29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
React #15152 ki kell tölteni az időt, amíg nincs meg a felvételi eredmény, így vezetjük le a feszültséget :D
1 film amit soha ne nézzetek meg : Rumor has it (jennifer aniston)-- borzalmas... -
React #15151 én is most jóbarátokat nézek... :) és ma rossz film napot tartottam, meg zenét töltöttem :)) most kikockulom magam, úgyis vagy 2 hétig nem leszek itthon :) -
Engem nem zavar az off. Összejött egy jó kis társaság :) -
mennyire igaz! jól eloffosodott a topik :)) mindenki túl mindenen.
asszem folytatom a tanulás miatt abbahagyott kis projektjeimet, most hogy a vb is megritkult. (filmnézés, játékkészítgetés, focizgatás, kosarazgatás:)) -
Dehogy alszik. Ilyenkor a legjobb, mert végre hűvös van :) -
és nem!:) -
React #15146 Gondolom már mindenki alszik :) -
React #15145 Jajj, az tényleg fárasztó lehetett :) 3 napos lan party? jesszus :) -
React #15144 Nah legalább ismerkedek Pesttel :)) -
React #15143 :)) Köszi (előre is) -
Hát biztos van. 21-es Busszal is megközelíthető meg. -
igen, de a térképen olyan közelinek tünt:) gondoltam van valami jo kis járat, ami hátul megy, pl gazdagrét felöl:) -
Hát ja, azért annyira nincs neked közel az :) -
hm, akkor azért nincs olyan közel:( na nembaj majd meglátjuk -
De lehet neked rövidebb elmenni Hűvösvölgybe, és onnan 56-os villamos. -
Elmész Moszkva Tér-re, és onnan 56-os villamos Kelemen László utca megálló, és onnan észak-kelet felé pár perc séta. -
aham! budaörsön hogy a leggyorsabb odamenni? közlekedésben nem szoktam valami májer lenni:D -
Persze, hogy ingyenes. Hát olyanok a meccsek, mint amilyet csinálnak. Szoktak lenne rajta estefelé. -
kb itt:
Nekem jó, mert kb 5 percnyi járóföldre van tőlem :P -
ingyenes ugye? majd egyszer elnézek oda szerintem a nyáron. Jo meccsek szoktak lenni? -
2. kerület közepe táján. -
ja és plussz multkó hazáig sprinteltem :D -
az hun van? -
itt nincs eső:)
egyébként nem vagyok fővárosi szerencsére:) Budaörsi vagyok, ami azért jo, mert szép, és közel van a fővároshoz:) -
3 napos LANparty+érettségi+közbe meló+melegvan+- -
Biztos jó lesz akkor. Előre is jó nyaralást :) -
React #15126 még jóhogy nem romlott bab :DD -
React #15125 Hogyne, ő alap :) Holnap rakjuk bele a chipet (orvos), szegénykém már előre sír érte a szívem... [nagyon fog fájni neki], de csak így engedik ki... -
React #15124 az amcsikat amúgy emiatt iszonyatosan irigylem, hogy ők csak gondolnak 1et és leutaznak a tengerparta... -
Viszitek a kutyát is? Kocsival mentek? -
Egyem a kis szíved. :D Én meg szóbeli elötti napokban gyomorrontást kaptam egy romlott narancslétől, még állni sem bírtam, mert szédültem :) -
React #15121 tudom ti nem szívlelitek az ilyen helyeket... viszont én most vágyok 1 homokos tengerparta, ahol halálra ökörködhetem magam a mopszommal :DD -
Hát én, ha soktam, akkor a Budenz salakpályára megyek. -
Nekem egyelőre elég volt a vízpartból. Most inkább valami hűvösebb helyre mennék :)
Én kutyám se szokta izgatni magát, ha dörög, de nálunk szokás szerint csak villámlik. -
React #15118 miért mit csináltál? Én elvileg a kimerültségtől feküdtem 4 napig 39.5 fokos lázzal(tüszős mandula gyulladás)... az érettségitől :D sztetek nem röhögtem nagyon nagyot? :D -
D: menni nincs erőm az elmúlt pár nap után D: sztem futnék 10 métert és összesenék :D -
React #15116 amúgy te is nagyvárosi vagy, igaz? :) most még én is mennék, most esőbe, tök jó lenne :D -
React #15115 Eger- stadion (haha:D) -
hol lehet focizni? Én most elvoltam valahol, de ott mindenhol tele volt. aki tud jo helyet szoljon már:) -
React #15113 én meg itthon kockulok :D Olyan gyötrelem filmeket nézek, hogy közbe már zenét hallgatok, meg öcsémmel a fényképezőt próbálgatjuk! :)) meg épp mosok, hogy meg legyen minden cuccom! :)
Ja, nem is mondtam anyámék tegnap bejelentették ,hogy megyünk szombaton görögbe :)))
ÚÚÚÚGYYYY DÖRÖG :))) Olyan hangverseny van itt, az normális ha a kutyám a füle botját se mozgatja? :)