29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
skristof #16153 nemtudom :)
én sms-ben kaptam ezt az url-t -
Arról nem is beszélve, hogy 1 óra alatt lent lehet lenni Budapestről, nem kell 3 órát vonatozgatni. -
Mi bajod Tatával?? Gyönyörű szép város. Ott is van tó (nem is egy), olcsó a pia, kisváros, nem lehet eltévedni, stb. -
Ilyen nincs a BME-KSK-nak? :/ -
Hát gondolom. Te GT-d, nem az enyém, neked kéne tudnod :) Tavalyi ELTE-Geofizikás-meterológus-biológus-környezettanos (jó csajok :D) GT pl egy focipálya közepén volt sátrakban :D -
skristof #16148 nem kaptál sms-t?
akkor gyereide szerintem :)
vagy mr itt vagy? -
az igen, akkor kirándulás is lesz? remek:)
nem értem, itt van europa legnagyobb és egyik legszebb tava, miért nem lehet nyáron a balatonra menni... -
Tata közelében, a Vértesben vannak jó/szép helyek, gondolom nem a városban lesz maga a tábor. -
=) -
skristof #16144 junó -
tatán lesz a golyatábor?
még 1 indokkal több hogy ne menjek el.. -
skristof #16142 lol :D
amúgy BME-VIKes kolesz:
"A kollégiumi felvételi elbírálása leendő elsőévesek esetében kizárólag a szociális helyzet alapján történik."
gt 20-24ig tatán kalózosdi, faszaaaaa :) -
nekem szerencsém lesz,állítólag aki igényli,kap kolit(állatorvosi),mondjuk előtte megnézem,hogy milyen,mert ha nagyon lepra a hely,inkább albi,ami persze marhadrága Pesten... -
de régen érettségiztem :P :) -
katalány #16139 Eltűnt a szövegem, csak próbáld meg, szerintem lesz esélyed, de a koleszba nem lesz, felújitják a Boszorkány utit, mehetünk albérletbe, hát ez most gond.. -
katalány #16138 Hogy számolják ezeket a %-kat? -
katalány #16137 Jajj, melyik topiba írtam a szövegem.... -
:D tényleg, elírtam :) 85% kap pontok alapján (asszem...) -
skristof #16135 105%nak adnak? wow :)
én meg úgy tudtam eddig h nagyobb részben a szoc helyzet alapján oztják -
illesbela #16134 okes hát ha fel is vesznek nem kapok koleszt aszem :D -
az első éveseknek a pontszámuk alapján, úgytudom
mod.: ja meg pár százaléknak a szoc helyzete alapján...
szal veszprémben 90% a pontszám alapján, 5% jutalomból, 10% meg szoc helyzet
nemtom máshol hogy van pontosan :S -
illesbela #16132 jah és még egy kérdés...
a koleszokat mi alapján osztják ki?
mert gondolom jóval többen jelentkeznek mint amennyi hely van... -
illesbela #16131 üdv
remélem jó helyre írok bandi :D
nah szval nem tudjátok véletlen, persze csak véletlen hogy tavaly Pécsre a mérnökinfós szakra volt e költségtéritéses verzióban pótfelvételi ill hogy hány ponttól vették fel a jelentkezőket??
ha valaki kb-ra meg tudná mondani annak is örülnék
bár tudom hogy jókat tudok kérdezni :D
nah szval a tényálás az hogy 90 pontom van 20 hely van és 78 pont a határ
szval kívíncsi lennék hogy van e esélyem... -
Jah, csak ha egy ellenőrzésnél mégis lebuknál, úgy vágnának ki, mint macskát szarni, akkor pedig tuti, hogy nem kapnál többet kollégiumot. -
Ja igen és a gólyatábort is túl lehet élni...Nem vészes ha ott vagy legalább megjegyeznek maguknak és így könnyebb venni az első akadályokat :) -
Így könnyű :) -
jo én nem tudom, sose voltam az, félora innen az egyetem -
Nem hiszem...Hidd el nagyon jó a koli :)...Sok ember, lehet ismerettséget szerezni könnyebben megy majd a suli -
de a minőség is töredéke -
Koleszt kihagyni :D:D De miért ne költöznél be ha messze laksz a sulitól töredéke a koleszdíj mint az albérleté
-
nem kell tudniuk róla.
csak ötletként mondtam, csinálják ezt néhányan (persze nem legális, de ugyse buksz le) -
Értem, köszi... -
Persze, majd kolesz szobát kiadja pénzért
Nem kicsit baszarintana le a kollégiumi vezetőség.
-
:D szerintem enyhén tiltja a szabályzat, de az elgondolás nem rossz;) -
Nem, de készülj rá, hogy ha később mégis igényelnél, minimum 1 évig tuti nem kapod meg megint. -
sztem nem. sőt akkor add ki pénzért -
Az ugye nem probléma, ha jelentkezek kollégiumba, felvesznek és mégis meggondolom magam, és nem költözök be? -
Lakhatásit csak azok, de van külön szociális támogatás, amit anélkül is kérhetsz. Mindent az egyetemtől kell igényelni. Megkapod a felvételi visszajelzést és abban minden le lesz írva. -
katalány #16115 Hű, Te nagyon tudod ezt
és azt kitől kell majd igényelni, csak azok kérhetnek támogatást, akik nem kapják meg a koleszt?
-
Próbát megér, meg ha nem nyersz felvételt, kaphatsz lakhatási támogatást...