29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Ja de amerikai, de azért viszonytásnak jó a többihez képest. Gondolom nyugaton is hasonló a tendencia -
Az nem csak amerikai? Vagy hol nézted meg? -
skristof #15991 https://www.vik.bme.hu/aktualis/hirek/24/ :) -
Akkor jó :) Közben megnéztem a Salary.com-on, és elég jól is keresnek. -
Egy tavalyi BME-s felmérés szerint a végzett közlekedésmérnökök a legelégedettebbek diplomájuk munkaerőpiaci értékével... -
jah ez durva, minden elismerésem aki ide bejutott -
Ez a max, nem?
-
ide is könnyű volt bekerülni :D
-
Pécsi Tudományegyetem. -
Aha!
-
pontos!!:D
mi ez a pte? pécs? -
Meleg volt!!!
-
A kep sem semmi, amit melle raktak ... meg a versenykepes jovedelem :) -
Huh, épphogycsak 
-
Easy Rider #15979 igazából jobb nekem corvinus, fővámtéri szabadidőközpont :D;) -
Joh, csak En itt lakom. Most ezert kell Kecskemetre jarnom, mert oda ~42 ponttal volt kevesebb a ponthatar.
Egyebkent 101-et szedtem ossze, ugy gondoltam annak elegnek kell lennie, de ugylatszik megis van 1-2 hely, amelyek gu...ul kiemelkedik ugyanabban a szakban :) -
-
skristof #15976 polack műinfójának nem nagyon örülnék, bocsi.. elég rosszakat hallani róla.. maga a diákélet viszont elsőosztályú :) -
ejj még a bme vik is meglett volna -
sagica #15974 SZTE-TTK-földtudományi,szerintem nem voltak magasak a ponthatárok az idén
Van valaki akit még a SZTE-TTK-ra vettek fel? -
TomBond #15973 Nézzétek meg már a mosogatáshoz is középfokú végzettség kell: 
-
Easy Rider #15972
Én teljesen megvagyok elégedve a pontokkal, annak ellenére h azt mondták nem megy fel :O
-
jogon bentmaradni és nem bejutni a kihívás :) -
katalány #15970 Én meg a jogászok pontjain lepődtem meg, simán be lehetett jutni 126 ponttal... -
katalány #15969 Mit akarsz panaszkodni, tök normális dolog, nem mehet mindenki Pestre. Én nem reklamálhatok, mert nem voltak plussz pontjaim, nincs miért sírnom, majd jövőre megpróbálom, de a Pécsinek is örülök, diák-város, van egy varázsa, könnyű volt bejutni, de Pestre is simán bejuthattam volna egy-két helyre középszintűvel is. -
Szinte csak a videki sulikban lett alacsony a Mernok Info ponthatar ...
Pl BMF NIK-en, az egyetlen helyen, ahol esti tagozat is indult, 114 a ponthatar Allamilag finanszirozott es Koltsegteriteses szakokon is.
Mondjuk ehhez kepest a BME-n nappalin az allamilag fin 125, a kts-es 80 ... erdekesek ezek a pontok.
Lehet vhol panasszal elni?! :) -
katalány #15967 Szerintem a pontjaid jók, csak nem a DF-re kellett volna jelentkezned. -
katalány #15966 mázlista...
-
katalány #15965 Nagyon alacsonyak voltak a ponthatárok a műszaki területeken. Én meg úgy be voltam rezelve és simán buthattam volna több értékes helyre is. Igaz a BME nem jutottam be, de irány a PTE-PMMK mérnök-informatika szakára. Azért a vill.mérnökit nagyon bánom, mivel változtattam, letettem a végére, az esélytelenek közé, oda még a közepesek is bejuthattak. 
Mindenkinek gratulálok!!!!! -
hmm szépen kipörgetted :) -
Fogorvos nagyon felkapott, mert az urológus mellett a másik legjövedelmezőbb szakma, ha magán klinikán nyomod. -
az igen fogorvos durvább mint a sima? régen kb 20 ponttal kevesebb kellett. -
hogy szidhatnak most téged :) -
most beszéltem egy másik ismerősömmel,ő szintén 1-el maradt le a szegedi orvosiról:( -
egyébként tényleg magasak megint a határok,sajnálom azokat,akik nem jutottak be,csoporttársam a fősulin 1 ponttal maradt le az állatról -
köszi,most jöttünk Punkerrel ivászatból,megyek is tovább:) -
FTorres9 #15957 De még 2 éves OKJ-sra azért beiratkozhatok ugye???:):):) -
mEkLaU #15956 -
Dehogy kötelező, viszont máshova sem mehetsz az idén. -
FTorres9 #15954 Sziasztok!
olyat lehet csinálni, hogy a 3. helyre vettek fel(amit már megbántam, hogy bejelöltem) és hogy nem megyek el oda beíratkozni???? Vagy így már kötelező, hogy felvettek???