29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
React #15192 Naaaa szuper, akkor ma éjszaka valszeg ezt is letöltöm ha csupa jót írnak róla :)) -
asszem egyébként már nagyon jo a viz! az idő most elbaszódott, de a viz talán még nem hül le. tegnap voltak öcsémék -
és bizony, hogy találtam! -
React #15189 Brazil :) teljesen másra asszociáltam a nevéből, miről szól? :) -
React #15188 óóó miért mész Siófokra? én is tervezem görög meg hegyalja után, hogy lenézek a balcsira :) -
Lehet megnézem most ezt, ha lelek hozzá feliratot:
-
ha lusta vagy elolvasni akkor 2 idézet:
"Ha összesen két darab filmet lehetne megjelölni, mint a legnagyobb hatást gyakorló filmet a 90-es években, akkor az egyik a Tiszta Románc lenne, a másik a Szökevény."
"A Tiszta Románc azért nagyon-nagyon jó film, mert zseniálisak a dialógok, és a jelenetek, és mindezek egy nagyon cool és szép történetbe épülnek be."
ezekkel maximálisan egyet is értek:) -
a tiszta román asszem a 90es évek elején volt, nem csoda ha nem láttad, én se láttam, torrenten akadtam rá, már nem is tudom hogy hogy, de a lényeg hogyha érdekel és tudsz angolul keress, rá, egyébként ezt irják róla
http://www.cspv.hu/2/12/old13/
ja és Tarantino keze is benne van! -
skristof #15184 hogy fogok én holnap 9:50kor a vonaton ülni azt nemtudom... na mind1, siófok megvár, remélem -
React #15183 Dehogy, hülye :)) -
skristof #15182 nem, én konkrétan csajra gondoltam, h milyet választasz :D -
Jaja irigyeltem is őket érte... nekem a t630ason csupa szar játék van :( -
akkor a portugáloknak is kell h szurkolj! ők európa braziljai:) -
React #15179 Húúú hát igen...vmi katasztrófális a felhozatal!Már csak a mai adagot vizslatva!
Angyalok városát nagyon rég láttam, de jó film, a tiszta románcra nem emléxem, azt sztem nem láttam :) -
mármint hogy randira milyen filmet választasz? az egész más téma, ha jó a randi akkor ugyse fogsz emlékezni a filmre, a jo filmeket otthon kell nézni, bekészitett kajával piával, elsötétitett nappaliban, koncentrálva:) -
skristof #15177 én csak az angoloknak ha már focinál tartunk :) -
ohho, nálunk volt vagy 2-3 t610es, mindegyiken mini golf, bluetooth-szal jo kis bajnokságok mentek:))) azok a régi szép magyarorák...mennyire rühelltem őket:D de mostmár vége, nincs több!:) -
skristof #15175 nem sajnos, csak tudni kell választani szerintem
mondjuk nyárra a szingli állapot sem túlságosan nagy teher :P -
Én még a Metropolis beszerzését tervezem, csak sajna elég régi film :( -
React #15173 ÓÓ én a braziloknak, kiváltképp (már jóó pár éve) ... de vmiért odavagyok az összes csapatért, most pl az ukránok azok az egyedüliek akik miatt nem fájna a szívem ha kiesnének :) -
sajnos igen -
esténként pizsama-party :D -
skristof #15170 angyalok városa tényleg jó film, de a tinipicsáknak jók ezek az amerikai gagyipoénos filmek is :] -
skristof #15169 de azért nem gyantázzátok egymás lábát, ugye?
-
skristof #15168 magyarórán nálunk csak a biliárd ment padtárssal :) -
React #15167 :)))) Semmi komoly, ő egy barát(tényleg az, kb úgy nézek rá mint egy barátnőre, ami amiatt a legérdekesebb mer nem nagyon hiszek a lány-fiú barátságban, mégse érzünk a másik iránt semmit, és most tényleg, bnője is van, és legjobb barátaim egyike:)) , csak most épp dühös vagyok rá... de majd leülünk, iszunk, és megbeszéljük :) -
egyébként a mostani filmek közül 95% szemét, nem tudom mi történt, nyilván az amcsiknak ez kell..
elkezdtem régi filmeket gyüjteni, és ha már a romantikusoknál tartunk:
Angyalok városa (Bár ez annyira nem régi), Tiszta románc <- ez a 2 film nagyon tetszett -
nagyon jo! ma fociról hazajövet a 7esen az szorakoztatott, de uj rekord nem született :( (hiába az irodalomórákon nyugodtabban tudtam játszani) -
hát, nekem az eddigi vb azért tetszik jobban, mint a 4 évvel ezelőtti, mert eddig még akkora csalások azért nem voltak mint 4 éve. Emlékszem mint csinált korea..sorba ütötte ki a kedvenc csapataimat. Apám nyugodt ember, de már ő se birta amit azok a birok ott csináltak, az nagyon szomoru volt.
izgalom meg most kezdődik igazából:)
főleg hogy még mind2 csapat benn van akiknek drukkolok (brazil, portugál), bár a holland-portugálon is azért volt h összeszorult a gyomrom:DD
-
skristof #15163 ja azt láttam h két posztban akarták fölszedni a mi sportmanagerünket :))) -
Nekem is van egy-két dugi filmem, amik nagyonjók!
pl Brazil, Elveszett gyermekek városa. :) -
React #15161 én is csak apum miatt nézem meg, állandóan hozza a másolt dvd-it... és most vagy 6 ilyen tipusú, szerelembe esős, összeveszős, bonyodalmas, kibékülős filmet hozott, és fárasztó volt végig nézni ezeket :D De mókás is volt már ahogy szenvedtem :D -
skristof #15160 hú a múltkor majdnem leszedtem pedig, még jó h nem :D helyette a failure to launch-ot néztem, az éjjelre jó volt így egyszer
most meg a csajom apja ideges-t néztem meg, eddig nem láttam egész jó. valami csajjal kellett volna :) -
Hát fel kell pörögni elöbb-utóbb, ha nyerni akarnak a csapatok, mert ilyen tötyi-mötyi focival nem fog menni. Mondjuk a franciák múltkor eléggé felpörögtek :)
Péntek este én is megyek pajti születésnapjára, régen voltam már nagyobb buliban, remélem jó lesz!
"meg 1 sráccal is találkoznom kell" Orion már vágja az ereit. Nem bánhatsz így mások érzéseivel te lány!
-
React #15158 pacman? :) az jó? :D
Jézusom ahogy így visszanézem rám jött a szófosás :D elnézést :))
[pedig nem is ittam :D] -
React #15157 most a Prime-t szedem le nővéremnek, meg esetleg azt a verdákat, jó lesz görögben megnézni... mer apum most hozott vagy 15 filmet, de istenem rossz volt őket végig szenvedni :))
huh, meg az Oldboyt akarom megnézetni a családommal, de kétlem, hogy lesz rá esélyem :)) De az utóbbi időben már 4szer néztem meg egy afféle romantikus filmet... de mégis teljesen egyedi volt, és vicces, és tetszett... pedig nem vagyok oda ezekér :)) a címe: Szerelem sokadik látásra (Lot like love talán a címe) Hbo-n most játszák :) -
skristof #15156 aludni ilyenkor? ugyanmár
az igazi kocka most kezd el asmben pacman-t gyártani :D -
Nem fenyegett eddig sem ez a veszély. Nem volt tervbe véve :D De azért köszi, hogy szólál :) -
React #15154 annyira kár... amúgy neked nem volt olyanod ,hogy a 4 évvel ezelötti izgalmasabb volt? Nekem valahogy a meccsek nem voltak olyan izgik mint anno, a nagy csapatok a csoportmérkőzések során nem voltak formában (1-2 kivétellel), a kis csapatok meg beálltak a saját kapujukba a nagy védelemben... állandó 1:0-és meccsek...
bááár a mostani 8ad döntősöket iszonyatosan várom, csak péntek este hivatalos vagyok 1 buliba, meg 1 sráccal is találkoznom kell, úgyhogy ki kell hagynom az ukrán- olaszt, bár az olaszokér nem rajongok!
ÉS július 1.-én utazok, ugye kocsival -öcsém miatt(hosszú)- de bár apám a világ egyik legjobb vezetője, de több család->konvoj, és kétlem, hogy odaérünk 17:00-ra az angol-portugál meccsre, de a brazil már biztos ott fogok izzítani :) De az ötórai teás meccsemről se akarok lekésni :D -
még jo hogy szolsz, gondoltam leszedem valamikor de akkor mégse