29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nem, ez biztos hogy így van. Mondom elvben lehet hogy máshogy van de a gyakorlat számít és az ezt mutatja. Tudom mert bme-s ismerős mondta, hogy aki volt gólyatáborban az mindenki kapott koleszhelyet, aki akart, és sokan jó helyet is. -
Ha azt hazudod, hogy etnikum vagy, tuti még támogatást is kapsz tőlük! 
-
ez szerintem hülyeség. Kizárólag szociális alapon döntenek. Kapsz egyk érdőívet, azt kitöltöd, bizonyítod anyakönyvi kivonattal, stb-vel, és egy pontrendszer alapján ebből kiszámolnak egy pontot, és a legtöbbet "elért"ek közt osztják szét a szabad helyeket. -
én azt hallottam, hogy aki elmegy golyatáborba az előnyben részeül. Persze ez kimondatlan szabály, de iyg van. én nem megyek -
Ezt úgy mondod, mintha te soha nem ittál volna... 
BME-re minden faxt felvesznek most, csak perkálj nekik később!:DD -
Fordítva. Társadalmi alapon döntenek. Pl ki milenmessze lakik, elvált szülők, stb. -
én nem csak ők :p -
skristof #15465 itt mindenki csúnya alkesz? ^^ pedig még csak most kezdődik az egyetemi élet :)
aki BMEre megy, a koleszba a felvétel pontok alapján van, ugye? és csak kis részben társadalmi alapon -
Tegnap este én is jól éreztem magam. Találkoztam csomó régi ismerőssel, kajáltam egy jót, stb :) Mattulás nem volt nagyon, de nem is baj . :) -
:D -
Én, de nagyon szoros meccs volt. :D -
:) ki nyert? -
Ilyesmi meccset jácottam énis nemrég. :DDD -
jah... 1 üveg hubertus+5 üveg sör vs. Én :) -
na ma jó kis meccsek lesznek ám -
Polgárőr... lol...:DDD Költött fel Pestre, itt nincs polgárőr és a rendőrökkel is meg lehet egyezni!
-
Hali!
Nem most érettségiztem, de lenne egy kérdésem... ugye egy ideig jóval kevesebbet ért az esti érettségi... utána azt mondták, hogy egységes, csak az emelt nappali más... most hallottam, hogy megint szarnak számít az esti 2, vagy 3 éves...
Ez miben nyílvánul meg? Nem vesznek fel valahová, ha pl. estid van, vagy lehurrognak, mert neked nem volt időd nappal járni?:S
És ez pl. az első diploma megszerzése után is olyan rossznak számít, vagy úgy már könnyebben mehetsz másik fősulira?:S
Csak érdekesség képpen gondoltam megkérdezem!:)
Üdvs! -
a vicc az volt hogy a sofor jozan volt en pl tok reszeg nem tudom miert jo neki h reszegen a gyorsforgalmin koricaltam haza 2 ora alatt minthogy a kocsiban vallalva a kockazatot utaztam volna -
Ez jogos, Győrben emiatt ütöttek el egy srácot éjjel, aki meg is halt, cserben is hagyták... -
skristof #15453 és józanok voltatok mind :))))))))
amúgy gratu, engem múltkor azért oltott le a polgárőr két falu között, mert rossz oldalon sétáltam az úton, hát mondom menj te a picsába, hajnali 4kor mata részegen ez a legnagyobb bajom -
Majd lejön az. Én anno kb 4-5 napon keresztül szedtem, szóval örülj neki, hogy pár óra alatt lejött majdnem a fele :) Bár ezt az üzenetet már úgysem fogod olvasni, mert mire visszajösz lesz vagy 200 új üzenet, és úgy is lusta leszel visszaolvasni :D -
eltudjatok kepzelni h a semmi kzoepen egy folduton megallit egy rendor h 6 an ulunk az 5 semelyes autoban s ugyan legyn kellemees 3 oram s steljak haza az Isten hata mogul? megesett,,, -
jo utat! -
React #15449 44%-nál megakadt... 
én indulok, jók legyetek, puszi srácok :)
-
ToMMe #15448 akkor jó, mert én már elküldtem...
csakhát akkor vki nagyokos megint félrehallott vmit
-
Ebből semmi nem igaz. Le is írva a felvételi tájékoztatóban, hogy csak sima másolat kell. -
ToMMe #15446 @szerk.: ...érettségi bizonyítvány fénymásolatát! -
ToMMe #15445 ti hallottatok olyanról, hogy az érettségi bizonyítványt le kell pecsételteni + rá kell irattatni az igazgatóval vagy helyettessel, hogy megfelel az eredeti példánynak?
mert ezt mondták nekem és ebből nemtom, hogy mi igaz...
-
nempaj most addig melózok míg megcsinálom a motort rendesen. És aztán melózok :) -
akkor én szívok
-
React #15442 az szíív :) -
React #15441 Jó bulit...! Meg jó következő hetet! :)
én meg sztem lassan elbúcsúzok, csak reménykedek, hogy lejön a Brazil (elvileg még 4 óra), kettőkor indulunk szóval kétséges :) -
Az így járt.. :D -
És aki holnap melózik? D: -
na lassan megyek akkor.
Aki utazik, annak jó utat, aki bulizik, annak meg jó bulit :) -
Hallgass* -
Halgass egy kis zenét, attól megnyugszol :) -
React #15435 Azt hogyne... kiváncsi leszek erre a hétre! Áh most be is sértődtek rám, mindegy ez nem az én napom, de lehet aludnom kéne egyet a meccs után! -
React #15434 :)))) -
Hát akkor ne is. Majd a görög csődörökkel megisztok pár Metaxát :D