29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• shad0w
    "13:00

Az OKM és az intézmények vezetői jóváhagyták a végleges 2006-os keretszámokat, így megkezdődött az ellenőrzési folyamat, hogy minden meghirdetett képzésben a lehető legnagyobb mértékben fel lehessen tölteni a rendelkezésre álló hallgatói keretszámokat."
  • shad0w
    Hiba volt megnéznem... Eddig úgy voltam vele, h veszprémbe tuti felvesznek szal nincs gáz, de erre még a végén kiderül h BME-n is ilyen alacsony lesz a ponthatár...
  • Balo
    Akkor szurkolj, hogy ez legyen a hivatalos:)
  • grizzly21
    ez micsoda kamu?
    Mérnök-informatikus szakon: 125 pont kell a bejutáshoz, 400 helyet hirdettek meg, 432 vesznek fel.
    mondjuk nem hangzik irreálisnak de honnan tudják? elvben egy gép számolja ki a pontokat, meg az om
  • shad0w
    "BME Mérnök-informatikus szakon: 125 pont kell a bejutáshoz, 400 helyet hirdettek meg, 432 vesznek fel."

Pff, 127 pontom van :)
  • grizzly21
    nyilván, de csak egyenként tudja, vagy ha van mondjuk 5 gép amik küldik akkor 5ösével, de ahogy ismerem a rendszert nem érdemes arra várni.
    elég ha valahonnan meg tudom hogy a bme informatika 134 alatt van aztán jolvan
  • Punker
    nem automata küldi?
  • Punker
    na akad már 144 pontos minimum
  • grizzly21
    :) a fisz-en is fennlesznek. EGyébként gép számolja ki őket, nem kell egyénire megnézned, elég ha tudod hogy hova hány pont. az sms-re meg várhatsz, majd pont hamarabb fog megjönni, mint netre felrakják:) nem kis dolog kiküldeni x ezer sms-t.
  • BADE
    20:45 Duna tv
    DVSC - Rabotnicski Kometal Szkopje
  • iko
    fúú nem tom hogy meg lesz e a 78-as ponthatár :D
  • React
    Völgybe? Nem, sztem valami füstös kis kocsma lesz :))
    Húúú Elte- jog, és Corvinus - nemzetközi kommunikáció, úgyhogy ezzel nem lesz gond :))
  • Punker
    milyen meccs lesz éshol adják? nézzük?

anyám azt mondta hogy anno tesómnak SOTE-re 114 pont volt :)
  • BADE
    jó,hogy mondod a meccset,majdnem elfelejtettem
  • BADE
    mondjuk kétlem,hogy a tavalyi 129p után,most 5-öt emelnének
  • BADE
    belém is önthetnétek a lelket:)
    Völgybe mentek?
    egyébként ők hova jelentkeztek?remélem nem oda ahova én...
  • katalány
    Ha Pécs annyi, akkor végem...
  • React
    Én is ugyanez, leiszom magam ha felvesznek, és akkor is, ha nem :) Várom az smst! Mondjuk nagyon izgalmas lesz, hogy ma 3 bnőmmel találkozok, akiknek mind 144 pontjuk van, szóval kb majd öntik belém a lelket! :))
    Most meg painballozok egy nagyot... hehe :D

Sok sikert mindenkinek! Bár ahogy itt elnéztem a jó népet- na meg a pontokat-, nem lesz itt gond :))
  • skristof
    nem kell hinni ezeknek a kamuknak.. ne idegeskedjetek, már úgysem tudunk semmitse tenni.. majd este minden-ki-derül. én beülök vmi kocsmába, megnézem a Loki meccsét, és várom az sms-t. a felvi.hu úgyis agyon lesz terhelve, felesleges arra várni
  • BADE
    azt hogy a pécsire 134(oda pont nem adtam be),ha oda annyi,akkor nekem végem
  • Punker
    na? 136 pont vagy mit mondtak? :)
  • BADE
    ja,de hallottam már olyan híreszteléseket,hogy majdnem szívrohamot kaptam,már most tiszta ideg vagyok
  • Punker
    mikor derül ki a ma este? :)
  • BADE
    a felvi fórumot megszüntették,átraktak pár topicot az origo-ra
  • grizzly21
    reméljük meglesz a bme:) sok sikert mindenkinek
  • katalány
    Tényleg valamit este mutattak a Hír TV-ben, de semmi több....
  • Treblakos
    Ma ponthatárok!
    Eddigi tapasztalataim szerint kb éjfél körül lesz fent.
    Nem kell majd megijedni,ha nem nyílik meg,próbáld majd újra, ez a terheltség miatt lesz.
    Szóval estére a pezsgőt és a pálinkát bekészíteni ,hogy melyik fogy el ,azt majd
    az eredmény megmondja. :)
  • grizzly21
    érdekes, én most tök nyugodt vagyok. talán mert több pontom van mint vártam, de ha holnap nem lesz meg...(vagyis ma) , huu..na de ezt ne is feltételezzük
  • React
    na jó, most durván rám jött a para... megyek is aludni, legalább nem vagyok tudatomnál :D
  • Balo
    Volt egy reklám, hogy vannak ponthatárok. Azt elfelejtették beletenni, hogy mikor:)
  • I.C.ram
    meg a főoldalra is ki van írva, hogy még 1 nap.
  • shad0w
    egészen húdetökbiztos h nincsenek még, mivel a program még el sem indult ami kiszámolja :S
  • grizzly21
    vagy a hiradosok, jah
  • I.C.ram
    Öcséd a hülye :D
  • grizzly21
    öcsém irt egy smst hogy bemondták a hiradoba hogy már vannak ponthatárok a felvin ..hát én vagyok béna vagy még nincsenek? egyébként én is ugy tudom h holnap este lesznek
  • grizzly21
    naja vannak rossz házak, de azért az északi part nem rossz. nekünk füreden és györökön van, mindkettő nagyon szép hely.
  • I.C.ram
    Nekünk nincs, de nem is bánom, mert amilyen ocsmány szocreál házak vannak ott balaton körül, az durva... mint valami időutazás a 60-as70-es évekbe. :/ Aztán meg azon rettegni, hogy hány csöves szarta tele a télen a WCt... Jobb haverokhoz menni, és nem izgulni semmin :D

Először Siófok, illetve Siófok és Balatonszéplak-Felső határa, ahol a Palace dizsi is van. Utána Balatonudvari, és most pedig Balatonakali.
  • grizzly21
    nekem mondod? 2 nyaralónk van:)
    hol jártál?
  • I.C.ram
    Áhh.. Pedig emiatt siettem haza balatonról... :(
  • shad0w
    holnap késő estefele