29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
katalány #15792 Olvastátok már? Méghogy rosszabbul érettségiztünk? na persze, mikor matekból volt olyan témakör is, amit egyáltalán nem vettünk, vajon kinek a hibája?
http://www.fn.hu/index.php?id=7&cid=139110?
-
Lóál! :DDD -
TomBond #15790 Micsoda perverzióid vannak! :-) -
Nah, akkor ezért lett neked olyan jó a matek :p -
Biztos izgi lehetett egy elnökkel szarni.... egy fülkében. -
matekon az elnök férfi volt .. behívtak .. ott ültem 1 órát .. aztán még 20 percet .. és mondtam kimennék szarni .. aztán az elnökkel elmentünk szarni ^-^ -
Nálam a tételhez adott szövegben volt hiba, énmeg beszóltam, h ez meg ez hülyeség. :DDD Válasz: "Hmm, öhö, igen, deitt erről, meg erről is beszél, mind1, menjünk tovább. :DDD -
Én is :p Pedig az egyik beszólt, hogy nem jó a feladat, erre kiderült, hogy ő nézte el :D Utána már csendben volt ;) -
Engem meg töri emelt szóbelin agyon dicsértek, meg el is beszélgettek velem, hogy hova akarok menni, mik a terveim, erre adtak 52 pontot a 60ból :P -
Nálam 3 sorozatgyilkos kinézetű nyanya volt bent, akik tudtak kötekedni is szépen. :D Sok hülye is volt mondjuk. :C
[100%-os emelt szóbelit csinált, mer rohatt. :PPP] -
Jah, nálam is volt egy nagyon láma, de ezt már meséltem :) Nem tudom, hogy megbukott-e, de megérdemelte volna... -
mi is emelt szóbelin javítottunk .. persze matekon amíg bent voltam 2-en buktak meg majdnem :| -
katalány #15780 Sajna én ilyen vagyok, szóbelim gyengébb lett, azért nem mentem nyelvvizsgázni sem. A töri tanárnak leesett az álla, mert a legjobb eredményem, a töri irásbeliből sikerült. Puskázni nem tudok, mégcsak meg sem próbáltam volna, igaz nagyon sokat tanultam rá, mivel ebből voltam a leggyengébb.
Nekem nagyon tetszik ez a jellegű irásbeli. -
OPM #15779 én is bementem ma ELTE BTK-ra jelentést kérni, miért 14 pont szerepel az összesítésnél. Nagy elnézések közepette kijavították a hibát, most hazaérve látom hogy 7 ponttal több szerepel, mint kellene. Talán megbocsájtom nekik... talán...
-
nah felhívtam a drága TO-t pszfen, hogy 132 pont helyett nekem miért is 127 pont van, erre kiderült, hogy a csodálatos optimális pontszámító algoritmus pont az én helyzetemben mond csődöt 
király :D
mind1, a lényeg, hogy kiszámolták manuális módszerrel vagy 2 perc alatt ugyanazt, amit eldaráltam nekik 10 másodperc alatt, és így már mindenki heppi :) -
Tantárgya, vizsgabizottsága, tanulója válogatja. -
Mondjuk a mi környékünkről én senkit sem tudok, aki a szóbalivel rontott is el bármit. Sőt, sokan azzal javítottak emelten. -
katalány #15775 Egyébként igazad van, mert az én irásbelim sokkal jobban sikerült, mint a szóbelim... -
Az összesített eredménye lett annyi, csak elírtam. Persze az mindig benne van a dologban, hogy szemét a szóbeliztető, vagy rossz tételt húzol :/ -
megírni lehet,de a szóbeli volt a vízválasztó -
Bioszból? Nekem a nem túl biosz-zseni osztálytársam (végig 3-as, 4-es volt) is megírta 70%-osra, és többen mondták, hogy az egyik legkönnyebb emelt volt. -
Én emelt fizikáról tudok annyit, hogy nagyon szétszórta a mezőnyt, vagy jó lett (80-90%) vagy gyengébb (40-50%)... -
nekem a biosz tanárok akiket ismerek és vizsgáztattak azt mondják,hogy elég gyenge a mezőny,persze ez csak Eger és csak biosz,kémia -
1. A ponthatárokat nem "emelik". Mindig a legtöbb pontot elérő x fő kerül be.
2. Túl sok mindentől függ egy ponthatár. Függ az érettségik eredményétől, az emeltszintűzött, illetve nyelvvizsgás emberektől. Az adott helyre elsőként jelentkezők számától. Függ az összes jelentekő számától, illetve, hogy ők hova máshova jelentkeztek.
Sokak szerint már nem fognak emelkedni átlagban a ponthatárok. Valahol rémisztgetnek. Kirívó esetek persze biztosan lesznek... -
Nem hinném, hogy emelkedni fognak a ponthatárok, sőt, reálnál még csökkenhetnek is a nehéz matek emelt miatt. -
katalány #15767 Lehet hogy tavaly elég volt a 100, de ennyivel most nem igen lehet bejutni. Olvastam, hogy emelik a ponthatárokat. Akkor pedig végem, még volt egy kis reményem. -
összesen 44 pontod van? Azt hogy sikerült? -
Hát ahova én jelentkeztem oda elég necces... -
132 a szarra sem elég?
bakker tudom hogy emberek vagyunk és nekünk semmi sem elég jó deazért...
mennyit akarsz?150-et? 200-at? a pofám leszakad komolyan mondom
nekem tavaly 100 volt és mégis sikerült bekerülni fősulira. -
Eddig 44pont:((( csalódott vok.
-
jaja -
Áhh rámjött az érzés, hogy az a 132 pont, szarra sem lesz elég :( Kicsit betójtam :( -
neked pszf jóváírt már mindent? nyelvvizsgát, pluszpontokat? -
Mondjuk van szabad iskolaválasztás, de nem lehet olyan könnyen váltogatni. Szóval ha nem jó a képzés minősége, akkor a legegyszerűbb az igazgatóhoz fordulni. Nálunk volt ilyenre példa, és többször váltottak már le osztályok tanárokat (sokat kell érte lobbizni). Kérdés, hogy az iskola vezetése, hogyan fogadja az ilyen kérelmeket.
"Nekem másra kellett a pénz."
A legtöbb ember nem szórakozásból költ nyelvvizsgára. Én is lemondtam pár dologról egy-két hónapra, amikor úgy kellett. (mozi meg ilyen dolgok) Szerintem egy átlag család egy nyelvvizsgát mindenképp tud finanszírozni. -
Kivételek mindig vannak, sajnos elég sok. Bízom benne, hogy az EU-s harmonizáció után egy szinten lesznek a nyelvvizsgák.
Ponthatárokról a megérzésemet tudom elmondani. A reál képzések (ahova matek kell) ponthatárai sztem csökkenni fognak a viszonylag nehéz matek érettségi miatt, én átlagban 2-3 pontot tippelnék.
A humán jellegű és közgazdasági képzések ponthatárai véleményem szerint maradnak a szinten, mivel a történelem érettségi középszinten egyre mélyebbre süllyed, emelt szinten pedig a legkönnyebb vizsgák közé tartozik. -
ohh... az még 10 nap :( -
mEkLaU #15756 26 -
OPM #15755 nekem pedig a hozott pontjaimat nem képesek kiírni, csak a nyelvvizsga van fönn :S -
mikor is derülnek ki a ponthatárok? 20-án? -
katalány #15753 Nagyon sok diplomást ismerek, aki még megszólalni sem tud a papiralapú nyelvvizsgájával. Ezért aztán igen kell sietni ezzel a papirral. 26-án majd többet tudok. Ma néztem vissza a tavalyi pontokat, nem tudom mennyit fog emelkedni...