29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Muszáj lesz :( Csak még nem tudom hovámeneküljek, mert nem sok normális ország marad, mindent elárasztanak a bevándorlók, én meg nem fogok azért dolgozni, hogy eltartság őket... -
thx :) -
elhagyod a balkánt? :O
nemtom, azé annyira nemolyan rossz itt :) -
:D
jo az uj logoo!!!!:P
;):D -
Azért az a szaktól is függ, hogy milyen a színvonal.
Remélhetőleg nem fogok olyan sok időt itt tölteni, csak kapjak meg vmilyen ösztöndíjat, mert saját pénzből nem fogom bírni a külföldi tanulmányokat :( -
jó, deén 1 nyelvvizsgával tolom, mert úgy a férfias :D -
skristof #15506 elment react nyaralni, lejebbkúszott a hormonszint :)) -
Ez a kevesebb idő hülyeség, mivel most már mindenhol egységes lesz. -
Van pár ismerősöm, akik corvinusra jártak/járnak, és azt mondták, hogy nagyon gagyi a szinvonal ott, és tényleg csak egy papírt kapsz. Sok helyen a BGF diploma többet ér, mert tudják, hogy tényleg keményen küzdöttél.
Na mindegy szóval nem kell eldurranni a corvinustól, nem egy nagy szám egyetem. Az ilyen kamu szövegeknek, hogy közép-európa legjobb egyeteme, nem kell bedőlni, mert kb a környező összes főváros gazdasági egyeteme színvonalasabbnak mondható, a Bécsiről nem is beszélve. Magyarországon egy igazán jó egyetem van, és az a Szegedi a többi inkább átlagos. -
pszfen a normális szakok is vannak olyan gyilkosak, mint corvinuson, ha nem durvábban a kevesebb idő miatt...manapság már nemnagyon számít, hogy fősuli vagy egyetem é a neve a dolognak... -
nemtom, én azt néztem, hogy idén is, meg most is a felvihu táblázatban 6+1 félév van :)
de hogy milyen olasz mártással vegyítik még ezenkívül, nah arról nemsokmindent tudok :D -
88as lett az emelt matekom, 90 a közép törim, és van angol nyelvvizsgám...
tavaly eltudtam úgy játszani, hogy a 90es középtörim számít alapnak, ez duplázva, erre jön a matek +7, nyelvviszga meg ugye külön...
idén úgyhallottam (bár öszintén nagyon nemnéztem utánna :)), hogy csak úgy működik a dolog, hogy 88as matek alap + matek+7 pont, vagy 90es töri alap, és ehhez már nemtudom a matek emeltből a pluszpontot hozzáírni...szóval ígyis az első eset éri meg, de így 2 pont veszteségem van (a duplázás miatt ugye) -
Vagy esetleg olyanok kerülnek a bgf-re, akik nem elég jók :) Meg hallottam érdekes dolgokat az ott tanító tanárokról, ami nem feltétlenül emeli a képzés színvonalát, csak a szívás mértékét :)
Amit meg a gazdaságelemző szakról hallottam, annak alapján kemény életem lesz :D (nem baj, én tanulni akarok egyetem, nem pihenni).
A szabadidőközpont nevet meg a nemzetközi kapcsolatok és társai rizsaszakjainak köszönheti szerintem :) -
Corvinusnál pl sokkal erősebb a BGF. Keményebben kell sokkal hajtani a BGFen mint a Corvinuson. Corvinusnak sok gúny neve van, pont emiatt pl: Fővám téri Wellness, Fővám téri játszóház.
Ettől függetlenül szívesen járnék oda, mert még mindig annak van a legnagyobb presztizse :D -
ehh, nekem 133:P ennyi vagy:DD -
Hallottál már a bsc nevű dologról? :) Csak mert mostantól minhol az lesz (néhány kivételtől eltekintve, pl. orvos, építészmérnök), ami pedig 6 félévig tart (+ fél év szakmai gyakorlat). A corvinust pedig nem kellene a bgf-fel összehasonlítgatni :p -
hogy a fenébe lett idén kevesebb pontod, mint tavaly? :D -
igen...nekem pénzügy és számvitel, mert érzem a póvert :D
ponthatárral nemlesz gáz, mert tavaly is valami 126 volt az ANA, akkor volt rá 134 pontom, csak máshova mentem...idén meg asszem 134 helyett csak 132 pontom lesz, de eztse tudom biztosan, a lényeg, hogy nem bejutni lesz nehéz :)
(ugyanaz mint közgáz egyetemen, csak 5 év helyett 3 és fél alatt kell az agybagyömöszölni a sok okosságot :)) -
Dobjatok fel témát :) -
hú de meghalt a topik :(
bár ,ha felvesznek én is kiveszem a kedvencek közül :)
-
országos átlagot nem tud valaki éretségiből? -
http://www.webajanlo.hu/finec/index.php?o=list
Itt 29/1 lány az arány, nem túl jó:D -
Haverom kidobta a kukába az évvégi lomokkal, tételekkel együtt, és most igazolásért rohangál:D:D:D -
#15478 -
én ATK-ra :O -
skristof #15487 szerintem is, de nemtom az olyan snassz.. ilyen szar ellenőrző. sosem tekintettem rá úgy mint hivatalos dokumentum :D -
Szerintem ez tök egyértelmű :) Bizonyítványban van félévi jegyed? Nincs. Ellenőrzőben? Van, hát akkor? :) -
Igen. -
skristof #15484 ahol nagyedik félévet számítják be, oda az ellenőrző fénymásolatát kell küldeni? -
én lehet, de nem biztos. Mármint BGFre gondolsz? -
pszf-re megy valaki innen? -
grat, barcsak nekem lett volna ilyen a matekom, nem szopnek most
-
hova is mész? -
mEkLaU #15479 Mii ez a legend a gólyatáborral kapcsolatban? Én nem tudom milyen az, de így vaktában nem tetszik:D Világositani fel tessék engem:D -
izé az intézmény által kiszámított felvételipontokat a felvi.hu-n hol lehet megnézni? -
Filozófia évvégén 5-ös
-
Grat, az a matek nagyon szép :) -
eredmények :)
magyar közép - 63% - 4es
matek emelt - 91% - 5-ös - odabasz :)
töri közép - 93% - 5-ös - tögjó ^-^
angol - emelt - 100% - nyelvvizsga
info emelt - 70% - huhú -
Eredmények? :) Azt tudom, hogy a matekod igen jó lett. -
hát érettségi versenyben .. :]]
szal a lényeg, hogy megvan .. bankett jó volt (azt hiszem) .. ;]