29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nekem a nyelvvizsgák is.
tárgy 3/2 4/1 4/2 ez mi? -
nektek már milyen eredmények vannak fent a feliv.hu-n? Nekem még csak a 12. év végim van kiírva
-
katalány #15590 Megcsináltam, az a fránya biztonsági kódot, többször kérdtem meg..majdnem sikerült törölnöm is.....
köszi.
-
katalány #15589 Köszi, próbálkozom...
-
felvi.hu-n kell regisztrálni, ott e ügyintézés, és azon belül van a sorrend modositása -
katalány #15587 Látom, Te módosítottál, akkor segíts nekem légyszi, mert nem tudom hogyan kell. Tegnap igényeltem űrlapot is email-ban, de válaszra sem méltattak. Nem szeretnék kifutni az időből. Köszi. Kata -
BGF BCE kéri a 12. félévit. -
Hát nem tudom akkor. Tesóm Michigan és New York állam közt ingázik, és ezeken a helyeken nem volt még gondja ilyennel. -
na rájöttem (thx Icram) tehát a 12.es bizonyitvány kell nekik. Ezek szerint a bme nek és a pázmánynak az évvégi jegy kell? ugy tudtam a 12.es féléévi -
en tesom is ott el aztan allandoan szivatjak a papirokkal. most azert ment haza mert interjuja lett volna elmeletileg, kozben kiderult h azert volt zarva mikor odament, mert attettek, de papirt vhogy tesomet nem kaptak, szal maradhatott volna meg 1 honapig, azt meg sem emlitem, hogy 1 eve var minden lofasz papirjara, szal en az ellenkezojet hallottam -
jól látom, hogy lehet olyat is hogy egy helyet egyszerűen kitörlök amit megjelöltem korábban?
Kérdés: szerintetek a jelenlegi sorrendből:
1.bme inf 2 bme villany 3 elte inf 4 bmf inf 5 pázmány inf törörljem a villanyt? nem akarok az lenni, csak ugy tudom át lehet menni 1 év után...a pontom 133..hmhm -
de jo, itt is fel tudom tölteni ami hiányzik, pl bescannelve? -
középiskolai bizonyítvány hiányzik ezt irják!
Ez meg hogy lehet?? Miondegyik boritékba ugyanazt raktam, a bme, és a pázmány nem kapta meg az elte és a bmf meg igen...mi a fuck van? mi az hogy középiskolai bizonyitvány egyáltalán? a 11.es ellenörzö? -
Dehogy rosszab tesóm minden szar papírját sitty-sutty megkapta... :/ Meg mikor voltam Hollandiában a rendőrségen is, akkor is kb fél perc alatt elintéztem egy feljelentést-jegyzőkönyvezést. -
amerikaban ennel sokkal rosszabb, hidd el -
Tököm tele van ezzel a béna magyar bürökratikus rendszerrel. Bementem ma igényelni útlevelet, mert lejárt, meg el is lopták, erre mondják, hogy nem lehet csak úgy sorszámot húzni, időpontot kell kérni, na mondom fasza. Reménykedtem, hogy kb 1 héten belülre kapok, a nagy francokat. 20ára kaptam időpontot, úgyhogy elúszott az amerikai nyaralás, mert kb augusztus végére lenne meg az útlevél, és akkor még a vízum is kell ugye... 1 hétre meg semmi értelme kimenni. Imádok a magyar ügyintézést. Lefogadom, hogy külföldön kb két aláírás, és 3 napba telik az egész. -
katalány #15576 A BGF-re önéletrajz is kell? Igaz én nem az angol nyelvűre jelentkeztem, ennyire elsiklottam volna felette.
Ez most komoly? -
katalány #15575 Ha egy iskolán belül több helyre jelentkeztél, akkor is csak egyet lapot kell beküldeni, ha kaptál értesitést, akkor még az üi. számát is rá kell írni. Látom Te is MBE-re jelentkeztél, akkor ők ilyet. -
katalány #15574 Egyedül a BME-től kaptam visszajelzést és pont azt nem akarom, hogy oda bejussak. Pécsre jelentkeztem több helyre, villamosmérnökire, mivel hagyomány a családban, inkább azt tenném az első helyre is. -
katalány #15573 Segitsetek nekem, nem tudom hogyan kell módositani a jelentkezési helyek sorrendjében. A felvi lapon mindent kitöltöttem, látom a jelentkezésem listáit, de módositani nem tudom hogyan? -
basszus faj a majam -
Pedig jó az, nekem egyetlen problémám se volt vele. Személye válogatja. -
A biztonsági kód újrakérésére bizonyos időn belül többször nincs lehetőség.
na jolvan, szuper ez a rendszer, f@szom az egészbe -
plz akinek van kék felvi könyve:
pázmány informatika, és elte informatikára jelentkeztem, hova kell küldenem a lapokat?
ha a bme-n 2 helyre jelentkeztem akkor elég 1szer elküldeni ugye?
egyébként most nézem, ezek a balf@szok a grizzly21-et grizzl921-nek irták..:Sszóval ezért nem jött email..na mindegy
-
ToMMe #15568 kíváncsi leszek az idei ponthatárokra
-
Nem kell sehova, csak azoknak, akik a jelentkezés évében érettségiztek.
Amúgy azon gondolkodtam minek fényképes önéletrajz akárhova? Lehet kollégium elosztásnál arcra megy?
-
skristof #15566 na énis feladtam postán a stuffot elsőbbségivel meg e-értesítéssel, reméljük oda is ér :] -
Aha köszi!
Én idenén szintemelőztem csak, tehát az eredeti érettségim az tavalyi, akkor nekem nem kell félévi bizonyítvány sehova? Úgy tudom, hogy BCE-re mindenképpen kell félévi, vagy tévedek? -
Érettségi, évvégi bizonyítványok, nyelvvizsga, pluszpontos cuccok BME-re.
BCE-re érettségi, évvégi bizonyítványok (ha idén érettségiztél, akkor a félévi), nyelvvizsga, pluszpontos cuccok, önéletrajz. Ha angol nyelvű képzésre jelentkeztél Gazdálkodás Menedzsment-ben, akkor fényképes idegen nyelvű (gondolom angol) önéletrajz kell.
BGF-re érettségi, évvégi bizonyítványok (ha idén érettségiztél, akkor a félévi), nyelvvizsga, pluszpontos cuccok, kézzel írott önéletrajz. -
BME - KSK - Közlekedés mérnöki
BME - GTK - Gazdálkodás Menedzsment
BCE - GTK - -||-
BCE - KTK - Alkalmazott közgazdaságtan (magyar)
BGF - PSZFK BP - Gazdálkodás menedzsment
Köszi :) -
jolvan küldtem nekik mailt, remélem holnap legkésőbb válaszolnak
-
Hát ha lefénymásoltattad feladás előtt az A lapot akkor azon rajt van az iktatószám. Ha nem, szerintem hívd fel őket a 477-3100-es telefonszámon, vagy írj az [email protected] címre. Amúgy nem értem mért nem kaptál, áprilisban postázták az összeset. OFIK fórumban azt írták, ha valaki nem kapta meg feltétlenül szóljon. Mondjuk ez régen volt. -
Úgy rémlett meglehet, úgy látszik tévedtem. Viszont ha megmondod milyen szak, megnézem neked. -
dehát basszus nekem nem küldtek szart se akkor mit csináljak? -
Tajákoztatóm nyilván nincs, ezért kerdeztem :) De a felvin hol? -
AZ azonosítót te választod, az iktatószámot levélben külték el. -
Felvételi tájékoztatóban, például. De sztem felvi.hu-n is. -
na megnéztem a regisztráciot: mi az az azonosito?, iktatószám? -
valaki tudja, hogy hol lehet megnézni, hogy mik a kötelező dokumentumok az egyes szakoknál? -
naja csak nem basztak levelet küldeni, vagy elirták a cimem.