29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• joebacsi
    deegy láma ez a program, biztos valami nagyonratyi csinálta :)
  • joebacsi
    ja, már április óta asszem :D
  • Treblakos
    bocs a spam miatt ,mert ez html :)
    [url=http://pontszamitas.uw.hu]talán ez lesz[url]
  • Treblakos
    bocs mármint <a href="http://pontszamitas.uw.hu">ez</a>
  • Treblakos
    :)
    Nekem egyébként még nem érkezett meg semmi(vagy nem dolgozták fel) ,igaz szerdán adtam fel.
  • I.C.ram
    Valaki betudná linkelni újra azt a pontszámító programot? :D

Igazaán megcsinálhatnák, hogy a felvi.hu az eredményeknél kiírja a pontot is a duplázással, meg a sima pontszámítással is.
  • skristof
    elvileg :)
  • mEkLaU
    Ha felvi.hu-n minden intézménynél el vannak ismerve az eredményim, minden fel van töltve akkor minden rendben van, igaz-e?:)
  • grizzly21
    van akinek már minden ki van pipálva?
  • 2XP
    Hát a törinek nem örülnék :) Közepen 95%-os lett, szóval egy ilyen emlet eredmény mellett vesztenék 2 pontot :D (a +7 pont már nem jönne hozzá, mert anélkül is megvan a 24). De hát ott van a közepes eredmény is, így csak nem lesz belőle gond. Nincs kedvem felhívni midhárom egyetemet...
  • katalány
    mázlista....
  • 2XP
    Óó, most nézem, hogy van egy töri emeltes 82%-os eredmény is beírva, pedig abból középen voltam (érdekes módon az is be van írva).
  • 2XP
    A felvi.hu-n az "Eredményeim" menüpontban nekem be van írva egy felsőfokú angol nyelvvizsga is, pedig abból csak közép van :D Nem tudom ezt hogy csinálták :) Mondjuk a pontokon nem változtatna semmit, mert anélkül is megvan a +24 pont.
  • [HUN]PAStheLoD
    jah, jön ^-^

de előbb a nyáron kiélvezzük a jól megérdemelt pihenést :D:D
  • I.C.ram
    Hát bizony, hogy rá :D
  • grizzly21
    nekem az eltén van fenn minden, a többi még hiányzik..
  • katalány
    Szerintem nem olyan nagy baj, ha nem írtad rá az üi.számát. A többiek meg sem küldték. Ilyen rendes suli és én hátrasoroltam...
  • shad0w
    Több más helyen is rá kellett volna írni mindenféle adatokat, én természetesen sehova sem írtam semmit, csak a nevemet meg a címemet a levélre aztán mégis minden a helyén van :)
  • mEkLaU
    Akkor ezt kihagyom, én ehhez lusta vok:D
  • skristof
    hoppá most nézem, hogy a BME-re amit kell küldeni, azoknak rá kéne írni az ügyintéző számát meg ilyenek?!?!
  • skristof
    nekem közben a BMF-re felkerült minden
  • skristof
    regisztrálnod kell, és regisztrációnál add meg az A lapod iktatószámát iletve a személyid számát
    ezután belépsz, oldalt a menüben lesz egy ilyen pont h e-Ügyintézés
    oda kell majd egy biztonsági kód, amit e-mailben elküldtek neked, és azon belül Dokumentumok pótlása
  • mEkLaU
    www.felvi.hu lapon mit kell nézni, hogy megnézzem ezeket a dokumentumokat vagy mi a tökömet..?
    Hogy megnézzem az intézmények elfogadták-e meg ilyenek?
  • katalány
    Ha belegondolok, lassan el is hagyjuk ezt a fórumot, jön a váltás..
  • katalány
    Ma néztem meg és felkerültek a módositásaim, de még nekem a dokumentumok nem kerültek fel.Igaz én csak a hétfőn adtam fel.
  • [HUN]PAStheLoD
    ah, én felküldtem a dolgokat egybe a lenti választólistából, érettségit, évvégit meg egy új nyelvvizsgát, meg egy kérvényt (rtf-be) . csak átnézik őket, vagy ha valami hiányzik hívnak.. végül is 3000-et fizettünk nekik vazz :S
  • I.C.ram
    Maga a rendszer tényleg jó, mert hipp.hopp megvan a jelentkezés, de ez a dokumentum pótlósdi az egyetemek dolga, a rendszer nem tehet erről.
  • grizzly21
    a bme-ről eltünt a nyelvizsga pedig egyszer már ki volt pipálva:) LOL
    és még van képük kirakni hogy milyen dijakat kapott ez a rendszer
  • skristof
    nem....
  • skristof
    de még mindig nemtod mi az az AKC..
  • Balo
    Gondolom egyik dokumentumot sem egyszerre dolgozzák fel, szóval nyugalom. Ha elküldted jó címre, célba ér.
  • grizzly21
    te is bme infos leszel?
  • 2XP
    Szerintem ne aggódjatok a papírok miatt. Én még senkivel sem találkoztam, akinek minden rendben volt már nyilvántartva a beküldött papírok közül :)
  • skristof
    oda pluszpont nélkül is felvesznek, nyugi
    neked hogy állnk ezek a dolgok? megkapták már?
  • katalány
    Jé, ezeket én mind bejelöltem, a veszprémit hagytam meg 1. célnak...lehet hogy talizunk...
    bár nekem nincs plusz pontot...
  • skristof
    meg azt sem értem, hogy a nyelvvizzsga miért csak a bmf-nél szerepel, mikor midenhova beküldtem még anno februárban is...
  • skristof
    nah megjött az összes értesítő SMS, hogy célbaértek a feladott pótdokumentumok. most regisztráltam is a felvi-re, nekem jelenleg ez az állás:

a veszpréminél legalul miért van az h egyszer hiányzik az érettségi, a másiknál meg ottvan mellette h AKC?!? az mit jelent? mert a súgóban nem találtam :\

mondjuk a bme-re meg bmf-re ma értek oda a levelek, veszprémbe meg már tegnap. jövő hétfőn megnézem, aztán maximum szkennerparty lesz :]
  • katalány
    Ezt az értesitést kaptam, de a felvi lapon maradt a régi sorrend, teljesen változatlan..... várjak még vele?

Értesítjük hogy a ........... iktatószám alatt nyilvántartott felsőoktatási jelentkezésében egy korábban Ön vagy valamely érintett felsőoktatási intézmény által leadott módosítási kérelme elbírálásra került. Adatait, illetve a döntést/indoklást az E-ügyintézés felületén, a Kérelmeim menüpontban ellenőrizheti.

• katalány
    Szerintem kérdezz után, mert minden eredmény fent, az enyém elvan cseszve. Jobb jegy van fent, mint az évvégi biziben. hagyjam így...?
    Lehet, hogy nem küldte meg az iskolád?
  • shad0w
    harmadik - második félév, negyedik - első félév, negyedik - második félév

számomra így tűnik logikusnak :)