29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
React #15232 Na mi van kidőltetek? mondjuk én személy szerint hulla vagyok, szóval lassan lehet ágyba kéne süppednem a laptoppal :) -
Hát szívesen :) -
React #15230 azér köszi szépen :) -
Isohunton fent van, de nem nagyon seedelik, szóval eltart egy darabig míg lejön.
http://www.isohunt.com/torrents.php?ihq=Un+chien+andalou&ext=&op=and -
React #15228 Szóval senkise tud semmit az Andalúziai Kutyáról?
Pedig Salvador Dali papa alkotására nagyon kiváncsi lennék :)
-
React #15227 Tényleg nagyon szép, ráadásul egyedi :) De sztem kiskorában ő is kipróbálta mennyire tud barna lenni vagy legalább el tud érni 1 szintet, most én is megkockáztatom... :) -
Hát pedig Nicole Kidman az egyik legszebb színésznő, és a fehér bőre ehhez nagyban hozzájárult. Szóval nekem nincs bajom a fehér bőrrel. Valakinek tényleg az áll jól. -
hát, pl a mi városunkban (györök), már a nyaralók felét megvették a németek:) durva -
React #15224 Hmmm én is ott töltöttem a nyaramat kiskoromban, de számomra jó emlékek fűzödnek a Balcsihoz :)) Jó pár éve (4-5-6) meg már csak külföldre megyünk, szóval rendesen kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet a balcsi, mennyit változott :)) -
:) -
naja, a jó szín azért kell. csak az a baj, hogy jövőre lehet megint kezdeni:) -
Az amcsi Chrysler Building pl Art Déco-s
Ez is Art Déco
de pl a 20-as 30-as évek plakátjai többsége is mind Art Déco
-
React #15220 Én azér még adok 1 esélyt magamnak, bár a szoli se segített, de hátha :) én most kitartok, aztán úgyis feladom :DD És ha már Forrest Gump szerint kihozom a bőrőmből azt a színt amit szeretnék, és amit eltudok érni :))) -
React #15219 Öhm, én nem akarok rézbőrű lenni, csak én olyan nicole kidmanes fehér vagyok, na jóó annyira nem, de fehér, és olyan szép finom barna, de már 1 számomra szép szín elérése tökéletes lenne, amit most meg is fogok valósítani :) Nem azér mer most ez divat vagy efféle, mer 2 éve 3- éve is az volt, akkor nem akartam ,de most így tetszenék magamnak, a fejembe vettem, és kos vagyok meg nő és hóbortos... :) -
na pont ezaz! öcsém a nyár elején olyan mint én a nyár végén! hol itt az igazság, kérdezem én?:DD egyébként nem igazán érdekel, ugy vagyok vele, hogy amiről nem tehet az ember azon kár rágodni, az életfilozofiám ebből a szempontból az -és itt megint rákanyarodunk egy jo kis filmre- amit Forrest Gump mond fiának a halálos ágyán: Az életben az a cél, hogy kihozd a legtöbbet abból amit kaptál.
:) -
skristof #15217 ja igen azt tudom, de azthittem csak egy re-make.. ha már a filmekről van szó, nemrég néztem a sziklák szemét.. hát na :) egy mozijegyet nem érne meg -
React #15216 Art deco
Egyszerű vonalak, elegáns formák, maximális funkcionalitás egyfelől, drága anyagok, élénk színek, gazdag díszítések másfelől - ez a különös kettősség tette és teszi ma is kedvelt stílussá az art decót...
Ilyen? Mer ha igen, akkor azt a stílust én is nagyon szeretem! :)
Öhm, én pedig Salvador Dali rajongó vagyok, és ugye anno csináltak egy filmet Luis Bunuellel Az Andalúziai kutyát- szürrealista alkotás- és annyira kiváncsi vagyok rá, hogy na, csak nem tudom, meg lehet-e még szerezni... mer nagyon kiváncsi vagyok rá -
Ja meg eszembe jutott még egy film.... ó bazz... el is felejtettem a címét... fasza :( -
skristof #15214 én nem akarok
napozni is utálok. felesleges időpazarlás. én mindig aktív vagyok :) -
Hát egy képregénynek a feldolgozása. -
skristof #15212 tyű én meg hogy unom a balcsit, gyerekkoromat ugye ott töltöttem, amúgy tényleg haldoklik.. én szívesen eladnám a nyaralónkat is
mondjuk partyzni ott jobban lehet, mint mondjuk itt nálunk :\ -
Miért akar mindenki mindenáron rézbőrű lenni? :D -
React #15210 Hmmm sztem nem, de kérdezd a szakértőt :D -
React #15209 Hmmm egyre jobban tetszik ez a Brazil, meg elveszett gyermekek városa (illetve tiszta románc), most épp jegyzetelek :D:D
Én is leégős vagyok, bezzeg az öcsém és a nővérem is olyan gyönyörű ropogós barnára sül, akkor mindig olyan irigység tölt el ,hogy ihaj :)) -
Ja meg van talán a világ első utópisztikus film remekműve a Metropolis, mondanom sem kell, hogy a képi világ itt is Art Décos. Imáááááádomm! Ha egyszer házat építek, Art Décos lesz :)
-
skristof #15207 az a baj h nem vagyok egy igazán művész típus, és töredelmesen bevallom, nem nagyon jönnek be a régi filmek, persze biztos van kivétel
ugye ez a vendetta is egy felújítás? -
React #15206 pancsi lángos cappy :DD ez jóóó :)
De mázlista vagy Grizzly, két nyaraló, 1 pesti lakásunkat tuti lecserélném 1 balatoni nyaralóra, csak szüleim tuti nem mennének bele, mer hogy most a balcsi haldoklik, tényleg ez még így van? vagy már ez a múlté? mer azt hallottam nagyon sokat tesznek a balcsisok, hogy visszavonzzák a tömeget :)) -
Elveszett Gyermekek városa is baromi jó még ebben a kategóriában. -
skristof #15204 jó neked
nekem iwiw-en nem szokta elküldeni, és nem is marad meg.. egy ideje kopipésztelek is rendesen :) -
Ez a film ezerszer durvább a V mint Vendettánál. Egyébként a Gattacahoz lehetne hasonlítani legjobban, mármint a történetet, csak ugye ez a film 85-ös, de jó film nagyon. Az egész kicsit Art Déco-s, ami a kedvenc műveszeti stílusom :) -
React #15202 Na szóval imádom az utópisztikus filmeket; Vendetta, Equilibrium, 1984, mindet láttam és imádom (talán a Szigetet is ide lehet sorolni) szóval milyen jó utópisztikus filmek vannak még? :)) -
áá sry:)
nyomj visszát, nekem olyankor benn szokott maradni amit még nem küldtem el -
Én is leégtem sajna, pedig nem volt tervbe véve, de a vitorláson nem nagyon lehet menekülni a nap elől :( Egyébként tényleg jó a víz. Bementünk a közepére, és ott kb 1-1.5 méterig tök átlátszó a víz. Viszont a közepén baromi hideg még mindig. -
skristof #15199 focimeccsre megyek siófokra, válogatott játszik felkészülési meccset a Kaposvárral :) előtte kis pancsi lángos cappy... (értsd: bebaszás :D) -
React #15198 neeee kiütttél, pedig 1 regényt írtam :D -
skristof #15197 hú most néztem meg a V for vendetta-t az is utópisztikus világban próbál játszódni, mondjuk nemtom.. Wachovszki tesók csinálták (ugye Matrix, mondanom sem kell:)) a film nekem nagyon teccik -
ne is mond, mindig leégek, mert 2 nyaralonk is van, aztán az ember nem állja meg, hogy csak fokozatosan napozzon.:S tavaly 2szer is leégtem 1 nyáron:S :D -
remélem bejön, bár sztem stilus kérdése:) -
Egy utópisztikus világról, de én is csak részleteket láttam belőle, de jónak tünt. Sci-fi amúgy. 85-ös film. Robert DeNiro is játszik benne. Imdb-n meg elég magas pontot kapott asszem majdnem 9-et. -
React #15193 Ez csak ideiglenes ez a vihar, talán még örülhetünk is neki, különben ropogósra fogunk sülni :)