29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
katalány #16073 Most látom mit írsz, tavaly...ugye nem viccelsz? tavasszal voltunk osztálykiránduláson vonattal.... -
katalány #16072 Akkor megnyugodtam, mert hétfőn utaznék. köszi. -
Persze. Tavaly októberig lehetett használni a régi diákot. -
hmm, asszem a BME-s nyelvvizsgával nemkell félnem :)
igaz csak egy mezei angol közepem van, de az legalább minőségi :D -
azt tudom,hogy a Telc-et nem fogadják majd el középnek -
katalány #16068 Hogy kell ezt érteni
....? alszotok, míg én tanulok...
-
katalány #16067 Ezt nézzétek meg, én most jelentkeztem nyelvvizsgára, ezekszerint csak alapfokom lesz? Akinek eddig középszíntű volt, az már nem középszintú marad?
" Egyes vizsgarendszerek esetében a változás alapvető lehet.
Több, eddig középfokúként elismert vizsgát a jövőben csak alapfokúként fogad el a Nyelvvizsga Akkreditációs Központ. "
-
katalány #16066 Szerintetek a középisk. diákigazolvánnyal igénybe tudom még venni a vasuti kedvezmény? -
mondjuk hasonlo képp vagyok vele, nincs nagy kedvem, 500 ból 3 lány érted...
de 10 ból 10 en mennek eddig akiket kérdeztem..még nem tudom -
te mész? -
Nem tudom, nem hiszem. Sok kedvem nincs hozzá, meg lehet nem is érnék rá. -
golyatáborba mész e? -
Én is találtam 2 csajt KSK-n, mondjuk fiúból is max 5-6 van a fórumon. -
ja találtam valamit
bmeportal.extra.hu
ez is érdekes:D bár sztem nem gáz nagyjábol. van 1 csaj is! bár lehet hogy azt csak becsületből rakta ki valaki:D -
ja,van olyan,aki cinegével fotózkodik,és még sorolhatnám:) -
Gondolom az elsőéves állatorvos csoporttársaira. -
csoport? what do you mean? -
érdekes egy csoport lesz a miénk
-
Megyek én is mostmár. Holnap még el kell bizniszelnem egy MD-t. :P -
na húzzatok piálni én meg alszok :) -
mivel a legközelebbi rokonaim mind szombathelyen vannak talán még több is. -
Ja értem. Akkor kb pót-unokatesó szint :D -
1990-ig 1 helyen laktunk, + az apja keze alatt születtem + az apja a keresztapám, 4 év van köztünk aszem. -
egy pár napig most ittmaradok addig menjünk már el valahova ehh, rég ittam nagy mennyiségű sört.
különben is mindenkit felvettek, ünnepelni kell -
Honnan ismered őt amúgy? Rokon? Úgy tudom, hogy te már egy vén tatter vagy hozzá képst :P -
De nem arról van szó, hogy hogy van jelenleg, meg hogy hogy volt régen. Hanem arról, hogy elvben simán lehetne az állatorvosi is a SOTE szárnyai alatt. -
én tegnap ittam Bade-val :) -
azt nem rég vonták alá. -
az összes többi egyetemnél igaz mert összevont tudományi egyetem de a sote mindig kivétel volt mióta az eszemet tudom, önálló egyetem, szemben pécs debrecen vagy szegeddel, az állatorvosi me gmindig gödöllő alá tartozott a többi agrár szakkal, full család ott végzett úgyhogy ezt az egyet elmagyarázták :) -
JA és kezdjük ott, hogy a Semmelweisen van testnevelő kar is. Na annak nem sok köze az orvostudományhoz, mégis a SOTE-n belül van. -
na jo menjünk el inni egy sört, és ott vitatkozzatok én majd röhögök,
punkert megnézném élőbe
biztos egy állat:DD -
Te nem érted. :D Azért mert valaminek Eötvös Loránd, Ybl Miklós, Semmelweis Ignác, Szent István, Moholy-Nagy a neve, még nem jelenti azt, hogy csak azzal foglalkozik, amivel a névadója foglalkozott. Az orvostudományi név is egy gyenge érv a részedről, mert az állatorvos is az orvostudomány alá tartozik, akármilyen meglepő. -
te tényleg nem érted? nem viccből vették fel az egyik leghíresebb Magyar orvos nevét, pont azért az a neve mert ember orvos képzéssel foglalkozik :) -
az állatorvos végtére nem is orvos. A nevében csak poénból van benne az ORVOS szó. :P
Kb kétszer közelebb áll az állatorvos az sima szakorvoshoz, mint egy fizikus a bölcsészhez...
Ennyi erővel a SOTE-gygóygszerész szak is nem oda való, mégis van ott olyan. -
annak nincs benne a nevében hogy orvos tudományi -
Majd valamit összehozunk :) -
nabekapod:D
kéne egyet sörözni basszameg. nem?:) -
Eötvös Loránd meg egyiptológus? vagy jogász?
Ezt a mondatodat elnézem neked, a késői időpont miatt :P -
Ja engem is érdekel, hogy fiú lány arány vajon eléri-e a 95-5%ot vagy stabilan tartja a VIK-es 99-1%os átlagot :D -
ez a mocsok kifogott 1 női osztagot, szerintem 80% nő lesz ott