29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• ToMMe
    mivel én megadtam az e-mail címem az A-lapon, ezért vmikor május elején kaptam egy mailt az OFIK-től, hogy feldolgozták az adaitam... blablabla. a mail-ben volt 1 link, arra rákattintottam és bejött ez az e-ügyintéző, ahol csak simán regisztráltam magamat!

amúgy én sem neten jelentkeztem csak utólag regeltem be a felvi.hu-ra! előnye, hogy neten meg tudod változtatni az adataidat, vagy modósítani a jelentkezési sorrendeidet és azt is láthatod, hogy ahova jelentkeztél suli mit kapott meg abból, amit beküldtél nekik

maga a regisztráció baloldalt van felül, miután beléptél a felvi.hu/index...-re
  • grizzly21
    felvi.hu-n regelek? pontosan hol?
    én nem neten jelentkeztem az baj?
  • ToMMe
    tudtommal elég 1 levél is
    sorrendet változtathatsz a felvi.hu e-ügyintézőjében, ha regisztráltad magad
  • grizzly21
    1528 Bp, Pf 32 ide kell küldeni az eltére ugye?
  • grizzly21
    ha a bme-n 2 helyre jelentkeztem akkor elég levél ugye?:)
    sorrendet hogy kell változtatni?
  • iko
    Elvileg július elsőhetében igérik :/ akkor rengeteg idő lesz pótolni a cuccokat...
  • iko
    Ajánlott és Prior,
  • 2XP
    Majd augusztusban el kell küldeni nekik a csekket (ha már megjött az igazolás, hogy felvettek), aztán majd a to-on kell kiváltani.
  • grizzly21
    a diákkal kapcsolatban nem kell intézni semmit?
  • [HUN]PAStheLoD
    én rárajzolnÁk egy naaagy szmájlit... :D
  • Easy Rider
    ti mit írtatok az elküldendő dokumentumok hátuljára, és ahova küldtétek, az ugyanaz, ahova a b lapokat is?
  • skristof
    gondolom ajánlottan adtad fel a dolgokat
    kérél sms értesítést, akkr tudhatod h mikor érnek oda az általad efladott cuccok
  • Balo
    majd felvi.hu-n nemsokára ki lesz írva.
  • I.C.ram
    Sehonnan. Majd a ponthatár számításnál.
  • iko
    1 kérdés: honnan tudom, h minden papír rendesen megérkezett és, hogy mennyi pontot számoltak ki nálam annál az iskolánál ahová jelentkeztem?
  • grizzly21
    jah, jo hogy szolsz, ideje elkezdeni
  • skristof
    hova jelentkeztél?

postázgatjátok már a dolgokat? :)
  • katalány
    Sziasztok! Látom már mindenki a nyarat tervezi...
    Pénteken megkaptam a bizit, lehetett volna jobb is. Csak 100 pontot sikerült összeszednem, nem nagyon bizom, hogy felvesznek valahova ennyivel. A törit, majdnem megszenvedte, azt hittem elfognak húzni, mert póttételet kellett húznom, de nem tudom miért, hiszen letudtam irni egy oldalt és beszéltem a kiegyezésről, erre azt mondta a tanár, kevés...tudtam, hogy így lesz, aztán a 2. tételnél láthatta, hogy tanultam, végül közepesre lezárt. Csakhogy túl vagyok rajta...
  • 2XP
    Izlandot már én is kinéztem :D Csak sajnos elég bizonytalan a gazdaságuk, bár mostanában már keresnek alternatívákat a halászatra és bálnavadászatra (sikerült is túlköltekezniük). A miniszterelnökük Londonban kapott is vmilyen elismerést, mint jelentős befektető.
  • joebacsi
    áhh ittis jólét van bameg, már megmonták 60ba is :D
  • I.C.ram
    de Izland is jó lehet :) Egyébként a legjobb életszínvonal a világon Norvégiában van. Aztán Izland és Ausztrália
  • I.C.ram
    Én szívesen nekivágnék az ismeretlennek egy helyes nőcskével :D
  • joebacsi
    hát én a bizonytalanságba kinem vinném, elég lenne ott neked egyedül túlélni a kezdeti időszakot :)
    (a másik meg az, hogy akkor neki is el kell dobni itthon elég sokmindent...szal több sebből vérzik ez az opció)
  • 2XP
    Nőt azt lehet itthonról is vinni :)
  • 2XP
    A terroristák viszont annál jobban szeretik :D De legalább ha megtanulsz arabul senki sem fog beléd kötni ;)
  • I.C.ram
    Finneknél lehet, hogy jó lenne, ott vannak szép lányok is :)
  • joebacsi
    meg szép sudár medveölőasszonyok :D
  • I.C.ram
    Norvég ismerősöm nincs :/ viszont Norvégia nagyon felzárkozott Svédországhoz, szóval gondolom ott is hasonló a helyzet.
  • I.C.ram
    Én Máltára mennék szívesen :) kis ország, nyelv is angol, mediterrán hangulat, bevándorlók közt annyira nem népszerű, és viszonylag közel is van :)
  • 2XP
    Hát igen, ahogy vmelyik útifilmben láttam stockholm tele van indiaiakkal :( És Norvégiával mi a helyzet?
  • I.C.ram
    Van egy svéd ismerősöm, ő azt mondja, hogy annyira nem jó ott, mint gondolják :) rohadt drága minden, rohadt sok a bevándorló ott is, és neki túl liberális az ország :)
  • 2XP
    Én szertem a sötétet :) Rám a depresszió nyáron jön :D
  • grizzly21
    egész évben sötét van, mindenki depresszios...:)
  • 2XP
    Nekem most a Skandináv államok szimpatikusak. Jó hideg van, télen van hó, mindenhol tisztaság...
  • 2XP
    Itt vannak pl. a törökök No.-ban. Nemrég olvastam vmelyik újságban, hogy bírósághoz fordultak, mert nem törökül oktatták a gyerekeiket az iskolában!
  • joebacsi
    hát nemtudom...angliában rohadszaridő van, meg rusnya lányok, a csigazabálókat rühellem, németül nemtudok, amerika meg b*szottmessze van, és még rokonsincsen :(
    szal így mindent összevetve nemolyan rossz itt :D
  • I.C.ram
    pssssztt!! fenn kell tartani a látszatot, hogy nélküle is megy a topik! :D
  • 2XP
    Jaj, már annyira áthatott az európaiság, hogy itt külön az arabokra/négerekre gondoltam :D Nekem senkivel nincs bajom, de ha idetelepül, akkor nehogy már mecsetet kelljen neki építeni... Tanulja meg rendesen a nyelvet, vegye át a kultúrát és alkalmazkodjon. Ami pedig a legfontosabb, hogy dolgozzon!
  • grizzly21
    te is bevándorlo leszel:)
  • grizzly21
    hát, ösztöndijrol nem sok jot hallottam: fél évre kapod, és ha csak azt a pénzt viszed, akkor abból az albérlet /kolesz épphogy kijön.és fél év összvissz. sokkal jobb lehetőségek is vannak külföldre mint az ösztöndijra várni. én pl Lutonba megyek remélhetőleg 3 év mulva.