29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
deegy láma ez a program, biztos valami nagyonratyi csinálta :) -
ja, már április óta asszem :D -
bocs a spam miatt ,mert ez html :)
[url=http://pontszamitas.uw.hu]talán ez lesz[url] -
bocs mármint <a href="http://pontszamitas.uw.hu">ez</a> -
:)
Nekem egyébként még nem érkezett meg semmi(vagy nem dolgozták fel) ,igaz szerdán adtam fel. -
Valaki betudná linkelni újra azt a pontszámító programot? :D
Igazaán megcsinálhatnák, hogy a felvi.hu az eredményeknél kiírja a pontot is a duplázással, meg a sima pontszámítással is. -
skristof #15626 elvileg :) -
mEkLaU #15625 Ha felvi.hu-n minden intézménynél el vannak ismerve az eredményim, minden fel van töltve akkor minden rendben van, igaz-e?:) -
van akinek már minden ki van pipálva? -
Hát a törinek nem örülnék :) Közepen 95%-os lett, szóval egy ilyen emlet eredmény mellett vesztenék 2 pontot :D (a +7 pont már nem jönne hozzá, mert anélkül is megvan a 24). De hát ott van a közepes eredmény is, így csak nem lesz belőle gond. Nincs kedvem felhívni midhárom egyetemet... -
katalány #15622 mázlista....
-
Óó, most nézem, hogy van egy töri emeltes 82%-os eredmény is beírva, pedig abból középen voltam (érdekes módon az is be van írva). -
A felvi.hu-n az "Eredményeim" menüpontban nekem be van írva egy felsőfokú angol nyelvvizsga is, pedig abból csak közép van :D Nem tudom ezt hogy csinálták :) Mondjuk a pontokon nem változtatna semmit, mert anélkül is megvan a +24 pont. -
jah, jön ^-^
de előbb a nyáron kiélvezzük a jól megérdemelt pihenést :D:D -
Hát bizony, hogy rá :D -
nekem az eltén van fenn minden, a többi még hiányzik.. -
katalány #15616 Szerintem nem olyan nagy baj, ha nem írtad rá az üi.számát. A többiek meg sem küldték.
Ilyen rendes suli és én hátrasoroltam...
-
Több más helyen is rá kellett volna írni mindenféle adatokat, én természetesen sehova sem írtam semmit, csak a nevemet meg a címemet a levélre aztán mégis minden a helyén van :) -
mEkLaU #15614 Akkor ezt kihagyom, én ehhez lusta vok:D
-
skristof #15613 hoppá most nézem, hogy a BME-re amit kell küldeni, azoknak rá kéne írni az ügyintéző számát meg ilyenek?!?! -
skristof #15612 nekem közben a BMF-re felkerült minden -
skristof #15611 regisztrálnod kell, és regisztrációnál add meg az A lapod iktatószámát iletve a személyid számát
ezután belépsz, oldalt a menüben lesz egy ilyen pont h e-Ügyintézés
oda kell majd egy biztonsági kód, amit e-mailben elküldtek neked, és azon belül Dokumentumok pótlása -
mEkLaU #15610 www.felvi.hu lapon mit kell nézni, hogy megnézzem ezeket a dokumentumokat vagy mi a tökömet..?
Hogy megnézzem az intézmények elfogadták-e meg ilyenek? -
katalány #15609 Ha belegondolok, lassan el is hagyjuk ezt a fórumot,
jön a váltás..
-
katalány #15608 Ma néztem meg és felkerültek a módositásaim, de még nekem a dokumentumok nem kerültek fel.Igaz én csak a hétfőn adtam fel. -
ah, én felküldtem a dolgokat egybe a lenti választólistából, érettségit, évvégit meg egy új nyelvvizsgát, meg egy kérvényt (rtf-be) . csak átnézik őket, vagy ha valami hiányzik hívnak.. végül is 3000-et fizettünk nekik vazz :S -
Maga a rendszer tényleg jó, mert hipp.hopp megvan a jelentkezés, de ez a dokumentum pótlósdi az egyetemek dolga, a rendszer nem tehet erről. -
a bme-ről eltünt a nyelvizsga pedig egyszer már ki volt pipálva:) LOL
és még van képük kirakni hogy milyen dijakat kapott ez a rendszer -
skristof #15604 nem.... -
skristof #15603 de még mindig nemtod mi az az AKC.. -
Gondolom egyik dokumentumot sem egyszerre dolgozzák fel, szóval nyugalom. Ha elküldted jó címre, célba ér. -
te is bme infos leszel? -
Szerintem ne aggódjatok a papírok miatt. Én még senkivel sem találkoztam, akinek minden rendben volt már nyilvántartva a beküldött papírok közül :) -
skristof #15599 oda pluszpont nélkül is felvesznek, nyugi
neked hogy állnk ezek a dolgok? megkapták már? -
katalány #15598 Jé, ezeket én mind bejelöltem, a veszprémit hagytam meg 1. célnak...lehet hogy talizunk...
bár nekem nincs plusz pontot...
-
skristof #15597 meg azt sem értem, hogy a nyelvvizzsga miért csak a bmf-nél szerepel, mikor midenhova beküldtem még anno februárban is... -
skristof #15596 nah megjött az összes értesítő SMS, hogy célbaértek a feladott pótdokumentumok. most regisztráltam is a felvi-re, nekem jelenleg ez az állás:
a veszpréminél legalul miért van az h egyszer hiányzik az érettségi, a másiknál meg ottvan mellette h AKC?!? az mit jelent? mert a súgóban nem találtam :\
mondjuk a bme-re meg bmf-re ma értek oda a levelek, veszprémbe meg már tegnap. jövő hétfőn megnézem, aztán maximum szkennerparty lesz :] -
katalány #15595 Ezt az értesitést kaptam, de a felvi lapon maradt a régi sorrend, teljesen változatlan..... várjak még vele?
Értesítjük hogy a ........... iktatószám alatt nyilvántartott felsőoktatási jelentkezésében egy korábban Ön vagy valamely érintett felsőoktatási intézmény által leadott módosítási kérelme elbírálásra került. Adatait, illetve a döntést/indoklást az E-ügyintézés felületén, a Kérelmeim menüpontban ellenőrizheti.
-
katalány #15594 Szerintem kérdezz után, mert minden eredmény fent, az enyém elvan cseszve. Jobb jegy van fent, mint az évvégi biziben. hagyjam így...?
Lehet, hogy nem küldte meg az iskolád? -
harmadik - második félév, negyedik - első félév, negyedik - második félév
számomra így tűnik logikusnak :)