29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• I.C.ram
    Tatabánya alatt pár km-rel. Bent a Vértesben. Budapesttől is egy köpésre van.
  • React
    Hmmm jól hangzik, de pontoson merre is található? Mer fogalmam sincs :D

Húúú vár rom, jó nagy tisztás... húúú de paintballoznék egyet ott :))

• I.C.ram
    Várgesztes jó hely. Ott van Vérteskozmától nem messze. Van ott egy egész fasza vár rom, meg egy jó nagy tisztás. Szép hely az nagyon.
  • React
    Én pont ma kaptam meg... :)
    És úgy néz ki nem aug. 25.-én, hanem 19.-én lesz a gólyatáborom Várgesztesen... minden faszságot beleírtak, de pl azt nem tudom mettől meddig tart :) vicces :)

>> katalány

A nagy csomagban, volt egy kolesz igénylő lap is, szóval nyugi megkapod!
    Bár nekem vicces volt, mer kaptam még a Corvinustól elbíráló levelet, de a Semmelweis levelemet meg felbontva találtam a postaládámban
  • I.C.ram
    Én még azt is csak ma kaptam meg :(
  • Kandurex
    Úgy látom mindenki csak a negatív elbírálású leveleket kapta meg, jó lenne már az "Örömmel értesítjük..." leveleket is megkapni :)
  • katalány
    A diákigazolvány igénylésével ugye nincsen semmi teendőm a befizetésen kivül. A csekket sem kell beküldeni sehova?
    Már jó lenne tudni, hogy a kolesz igényléshez is milyen papirokat kell beszerezni.
  • Iceman89
    áhh meg van a szám...
    bocsesz a zavarásért meg az idióta kérdésért :)
  • Iceman89
    üdv

nem tudja valaki egész véletlen a Pécsi Tudomány Egyetem számát??
    nah mert aszem pótfelvételihez tőlük kell A és B lapot kérni
    nah én meg égen földön kerestem a számot de nem találtam
    nah szval ha valaki tud segíteni azt megköszönném
  • 2XP
    Nekem is csak elté-ről jött eddig, hogy nem vettek fel. De érdekes módon a pluszpontjaimat egy nemlétező angol felsőfok alapján számolták Ha a corvinus is így számlolt, akkor magyarázkodhatok a beiratkozásnál (fölösleges lett volna az angol felsőfok, anélkül is megvolt a 24 pont).
  • BADE
    szerintem holnap jön a többi
  • BADE
    a SOTE-ról nekem már küldték,hogy nem vettek fel:)
    Nem mintha ez állt volna első helyen
  • React
    :) szóval akkor augusztus 9.-ig mindenképpen ki kell küldeniük a levelet, nem?
  • BADE
    nekem sem küldtek(lehet nem is kértem),de persze az ibs akciójáról küldtek sms-t
  • React
    Hmmm, én az ofőmet se láttam, szóval nekünk nem :D
  • skristof
    űrlapokra kellett beírni a telszámodat..
    nekünk nyolcezerszer elmondták :]
  • grizzly21
    és téged hova vettek fel?
  • React
    Mókás, én meg pont utánatok fogok menni (aug 25-30) gólyatáborba, Tatára :)

Én meg -mint mindig- sztem akkora hülye voltam, hogy nem kértem smst... (bár nem is tudom hol lehetett volna) szal már örülnék 1 levélnek...

Felvi fórum tényleg gagyi...
  • Balo
    Csak BME-VIK-re
  • katalány
    Milyen infó?
  • katalány
    Milyen infó?
  • Balo
    Hát nekem is kicsit elvette a kedvem ez a pár infó. Esküszöm több vele a papírmunka meg pepecselés-utalgatás, mint ha Dél-Amerikából akarnék porszívót rendelni:S
  • magus
    pont azt neztem h a legtobb gtk-s ilyen bankdancehallbol szabadult diszkopatkany, sok baratot fogok szerezn, varj berakok vmi szart, mondjuk karanyit-.-
  • skristof
    arról szól, h nem ismersz senkit úgy mész ooda, de sok haverral térsz vissza
  • magus
    hm en nem kaptam levelet a golyataborrol vagy barmirol...

bar nem is tudom elmenjek e golyataborba, egy darab rohadt ismeros sem lesz ott:/
  • I.C.ram
    Emlékszem mikor ELTE-TTKra jártam (ott van az BME I épület mellett rögtön), állandóan ott lebzseltek a BME-sek, és csorgatták a nyálukat lányainkra :D
  • skristof
    azt írta egyik senior h 4-7%os a lányok aránya VIKen.. de sztem nem csak ezen a karon lehet csajozni, sőt nem is csak a BME-n.. elég nagy budapest :)
  • grizzly21
    na jocakka mindenki, ma se csináltam semmi hasznosat..:)
    na majd holnap
  • I.C.ram
    Hát meglátjuk :P
  • grizzly21
    de vicces itt valaki!:) na majd meglátjuk mi a helyzet a közlekedésmérnökin:DDD
    bár ennél szinte csak jobb lehet:D
  • I.C.ram
    VIK-es lány? Van olyan egyáltalán? :D
  • grizzly21
    ja némelyik senior..ezt nem figyeltem:)
  • grizzly21
    hey, én legalább 7 lányt láttam feliratkozva már.
  • grizzly21
    nagggyon jóóóóó:) az egyik a takaritónő, a második a tábori buszt vezeti, a harmadik pedig...ő biztos a pénzeket szedi be! ha nem tévedek:DD
    najo mostmár magamon röhögök, hogy ilyen csunyán szopatom saját magamat és a leendő évfolyamom, dehát ez van, önironia is kell:)
  • skristof
    van már 3 lány!!!! jönnek GTbe :D
  • skristof
    jaja, 9ig kell beérkezni ezeknek a szaroknak :D
  • grizzly21
    mondjuk meggyőzhető vagyok. ha belinkelnék leendő évfolyamtársaim az iwiwjeiket hogy mekkora arcok, az segitene a döntésben pl:)
  • grizzly21
    jah.
    egyébként aszondják bsc könnyebb lesz valamivel mint eddig.
    jo8 4 u 2!
  • Dichter
    Így is van. Minden ki fog derülni. Aztán lehet, hogy a Ti fejetek előbb rááll ezekre a tárgyakra, mint annak a 150 embernek, akik vizsgakurzusra mennek fizikából :)

Na jó8 mindenkinek.

• grizzly21
    :S meglássuk