29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Tatabánya alatt pár km-rel. Bent a Vértesben. Budapesttől is egy köpésre van. -
React #16232 Hmmm jól hangzik, de pontoson merre is található? Mer fogalmam sincs :D
Húúú vár rom, jó nagy tisztás... húúú de paintballoznék egyet ott :))
-
Várgesztes jó hely. Ott van Vérteskozmától nem messze. Van ott egy egész fasza vár rom, meg egy jó nagy tisztás. Szép hely az nagyon. -
React #16230 Én pont ma kaptam meg... :)
És úgy néz ki nem aug. 25.-én, hanem 19.-én lesz a gólyatáborom Várgesztesen... minden faszságot beleírtak, de pl azt nem tudom mettől meddig tart :) vicces :)
>> katalány
A nagy csomagban, volt egy kolesz igénylő lap is, szóval nyugi megkapod!
Bár nekem vicces volt, mer kaptam még a Corvinustól elbíráló levelet, de a Semmelweis levelemet meg felbontva találtam a postaládámban
-
Én még azt is csak ma kaptam meg :( -
Úgy látom mindenki csak a negatív elbírálású leveleket kapta meg, jó lenne már az "Örömmel értesítjük..." leveleket is megkapni :) -
katalány #16227 A diákigazolvány igénylésével ugye nincsen semmi teendőm a befizetésen kivül. A csekket sem kell beküldeni sehova?
Már jó lenne tudni, hogy a kolesz igényléshez is milyen papirokat kell beszerezni. -
áhh meg van a szám...
bocsesz a zavarásért meg az idióta kérdésért :) -
üdv
nem tudja valaki egész véletlen a Pécsi Tudomány Egyetem számát??
nah mert aszem pótfelvételihez tőlük kell A és B lapot kérni
nah én meg égen földön kerestem a számot de nem találtam
nah szval ha valaki tud segíteni azt megköszönném -
Nekem is csak elté-ről jött eddig, hogy nem vettek fel. De érdekes módon a pluszpontjaimat egy nemlétező angol felsőfok alapján számolták
Ha a corvinus is így számlolt, akkor magyarázkodhatok a beiratkozásnál (fölösleges lett volna az angol felsőfok, anélkül is megvolt a 24 pont).
-
szerintem holnap jön a többi -
a SOTE-ról nekem már küldték,hogy nem vettek fel:)
Nem mintha ez állt volna első helyen -
React #16221 :) szóval akkor augusztus 9.-ig mindenképpen ki kell küldeniük a levelet, nem? -
nekem sem küldtek(lehet nem is kértem),de persze az ibs akciójáról küldtek sms-t -
React #16219 Hmmm, én az ofőmet se láttam, szóval nekünk nem :D -
skristof #16218 űrlapokra kellett beírni a telszámodat..
nekünk nyolcezerszer elmondták :] -
és téged hova vettek fel? -
React #16216 Mókás, én meg pont utánatok fogok menni (aug 25-30) gólyatáborba, Tatára :)
Én meg -mint mindig- sztem akkora hülye voltam, hogy nem kértem smst... (bár nem is tudom hol lehetett volna) szal már örülnék 1 levélnek...
Felvi fórum tényleg gagyi... -
Csak BME-VIK-re
#16160 -
katalány #16214 Milyen infó? -
katalány #16213 Milyen infó? -
Hát nekem is kicsit elvette a kedvem ez a pár infó. Esküszöm több vele a papírmunka meg pepecselés-utalgatás, mint ha Dél-Amerikából akarnék porszívót rendelni:S -
pont azt neztem h a legtobb gtk-s ilyen bankdancehallbol szabadult diszkopatkany, sok baratot fogok szerezn, varj berakok vmi szart, mondjuk karanyit-.- -
skristof #16210 arról szól, h nem ismersz senkit úgy mész ooda, de sok haverral térsz vissza -
hm en nem kaptam levelet a golyataborrol vagy barmirol...
bar nem is tudom elmenjek e golyataborba, egy darab rohadt ismeros sem lesz ott:/ -
Emlékszem mikor ELTE-TTKra jártam (ott van az BME I épület mellett rögtön), állandóan ott lebzseltek a BME-sek, és csorgatták a nyálukat lányainkra :D -
skristof #16207 azt írta egyik senior h 4-7%os a lányok aránya VIKen.. de sztem nem csak ezen a karon lehet csajozni, sőt nem is csak a BME-n.. elég nagy budapest :) -
na jocakka mindenki, ma se csináltam semmi hasznosat..:)
na majd holnap -
Hát meglátjuk :P -
de vicces itt valaki!:) na majd meglátjuk mi a helyzet a közlekedésmérnökin:DDD
bár ennél szinte csak jobb lehet:D
-
VIK-es lány? Van olyan egyáltalán? :D -
ja némelyik senior..ezt nem figyeltem:) -
hey, én legalább 7 lányt láttam feliratkozva már. -
nagggyon jóóóóó:) az egyik a takaritónő, a második a tábori buszt vezeti, a harmadik pedig...ő biztos a pénzeket szedi be! ha nem tévedek:DD
najo mostmár magamon röhögök, hogy ilyen csunyán szopatom saját magamat és a leendő évfolyamom, dehát ez van, önironia is kell:) -
skristof #16199 van már 3 lány!!!! jönnek GTbe :D -
skristof #16198 jaja, 9ig kell beérkezni ezeknek a szaroknak :D -
mondjuk meggyőzhető vagyok. ha belinkelnék leendő évfolyamtársaim az iwiwjeiket hogy mekkora arcok, az segitene a döntésben pl:) -
jah.
egyébként aszondják bsc könnyebb lesz valamivel mint eddig.
jo8 4 u 2! -
Így is van. Minden ki fog derülni. Aztán lehet, hogy a Ti fejetek előbb rááll ezekre a tárgyakra, mint annak a 150 embernek, akik vizsgakurzusra mennek fizikából :)
Na jó8 mindenkinek.
-
:S meglássuk