29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Álmaim nőjével a Gellért-fürdőben!
Najó nem :D De akár így is lehetne :D
Pajtinak lesz születésnapja, és oda viszem mutatóba :D. Ki van bérelve valami hely Hűvösvölgy környékén, és ott.
-
React #15431 pezsgőzni fogsz? kivel? hol?
Én lehet kihagyom a ma estét, nagyon fáj a hasam, és még össze se pakoltam a cuccom... -
Hajrá :) Én meg most jöttem meg kutyatáp vásárlásból, meg feladtam útközben a cuccokat a postán + vettem egy pezsgőt az estére :) -
skristof #15429 hú tényleg neki kéne állni postázgatni a dokumentumokat :( -
React #15428 na... kijavítottam, lefénymásoltam, átellenőriztem, feladtam...
BRazil 18%-nál jár :) -
Ha feltöltöd a doksikat és valamit elkúrnak akkor fellebbezhetsz, szal nincs probléma. -
Biztos ami biztos feltöltöttem e-ügyintézésen is a dokumentumokat. -
A fénymásolat hátára írtam nevet, születési dátumot, szakot, a borítékra semmit. Iktatszám eszembe sem jutott :/ -
és ilyen személyi iktatószám vagy mifene, vagy szak, stb nem kell rá? Mert ugye Corvinuson szakonként kell küldeni a borítékokat. -
Jaj, bocs :D
Nem igazán emlékszem mit írtam rá, talán azt hogy BCE-KTK és "Felvételi iroda". -
Szedd már össze magad :D Nehogy emiatt ússzon el a dolog :) -
A cím az oké (de azért köszi :)), engem inkább az érdekelne, hogy mit írjak a broitékra? Pl Felvételi? vagy mit? -
1093 Budapest Fővám tér 8. -
React #15419 Erre kellene, de ahogy nézem nem erre küldtem :/ mi van ma velem? Jót fog tenni 1 kis nyaralás... -
Corvinusnál te milyen címre küldted az érettségit? Nicns sajnos kékkönyvem :( -
Töltsd fel a 12. évvégit is biztos, ami biztos. -
React #15416 Váh, nem tom ki mondta, de akkor mégis csak kell évvége... a felvi.hu-n azt írják középiskolai bizonyítvány, magyarul tök mind1 mit kérnek, kérik a 4. évvégét is... -
Na ez érdekes, e-felvételin a dokumentumoknál a corvinusnál ott van, hogy középiskolai bizonyítvány, ami elvileg még feltöltésre vár. De oda csak a 12. félévi kell, amit már elküldtem, de akkor meg mindek van ott? -
én meg a sulinet honlapján direkt erre a célre készített sablon alapján írtam géppel egyet. -
Nekem is ezt mondták, én csak egy géppel írt amerikai típusút küldtem. -
Vagy spurizz utána :D Nem tudom ilyenkor mi a teendő, de gondolom küldhetsz új csomagban is. -
React #15411 az fasza... tudtam én, de most anyum már elvitte a postára, most akkor küldjek nekik még egy borítékot? -
Az kell is mindenhova. Kivéve oda, ahol külön írják, hogy nem kell pl BGF. -
Tavaly is így csináltam, és ment gond nélkül, de akkor a pótlásokat ugyanúgy postán csináltam. Ja és nekem is ugyanannyiba került, mint nektek, csak én megúsztam a postán a sorbanállást, meg a lapokért a rohangálást :) -
ja és kötleező kézzel írott önéletrajz corvinusra? Nekem olyat mondtak, hogy bőven elég a géppel írott is, mert úgyis csak adategyeztetéshez használják. -
React #15407 Nem tudom miért, de olyna érzésem van, hogy a 12. évvégét is elkell küldenem mindentől függetlenül... :/ -
React #15406 nem tudom, én ebbe az e-felvételibe nem bízok... te így csináltad februárban is? 3000Ft-ot neked is be kellett fizetni?
Ha szarakodik az oldal, mindenképp küldd el postán is... -
ja BME-nél elég egyetlen egy boritékban elküldeni a dolgokat? Mert emlékszem nekem tavaly a Corvinusnál minden szakra külön borítékban kellett elküldeni a dolgokat. BME levél viszont azt írja, hogy a bizonyítványt egy példányban küldjem, arra viszont nem tér ki, hogy az érettségit is, bár gondolom erre is gondoltak ,csak szarul fogalmazták. -
Én fel is töltöm, meg ma fel is adom postán :) Biztos, ami biztos. Szarok bele, hogy hülyének néznek, de inkább, minthogy bajba kerüljek emiatt :) -
Én meg azon gondolkodom, hogy fel is töltsem-e őket, de akkor meg hülyének fognak nézni :D
(Hmm, ahogy látom a BME-nél már fel is töltötték a dokumentumaimat, mert ki van mind pipálva :)) -
Hát ez érdekes. Feltöltöttem a tanusítványaim, de mikor kilehetett volna választani, hogy melyik intézménybe akarom, akkor egyszerűen nem lehetett választani, hanem be volt pipálva mindegyik, és én nem is tudtam kipipálni őket. Szóval az infó tanusítványomat most elküldte a Corvinusra, BGFre is, ahova nem kell egyáltalán. Remélem nem lesz belőle baj :D -
React #15401 Eltére nem jelentkeztem, hasfájással meg lusta vagyok ráírni, annyira csak nem hülyék, hogy nem jönnek rá mik az adataim :) -
ELTE-nél kérték, hogy írjuk oda, gondoltam baj itt sem lehet belőle :D -
Tuti. -
React #15398 Én így írtam: *BCE- KTK emberi erőforrások* szóval én csak szakot írtam... a nevem, szül. dátumom minden ott van a lapon :) -
Ez tuti? -
Igen, akkor csak oda kell feltölteni. -
és azt nem tudjátok, hogyha e-felvételin jelentkeztem, akkor nekem elég feltölteni a cuccokat? -
React #15394 na én is épp ezt csinálom- hasfájások közepette- ... épp faggatom anyámat, hogy mit hova... nem értek ezekhez :D -
React #15393 Áh most szuper, mer lfs-en autófocizik, szóval most el van foglalva, és még az se zavarja ha töltök :))