29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nem tudom még:( ha jol nézem akkor még kb egy 7em van eldönteni..még gondolkozok rajta.
az a baj hogy négy nap tul sok ha szar lesz. ellenben kevés ha jo:) -
#16186: csak VIK-es ismerős van sajna :(
#16190: igazából itt minden matek a köbön. Amivel az ismerőseim szenvedtek, azok nemis az évközi zh-k voltak, hanem a vizsga. Mert az az elméleti része a dolognak. -
skristof #16191 jaja anal finom lesz meg bsz-ről énis csupajót hallok :D
fizikát detto nem tanultam.. hűha derég óta :D
tuti nem jössz GTbe? -
aha, gondolom ez azt jelenti hogy matek a köbön.fasza -
ne reménykedj!! meg fogsz te is gebedni:DDDD -
Bevezetés a számításelméletbe -
bsz?
na igen, fizika, finom lesz, 2 éve nem tanultam..meglátjuk mi lesz:) most ezen még nem agyalok. -
KSK-n nem ismeresz valakit? Milyen ott a légkör, nem tudod? -
Nem, de van elég ismerősöm ott :)
Úgyhogy elsőkézből tudom, hogy első félévben a BSZ, másodikban meg a fizika I lesz, amivel a legtöbb ember meg fog szenvedni :) -
Remélem lesz baromi sok terepgyakorlat KSK-n. :) -
najo 5, de csak 4 éjszaka.
bizony, és 78%:DD büszke is vagyok rá// de komolyan:) -
skristof #16182 utolsó mondatodra: amen :) -
skristof #16181 20-24ig 4 nap? matek emelttel? :)
BME-s csomagokat holnap adják postára.. -
te bmes vagyol? -
najo nyilván lesz pia, de az elvvel van a bajom (már ha ez nem poénból lett irva), nálunk pl 12.ben sem volt téma, tök jól kezelték a tanárok ezt a kérdést. -
Nem akarok műhelytitkokat elárulni, de ha az lesz mint tavaly, akkor első két nap le lesz :) -
tanároknak közük nincs az iskolai élethez. Bemegy, leadja a szemináriumot, oszt jónapot. -
Hát én még nem hallottam olyan GTről, ahol tiltva lenne a pia :P -
bár igy lenne, de sztem komolyból:( :D
egyébként ki irja ezt? valami tanár vagy valami szeniorláma? -
Gondolom azt csak szivatásból írták. A kalózos dolog meg hülyülés, kell néha az is :) -
najo de 4 nap az egész:) -
Nem kell ezt olyan komolyan venni. Csak az első két napban. Utána jön a lazulás :) -
te jo ég, ez még viccnek is rossz. utoljára regnumban fenyegettek ilyennel hogy nem lehet piálni (ki is léptem persze), ez most vicc vagy mi? egyáltalán ki ir ilyet hogy nem szabad? tanárok lesznek ott vagy mi?
"papír - írószer, szemkötő, szablya, kalózkalap vagy fejkendő, faláb, kampókéz."
hát..utoljára talán oviban volt kalozjáték..najo nem akarom itt fikázni nehogy valaki megsértődjön, de sajna nem erre számitottam, azért ez már mégiscsak egyetem
-
Nálunk másnap postázásra kerültek azok a levelek, amikben az áll, hogy NEM vettek fel :)
A felvettek 1-2 nap csúszással. Ezalatt kapsz Neptunkódot, regisztrálnak, stb.
De elvileg ezen a héten meg kell érkeznie. -
Mikorra várható a hivatalos levél a BME-től, hogy felvettek, és ekkor, és ekkor kell beiratkozni, stb? -
ez... -
Csak ide a szomszédba, Pesttől kétszáziksz kilométerre, Békéscsaba mellé. Szanazug, ha ez mond valamit :)
Egyébként amit én tudok a BME-HÖK-ről, hogy annyi pénzből gazdálkodik, mint egy kisebb-közép vállalkozás. Úgyhogy lenne miből előleget fizetni. Egyébként feltételezem, hogy okuk van rá így kérni.
Viszont ennyi emberrel, és ennyi pénzzel számolva iszonyat mennyiségű ingyen (vagy nagyonolcsó) piátok lesz. -
HJF az mi is? -
"Tiltott felszerelés: rum vagy más alkoholtartalmú ital, romlandó élelmiszer, autó vagy egyéb gépjármű, hozzátartozók (szülő, barát / barátnő, gyerek)."
Ehh milyen kalóz, aki nem iszik rumot :P -
Tavaly is valami hasonló baromság volt. Asszem akkor westernes téma volt. :D -
skristof #16163 fórumba írták h előleg miatt kell két részletben a pénz
önéletrajzot mi sem tudjuk, de ahogy látod a leírást, nemhiszem h minden nagyon komolyan kellene venni :)
ti hova szervezkedtek? -
Én idén már gólyatábort szervezek (Hál Istennek) úgyhogy azt megértem, hogy miért Tatán kel találkozni, és mondjuk nem a Keleti pályaudvaron. Dehogy pl miért kell 2 részletben fizetni, az számomra rejtély. Ráadásul a jelentkezési határidő augusztus 9.-e, hogy a pótfelvételizők, mégcsak véletlenül se tudjanak menni.
De a kedvencem:
A jelentkezés módja: a részvételi díj befizetése után a Schönherz Kollégium, 1117 Budapest, Irinyi József u. 42." címre küldjön egy levelet, mely tartalmazza az alábbiakat: kitöltött adatlap; kézzel írott, európai stílusú, olvasható önéletrajz (nem összetévesztendő az adatlappal); 2 db igazolványkép (hátoldalára ráírandó a név és a NEPTUN kód).
Önéletrajz??? Mi a tökömnek? Na mindegy, lehet mi vesszük kicsit lazábban a szervezést itt a HJF-en, és nem is lesz 300 ember mint itt, de szerintem ez akkor is túlzás. -
De nekem kéne, mert kiváncsi vagyok miket írnak a KSK topikba, de amit tlaáltam azt csak egy pár hozzászólásos szar, pedig régen votl egy nagyobb topikja, csak nem találom :P -
skristof #16160 ezek :) -
skristof #16159 felvi fóruma extragáz, nem is használom... -
Mik a feltételek? (Nem VIK-es vagyok/leszek) -
Mondjuk most, hogy elolvastam a jelentkezési feltételeket, én sem mennék. Még Tata kedvéért sem :) -
Felvi fórumon hogy a fenébe lehet keresni a topikok közt? Milyen egy primkó fórum az már :( -
Közben már találtam egy KSK portált, de szó sincs az elsőévesekről. Viszont megtaláltam a KSKsok törzshelyét. Neve: HaBár :P -
Régen sokat jártam Tata felé (Bicske). Ott is egy faluban, Vérteskozma. Jó kis falu. Igazi burzsuj telep volt, de azért gyerekkorom egy része ott zajlott :)
Ott a Vérteskozmai erdőben találtam egy igazi I. VHs távcsövet is :) Hogy került oda, azt nem tudom :D Szóval szép helyek vannak ott nagyon.