29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
katalány #16113 Most böngésztem a PTE honlapját és esélyem sem lesz. mivel a Boszorkány úti kolesz felújítás alatt lesz és 400 diák albérletbe kényszerül, na ez pech. talán jobb lenne akkor hagynom...
-
Elküldik postán mit hogyan kell az értesítéssel együtt, hogy felvettek. De ha nagyon érdekel, szerintem az interneten megtalálod az egyetem/kolesz/felvételi bizottság honlapján. -
katalány #16111 Hogyan kell a kolesz igényt elindítani, milyen papirokat kell beszerezni? -
katalány #16110 szegény...
-
valószínű,
-
Mintha láttam volna egy képet, amin te és egy mennyasszony áll, de lehet keverek valamit :) -
Az az, a másik kérdésre pedig nem. -
Utolsó mondat kicsit értelmetlen :D Sebaj. -
*Amúgy te nem házas ember vagy?
Mintha úgy tudnám. -
DE az mi? Debreceni Egyetem?
Amúgy te házas ember vagy? :) -
katalány #16103 Akkor jó...
-
:p azt azér igen, DE-IK gazdasági informatika -
katalány #16101 Azt sem tudod, hova vettek fel? -
Mondjuk én nem kaptam meg az sms -ket, igaz a telefon épp kint volt Szerbiába, ma jött haza, már mint a fater, mert ugye nála volt a teló, aztán én csak a diákhitelest kaptam meg :( -
katalány #16099 Erre gondoltam, csak nem tudtam, hogy mi a promléma, akkor megnyugodtam.
A diákhitelen én is bepipultam egy kicsit... -
"Eddig 20-30 adatrögzítési hibát jeleztek az Országos Felsőoktatási Információs Központ információs vonalán."
nah ebből az egyik énvoltam :)
sikerült úgy érettségiznem, hogy a pontszámító algoritmus leszerepeljen...bár én még múlthéten elintéztem... -
Erre gondolsz? -
"Gratulálunk, most már az lehetsz ami akarsz...hívd a diakhitelt.."
hogyne, köszi, de nem... -
katalány #16095 Most hallottam, hogy valami rögzitési hibák csúszták be, remélem nem a pontszámitásoknál....na erre nagyon kivácsi leszek.
-
Azért kiváncsi vagyok milyen szivatások vannak. Most kicsit megindult a fantáziám, de semmi vicces nem jutott eszembe:) Középsuliban elég gyér volt a szivatások mértéke, inkább hülye feladatok voltak, nomeg répás palacsinta:D
Remélem itt azért kreatívabbak a srácok:) -
indexnek volt egy cikke a felvételiről, ott volt xls-ben benne. -
Gondolom úgyis szakonként külön GT van. ELTE 2-3 szak volt egy GT-ben, mondjuk ott egy szakra járt kb 20-30-50 ember, itt meg KSKra kb 290 fog. -
TomBond #16091 Innen le is lehet tölteni? Mert én csak iskolánként tudom megnézni, és nekem mondjuk egy pdf fájlba kéne az összes. -
felvi.hu -
TomBond #16089 Tudtok esetleg olyan helyet ahonnan az összes felvételi ponthatár letölthető? Tavaly benne volt a metróba, idén viszont nem találtam. -
skristof #16088 sztem én megyek BME-s gt-ba -
De amúgy én nem is vagyok gólya. Nekem ez már a második évem lenne felsőoktatásban, szóval tessék békénhagyni :) -
:DD -
Pia legalább bevan biztosítva? :D Úgy biztos nem megyek le, hogy viszek piát, aztán vadidegen taplók megisszák. -
mintha pöttyet antiszociális lennél :D -
drága, olyan sosincs, hogy valami senkinek se legyen igazságtalan ;) -
inkább told fel a 2nyelvvizsgás arcodat msnre, mer hétvégén mászok inni, szal a melót még ma be kéne fejezni :) -
katalány #16081 Legyen igazad, mert igazságtalanság lenne átértékelni...bár én így értelmeztem -
nem hát nekem is olyan van, ugyhogy megnyugodhatsz. a németemet is bme-s (ezt most nem azért hoztam fel hogy tudassam, hogy 2, azaz KETTŐ nyelvvizsgám van, csak ugy kiszaladt a számon:D).
de utolag a telc-eseket sem értékelik át, aki már megcsinálta annak közepe van. -
Yanka #16079 Én voltam a tavasszal Pécsett az előkészitőn, másnap otthagytam. MIndenki csak piált, csak a buli, a hányás, semmi jó...rengeteg lány csak a buli kedvéért ment , undoritó volt az egész, azért is nem szivesen mennék a gólyatáborba, de még a koleszt is kihagynám....nem beszélve arról a normálisabb srácok, már az első nap leléptek... -
Menjetek, atól mert nincsenek (vagy csak elvétve) vannak csajok, nagyon jó szokott leni. Az első két nap jön az átverés, amikor azthiszitek, hogy itt minden kurva szar, és mindenki csak azért jött, hogy titeket szopasson, aztán a második két nap beszer buli, ivás, hányás, minden jó. Szerintem kár kihagyni akármilyen gt-t. -
katalány #16077 Hát én ezt nem tudtam, hogy tavalyi a srác...
-
"Jooebacsi, miből gondolod, hogy tied bent marad?"
onnan, hogy hamarabb találnák ki, hogy a rigó utcai is csak kamuból közép, mint a BME-s, és ez előbbire sincs túlnagy esély :) -
buta :P
icram tavaly végzett, így neki tavaly októberig volt jó a középsulis diák, te idén végeztél, így neked idén októberig jó még -
katalány #16074 Az a legszörnyűbb, hogy én a Pannon-nyelvvizsgára jelentkeztem, de az tutti, hogy az csak alapfokúnak fog számitani, mert valami kreativ nyelvvizsga, állitólag a legkönyebb a Veszprémi Egyetemé....de gondolom, akkor nem szervezhették volna meg a nyári nyelvvizsgákat. Jooebacsi, miből gondolod, hogy tied bent marad?