktam, igen :) Bár a földi játékokat jobban szeretem, és magam inkább űzöm, mint nézem a sportot, bár a vébével kivételt teszek :)) -
React #15077 ugye??? :)) -
Easy Rider #15076 basszus pénteken szóbelizem, az elnökünk meg mindig összekeveri a tételeket :S:S:S
franc essen bele, legyek már túl rajta, nemigaz h májusban írásbelizek, június utolsó napján meg szóbelizek, ez nonszensz :S -
érettségi sex ,vihar vagy viharos sex ahogy érzed.. :D meg sprt pl csípőmozgatás stb...
-
háámivanitt :OOOO -
hohy rózsaszín pólóm van? :D neeem............ only hetero élet!