29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• I.C.ram
    na megjöttem én is az idei 3. teljesen különböző helyen megejtett balatonomról... kicst már unom :D Mikor is derülnek ki a pontok? ma éjfél után valamivel, vagy pedig holnap este?
  • grizzly21
    szerintem senki nem szidta a szakmunkásokat, meg se voltak emlitve, ugyhogy ezt most nem értem hogy hogy jött ide. Az értelmiségi réteg szükitésével nem csak a szakmunkás réteg nő, sőt.
    Egyébként az egyetemisták több mint felének sztem nincs világképe és konkrét értékrendje, az jóval később alakul ki a többségnél, és nagyon egyetemista lehet mindenkiből, nem kell hozzá értékrend.
  • Balo
    Csak ezzel az értelmiségi réteget igyekeznek szűkíteni, és minél több győzike ékesszólásain, anettka nem létező mellein, mónika loreallal mosott haján, a való(tlan)világ összes szereplőjének aktív nemi életén, hálivúd fikcióin és minden egyéb kereskedelmi bikafoson nevelkedett agymosott krumpliszsákot hozzanak létre, akik természetesen naponta kokakólát isznak majd, perszillel mossák a ruháikat, és teszkógazdaságosmirelitlófaszt esznek minden áldott nap ebédre.

Az intelligencia, tájékozottság és életmód az embereknél nem az egyetemi évek és tanulmányok alatt alakul ki. Ebben a legfontosabb a család és a környezet, ahol a gyerek szocializálódott. Az emberek egyetemre már kialakult világképpel és értékrenddel érkeznek. (Aki mégse, abból nem lesz egyetemista) Attól még, hogy valakinek szakmunkásbizonyítványa vagy szakmai végzettsége van, még tud gondolkodni. Légy szíves ne nézd le az ilyen embereket, mert az írásodból kiderülve látom, egyet sem ismersz.

(Nem a tandíjat védtem, akinek ez jött le, azt őszintén sajnálom.)
  • OPM
    ...ami más mint a többi :D
  • Treblakos
    csak 1 nap van
  • grizzly21
    hát azért az hogy mind ugyanolyan lenne az kicsit sok. a fidesz már a választások előtt megmondta hogy mi a helyzet gazdaságilag. Nagyon nagy szerencséjük volt hogy nem ők nyertek, nagy szarban lennének most. Mindegy, ez nem igazán ide tartozik, csak röhögni tudok hogy itt élek, szánalmas.
  • bmffm856
    Kedves Barátaim! Szerencsés embernek mondhatom magam, mert azok közé tartozom, akik (ha felvételt nyernek) folytathatják tanulmányaikat az egyetemen. Ingyen és bérmentve. Ez a jövőre érettségizőkkel már nem így lesz. Ugyanis. A mai napon a Tisztelt Ház megszavazta a tandíjat, miből kifolyólag számtalan olyan embernek nem lesz módja (anyagi korlátai miatt) tovább tanulni, akikben lehet, hogy a jövő nagy magyarjainak egyike rejtőzik. De végülis, egy olyan országban, ahol kimondják, hogy gazdasági szempontból (!) az ideális lakosság hat millió fő lenne, és ennek elérésére nem átallanak törvénybe iktatni azt, hogy a lányok 18 éves koruk után kés alá fekhetnek azért, hogy a jövőben ne legyen gyerekük (amennyiben az orvos nem végzi el a műtétet, úgy börtönbe is kerülhet) nem meglepő dolog ez. A tandíj (amely legutóbb a Horn kormány alatt létezett kis Hazánkban) is ezt a célt szolgálja. Csak ezzel az értelmiségi réteget igyekeznek szűkíteni, és minél több győzike ékesszólásain, anettka nem létező mellein, mónika loreallal mosott haján, a való(tlan)világ összes szereplőjének aktív nemi életén, hálivúd fikcióin és minden egyéb kereskedelmi bikafoson nevelkedett agymosott krumpliszsákot hozzanak létre, akik természetesen naponta kokakólát isznak majd, perszillel mossák a ruháikat, és teszkógazdaságosmirelitlófaszt esznek minden áldott nap ebédre. Úgy látszik ez a jövő. Kedves Barátaim! Süvegeljük hát meg a Tisztelt Házban az adófizetők pénzéből pöffeszkedő összes díszpéniszt (színektől függetlenül, mind a háromszázakármennyit, mert egykutya mind), és köszönjük meg nekik, hogy ismételten elvettek valamit, ami eddig még megmaradt az embereknek mint lehetőség. Köszönjük tisztelt, a Haza érdekeit mindenekelőtt (elsősorban a saját zsebük előtt) szolgáló politikusok! De ennyi elég volt belőletek...A mai rivederci!
  • BADE
    2 férőhelyes lakásban leszünk 5-en,majd alszok a földön:)
  • BADE
    majd összeszedek egy nőt Pesten:)
  • React
    Úgy annyira nem, ha haverokkal költözöl össze, nem? Mármint ha nem egyedül, hanem többen... Vagy költözz barátnőhöz, tesóm pasija is ingyenélősködik nálunk(mi lakásunkban) :))
  • BADE
    épp nézegetem az albikat,elég drágák
  • React
    :))
  • BADE
    ha nemis,akkor is egy jó buli
    Franciaországban egy ilyen döntés után lángokban állna a kormány épülete.
  • React
    szted érni fog valamit?
  • BADE
    sajnos várható volt,jöhet a tüntetés!
  • React
    Elfogadták a tandíjat!
  • katalány
    Ne tudd meg én is mit bénáztam, mikor a sorrenden akartam változtatni.Már itt idétlenkedtem egy darabig, hogy a búsba tudok belépni, újra kellett kérni a kódomat, aztán megint újra. Remélem azóta megoldódtak a problémáid.
  • grizzly21
    nyilván, mindig van mit fikázni mióta dübörög a gazdaság, de ebbe most ne menjünk bele.
    csak érdekelt, hogyha már 3 tök ugyanolyan levelet kaptam, akkor gondolom megnézem, bocs ha baj
  • shad0w
    Arról nem is beszélve, h egy felvi cikk szerint a fiszes kalkulátor rosszul számol, és a felvin megadott pontszámok a helyesek.
  • skristof
    most őszintén ki a szart érdekel az a krva kalkulátor, mikor ottvannak a pontjaid felvi-n melesleg te is ki tudod számolni. vagy kell vmit fikázni állandóan?
  • grizzly21
    ja igen: a fisz en levő kalkulátort hol találom?
  • grizzly21
    hopp ezt elnéztem. kevertem a fisz-t a felvi-vel:) a felvi eddig is ment, csak hát 1 hét most kimaradt ugyhogy elhülyültem:) köszi
  • Balo
    Azért mert te nem érted, attól még nem biztos hogy szar a rendszer. (Savanyú a szőlő...)
    http://www.felvi.hu/index.ofi?mfa_id=1
    Itt bal fent bejelentkezel. Ha nem jó a jelszód, itt újraküldetheted. Ha sikerült belépni, akkor itt meg tudod nézni, hova hány pontod van.
    Még valami?
  • grizzly21
    hol van a bejelentkezés? én csak egy hirlevélre feliratkozást látok
  • katalány
    Akkor viszont regelj újra egy másik névvel..
  • skristof
    énis mindent többszr kapok meg
    belépéssel viszont nincs gond
    EFOTTon volt vki rajtam kívül? :)
  • grizzly21
    nem.
    az hogy megujult a felvi.hu de elküldték 3 szor, meg most van egy másik azt csak kétszer küldték el eddig..
  • katalány
    Te milyen leveleket kapsz a Felvitől? nem fogadják el a jelszód, vagy mi a csuda?
  • grizzly21
    kellemes volt ez a kis balaton most viszont kúródjon el az idő, nem akarok meleget itthon:D
    A felvi miért küld 3 ugyanolyan levelet? Hol az a hires pontkalkulátoruk? Hogy lehet bejelentkezni (ujra kell regelni?) már mondtam néhányszor hogy mekkora fos az egész rendszer...
    Nyelvvizsgákra visszatérve: én is azt mondom, hogy egyáltalán nem kellene kivételezni a jó nyelvérzékkel rendelkezőknek. Mondom én ezt ugy hogy 2 nyelvvizsgám van, és ezekkel vettek fel gyakorlatilag.
    Bár igazából tök fölösleges ezen vitatkozni ez is már százszor el lett mondva, nem rajtunk mulik. Meg a másik, hogy ez egy olyan ország ahol aki nem tudja a nyelveket "az nem lesz orvos", "ha nem tetszik a gazdaság, el lehet menni" kár vitatkozni
  • React
    húúú látom már nagyon várod, bennem talán csak most tudatosul, talán én is jobban várnám ha látnék vmi esélyt államira nem pedig fizetősre.... :/

De sebaj szerdán úgyis paintballozok egy nagyot, úgyhogy jól kiadom előre is a dühömet :D
  • BADE
    vagyis 43 perc múlva 2 nap:)
  • BADE
    már csak 2 nap
  • OPM
    neégjél :) Ha olyan nehéz lett volna az érettségi hogy mindenki ippenhogy csak 2essel csusszan át, akkor is fel kell venniük az egyetemeknek x számú hallgatót... $$$...
  • joebacsi
    "akkor milyen lehetett a tavalyi"
    há mégolyanabb :D
    csak tavaly ez azért volt szívás, mert mindenkinek jó lett...szóval elég kis különbségek döntöttek...
  • shad0w
    Pff átlagban rosszabbak lettek az érettségik mint tavaly? Azt hogy? :D
    Olyan nevetségesen egyszerű volt az idei érettségi, hogy csak na, akkor milyen lehetett a tavalyi... pff, degáz :)
  • ivjoe
    :DDD
    Najó:
    "Nem teljesen mindegy, h ÁTLAGBAN jobban, vagy rosszabbul érettségiztünk-e, mint a tavalyiak?"
    ÁTLAG, megvan? Statisztika. Miért érdekelne, az viszont, h személy szeritnt ki, hogy érettségizett, de. Vágod?
    Mivel az átlag szarabbul érettségizett, mint tavaly, csökkenhetnek a ponthatárok. :D (Halovány remény. :D)
    Téged se az érdekeljen, h az az akárhányezer ember, hogy érettségizett, csak az, h személy szerint te milyen érettségit sikerült összehoznod. :C
  • katalány
    nem, mert neked nem fontos!
  • ivjoe
    Részletezéd? :o
  • katalány
    lehet, hogy neked igen, nekem nem, nagyon is kiszúrtak velünk....na!
  • ivjoe

Nem teljesen mindegy, h ÁTLAGBAN jobban, vagy rosszabbul érettségiztünk-e, mint a tavalyiak? -.-