29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
"13:00
Az OKM és az intézmények vezetői jóváhagyták a végleges 2006-os keretszámokat, így megkezdődött az ellenőrzési folyamat, hogy minden meghirdetett képzésben a lehető legnagyobb mértékben fel lehessen tölteni a rendelkezésre álló hallgatói keretszámokat." -
Hiba volt megnéznem... Eddig úgy voltam vele, h veszprémbe tuti felvesznek szal nincs gáz, de erre még a végén kiderül h BME-n is ilyen alacsony lesz a ponthatár... -
Akkor szurkolj, hogy ez legyen a hivatalos:) -
ez micsoda kamu?
Mérnök-informatikus szakon: 125 pont kell a bejutáshoz, 400 helyet hirdettek meg, 432 vesznek fel.
mondjuk nem hangzik irreálisnak de honnan tudják? elvben egy gép számolja ki a pontokat, meg az om -
"BME Mérnök-informatikus szakon: 125 pont kell a bejutáshoz, 400 helyet hirdettek meg, 432 vesznek fel."
Pff, 127 pontom van :) -
nyilván, de csak egyenként tudja, vagy ha van mondjuk 5 gép amik küldik akkor 5ösével, de ahogy ismerem a rendszert nem érdemes arra várni.
elég ha valahonnan meg tudom hogy a bme informatika 134 alatt van aztán jolvan -
nem automata küldi? -
na akad már 144 pontos minimum -
:) a fisz-en is fennlesznek. EGyébként gép számolja ki őket, nem kell egyénire megnézned, elég ha tudod hogy hova hány pont. az sms-re meg várhatsz, majd pont hamarabb fog megjönni, mint netre felrakják:) nem kis dolog kiküldeni x ezer sms-t. -
20:45 Duna tv
DVSC - Rabotnicski Kometal Szkopje -
fúú nem tom hogy meg lesz e a 78-as ponthatár :D -
React #15861 Völgybe? Nem, sztem valami füstös kis kocsma lesz :))
Húúú Elte- jog, és Corvinus - nemzetközi kommunikáció, úgyhogy ezzel nem lesz gond :)) -
milyen meccs lesz éshol adják? nézzük?
anyám azt mondta hogy anno tesómnak SOTE-re 114 pont volt :) -
jó,hogy mondod a meccset,majdnem elfelejtettem -
mondjuk kétlem,hogy a tavalyi 129p után,most 5-öt emelnének -
belém is önthetnétek a lelket:)
Völgybe mentek?
egyébként ők hova jelentkeztek?remélem nem oda ahova én... -
katalány #15856 Ha Pécs annyi,
akkor végem...
-
React #15855 Én is ugyanez, leiszom magam ha felvesznek, és akkor is, ha nem :) Várom az smst! Mondjuk nagyon izgalmas lesz, hogy ma 3 bnőmmel találkozok, akiknek mind 144 pontjuk van, szóval kb majd öntik belém a lelket! :))
Most meg painballozok egy nagyot... hehe :D
Sok sikert mindenkinek! Bár ahogy itt elnéztem a jó népet- na meg a pontokat-, nem lesz itt gond :)) -
skristof #15854 nem kell hinni ezeknek a kamuknak.. ne idegeskedjetek, már úgysem tudunk semmitse tenni.. majd este minden-ki-derül. én beülök vmi kocsmába, megnézem a Loki meccsét, és várom az sms-t. a felvi.hu úgyis agyon lesz terhelve, felesleges arra várni -
azt hogy a pécsire 134(oda pont nem adtam be),ha oda annyi,akkor nekem végem -
na? 136 pont vagy mit mondtak? :)
-
ja,de hallottam már olyan híreszteléseket,hogy majdnem szívrohamot kaptam,már most tiszta ideg vagyok -
mikor derül ki a ma este? :) -
a felvi fórumot megszüntették,átraktak pár topicot az origo-ra -
reméljük meglesz a bme:) sok sikert mindenkinek -
katalány #15847 Tényleg valamit este mutattak a Hír TV-ben, de semmi több.... -
Ma ponthatárok!
Eddigi tapasztalataim szerint kb éjfél körül lesz fent.
Nem kell majd megijedni,ha nem nyílik meg,próbáld majd újra, ez a terheltség miatt lesz.
Szóval estére a pezsgőt és a pálinkát bekészíteni ,hogy melyik fogy el ,azt majd
az eredmény megmondja. :) -
érdekes, én most tök nyugodt vagyok. talán mert több pontom van mint vártam, de ha holnap nem lesz meg...(vagyis ma) , huu..na de ezt ne is feltételezzük -
React #15844 na jó, most durván rám jött a para... megyek is aludni, legalább nem vagyok tudatomnál :D -
Volt egy reklám, hogy vannak ponthatárok. Azt elfelejtették beletenni, hogy mikor:) -
meg a főoldalra is ki van írva, hogy még 1 nap. -
egészen húdetökbiztos h nincsenek még, mivel a program még el sem indult ami kiszámolja :S -
vagy a hiradosok, jah -
Öcséd a hülye :D -
öcsém irt egy smst hogy bemondták a hiradoba hogy már vannak ponthatárok a felvin ..hát én vagyok béna vagy még nincsenek? egyébként én is ugy tudom h holnap este lesznek -
naja vannak rossz házak, de azért az északi part nem rossz. nekünk füreden és györökön van, mindkettő nagyon szép hely. -
Nekünk nincs, de nem is bánom, mert amilyen ocsmány szocreál házak vannak ott balaton körül, az durva... mint valami időutazás a 60-as70-es évekbe. :/ Aztán meg azon rettegni, hogy hány csöves szarta tele a télen a WCt... Jobb haverokhoz menni, és nem izgulni semmin :D
Először Siófok, illetve Siófok és Balatonszéplak-Felső határa, ahol a Palace dizsi is van. Utána Balatonudvari, és most pedig Balatonakali. -
nekem mondod? 2 nyaralónk van:)
hol jártál? -
Áhh.. Pedig emiatt siettem haza balatonról... :( -
holnap késő estefele