29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
bme honlapon nézd meg+a fórumot -
Semmelweis szerinted állatorvos volt? :) -
lol:DDDDDDDDdd -
Közlekedésmérnökiből is csak 2 van. Egyik BME másik Nyíregyháza, de az főiskolai. Bár ide nem túl gáz a bekerülés :P -
bmen nincs ilyen ? mondjuk képekkel érdekelne.
meg hogy hány lány van. 2 vagy 3 -
BME-n nincs valami ilyen lista? -
Mo-n csak egy van,ezért nehéz bekerülni -
Azthittem a SOTE-n van állatorvosi is. -
tévedtem kb. 80%-a fent van -
SZIE-állatorvosi fórumán fent vannak a felvettek névsor szerint.Egyenként megnézegetem,adatlapot átböngészem. -
a sote az nem állatorvosi, valami link volt neki a nevekkel akiket felvettek szent istvánra (aszem az az állatorvosi) -
Hogy csináltad? :D
Beírtad, hogy 18-19 éves, és SOTE-állatorvosi? :D -
lol -
hogy mikre nem jó az iwiw!A leendő osztálytársaim felét már meg is találtam:)
Nagyon dúrva! -
igazából nem akarom az egyéni szoc problémámmal szétfloodolni a topicot, arról van szó hogy nem is értem miért jobban sikerült a közép magyar, mint az emelt töri, ezért a KJF nem számolta be a töriért a 7 pontot, az egyetemek meg igen
ez egy olyan dolog, ami szerintem nem etikus, de nem is szabályellenes, így durrogni lehet, mást nem nagyon, még akkor sem, ha úgy érzem, hogy nem az asztalra letett eredmény alapján szorultam ki
mindegy, túléljük -
katalány #16018 Egyébként pont emiatt nem mentem emeltre, nem nagyon érte meg. Én középszinten nyomtam , ahogy mondod, de nem közepesre. Nekünk is ugyanolyan nehéz volt a nyomás.. 
A Balonak is igaza van, mindenkinek lehetősége volt módositani és a helyes sorrendet kialakitani a biztos bejutáshoz. Ez az ÁRAM -lás nagyon tetszik...
-
ha elszámolták fellebbezz -
Csak náluk az valszeg nem felvételi tantárgy. -
Na igen, ezért is írtam le itt, mert talán itt nem tűnik okoskodásnak. (lehet mégis)
Ha nem jól számolták a pontokat fellebbezhetsz, ezt gondolom te is tudod. Az emelt szintűvel sokan megszívták. De ha csak egy olyat megjelölsz, ahova nem kell 100 feletti pont, már be vagy biztosítva. -
ez így marha nagy okosságnak tűnik, csak azt pl nehéz elfogadni, hogy az ELTE BTK és a PTE BTK 134 pontot számolt ki nekem a kommunikáció és médiatudományom, ugyanerre a KJF meg 123-at, holott nekik is ugyanott van az emelt töri 7 pontom, ami bőven elég lenne oda
szóval ez nem tudás vagy jelölési logika, ez matematika, ami rohadtul a diák érdekeit szolgálja (gyk köszönhetően ennek a szép rendszernek hiába szenvedtem az emelt törivel, ugyanott tartok vele, mint aki középszinten nyomott egy érettségit) -
Nem értem egynéhány osztálytársamat. Százszor el lett mondva mindenkinek, hogy úgy jelöljön, hogy legyen biztos helye. Az igazgató még javasolta is az ÁRAM jelölést (Á - álom, R - realitás, A - alku, M - menekülés). Erre jópár ember olyanokat jelölt ami kb. egy súlycsoportban van, és most meg vannak lepődve, hogy 13x ponttal nem vették fel őket.
Azért írtam ide, mert nem akarom megbántani őket azzal, hogy a szemükbe mondom... -
Megy valaki a BMF NIK-re de Fehérvári telephellyel
?
-
Nna, engem felvettek a GDF-re. Még valakit ugyanide? -
Az fasza... akkor most mehetek igényelni újat... -
Andris #16009 Diákot kell cserélni ikolaváltáskor. A matricákon meg azért van az intézmény rövidítése, mert sokan leáztatták a matricát és eladták jópénzé... persze ez okirathamisítás! -
North #16008 Ezt majd a beiratkozáskor megkérdezed. Mindenesetre sztem készülj egy újra.:)
Nekem is ott van a BME szó a matricán, de csak a legutóbbin, valami hülye újítás lehet. -
Igen, de az intézmény nevénél van olyan további intézmények, esetleg oda lehet még beírni. Másik meg hogy a matricákra is rá van írvaz intézmény neve. Az én érvényesítő matricámra az, hogy ELTE. -
skristof #16006 de kell
az intézmény neve is szerepel a diákodon, nem?
matricák sztem ugyanolyanok mindenhol, épp h maga az igazolvány más -
Valaki azt tudja, hogyha van már egyetemi diákom az ELTE-ről, akkor simán rá fog arra menni a BME matrica? Ugye nem kell újat csináltatni? -
katalány #16004 Jajj ne vedd már el a kedvem, igaz nem ez volt a szivem-vágya... -
grat mindenkinek! -
skristof #16002 én meg épp amiatt a tétel miatt tudtam feltornázni 81%osra az infó emeltet :) -
skristof #16001 jól tudod -
hát igen :(
na, mind1, jövőre ujra jelentkezek a bmf-re, akkorra összegyüjtök még jópár pontot -
React #15999 köszi, megpróbálok utána nézni, bár olyan másnapos vagyok, hogy már ülve elszédülök :) -
HoTDoG #15998
Mindez egyetlen számtech szóbeli tétel miatt amit nem tanultam meg (lebegőpontos, fixpontos ábrázolás, stb). Mivel dupláztam matekot meg számtechet, így nem csak 4 pontról csúsztam le (tervezett 127-ről), de Pestről is :(.
Na sebaj, majd félévkor lehet átjelentkezek. -
Én úgy tudom, hogy a fizetősön csak magáért a félévért kell fizetni. ha azt befizetted onnantól kezdve olyan, mintha államira járnál, ugyanazokkal a kötelezettségekkel. De lehet, rosszul tudom. -
React #15996 Lenne pár kérdésem, hátha esetleg tudja valaki:
Fizetős szakon, a vizsgákér is külön kell fizetni? Tényleg úgy szívják le a pénzt? Vagy mondjuk államin az első nyelvet ingyen tanulhatod! (ha többet akarsz akkor az 40 ropi félévente...) na most, akkor fizetősőn már az első nyelvért is fizetni kell? Tud vki ilyesmiről bármit? -
Majd meglátjuk :) -
Ja értem. Nyugatra akarsz menni?:)