29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
katalány #16273 05.ig van a határidő. gyorsan.... -
Corvinus, ktk. -
Csekket küldtek, ha elvesztetted majd beiratkozáskor kell fizetned, és akkor kapsz ideiglenest.. stb. stb. -
te hova is mennél? -
Hát nekem sincs perpill felesleges 13-15 eFt-om...:S -
ajj basszameg, akkor holnap? hova kell fizetni és mennyit? már nem emlékszem hol irták ezt le, a kék könyvet meg nem találom:( -
Nekünk csak 3 nap. Lehet lemegyek. Láttam róla képeket, annyira nem vészes. -
Igen, aug. 5., úgyhogy sietned kell :D
Hogy nekem mennyire nincs kedvem gólyatáborba menni, 6 nap tömegnyomorban, 15e ft + útiköltség + ki tudja mennyi költőpénz kidobása :/
De eddig mindenki azt mondta, hogy muszáj, mert utána nem tudsz beilleszkedni, ehh :( Bárcsak ismernék vkit... -
5-e talán. -
diákigazolványt meddig lehet fizetni? -
katalány #16263 Tanulni kell, hogy feljuss a csúcsra!!!!!!
Én sajna most csinálom a nyelvvizsgát, ha meg lett volna, akkor a BME-re simán bejutottam volna. de csak volna... -
katalány #16262 Én is megkaptam a nagy csomagot Pécsről, irány a gólyatábor, Sötétvölgyi dedőstáborba..08.26-29...csak pár nap?
-
oki kösz -
Megérni megéri, mert különben szart sem tanulnál, de nem olyan vészes. -
Emberek akik most érettségiztek vagy már régen azoktól kérdezem megéri parázni????? -
Gondolom, hogy azért lehet elég komolytalan is :D -
mondjuk ez szopatás...első ofömre emlékeztetett. épphogy felvettek már nyári olvasmányt adott:S -
na bekapod:) -
de gagyi ez a neptun.
ELTE-s ETR sokkal jobb volt. Volt benne fórum meg mindenféle közösségi cucc. -
Corvinus baromi igénytelen. Soha semmit nem küldenek. Felvételikor is a corvinus volt az egyetlen hely, ahonnan nem jött levél, hogy mit kell még beküldeni.
Sóher banda nagyon. -
Öööö Közlek GT:
"3. A beugró feladatról:
Mivel nem lehet elég korán kezdeni, ezért az oktatók szájából sokszor elhangzó „A mérnöki szemlélet
kialakítása elsődleges!” elv szellemében műszaki rajzot kell készítenetek A/4-es formátumban. A feladat „olyan
jármű tervezése, mely képes a HaBár megfáradt vendégeinek hazaszállítására, ügyelve a bódultsági
állapot fenntartására.” Ehhez szükséges a jármű összeállítási rajza a megfelelő számú metszettel, nézettel,
és az alkatrészek megnevezésével, valamit 1:50 arányú modellje, háztartásban fellelhető anyagok és
eszközök felhasználásával. A feladat leadási határideje 2006. augusztus 21. 1200 óra (vasútállomás)."
Aha, rendben... -
Nekem is megjött a corvinustól, de elég igénytelen lett :D A nagy borítékban összesen 6 lap vot, bár hasznos infóval, meg jött egy kisebb boríték tele szórólappokkal a szakkolégiumokról meg néhány egyesületről, cd meg ilyen luxus sehol :S
A gólyatábor nekünk aug. 29-től lesz, és ami a legszebb, hogy lehet pont abban a városban, ahol lakom! -
ja nekem is küldtek cdt -
Balatonlelle :P -
nekem is. cd-t is küldtek:)
nektek hol lesz a gt? -
én ma kaptam meg a vastagborítékot a BMEtől. -
katalány #16247 Én meg azt mondom, hogy emelkedni fognak, mintha a DF pontjai most is emelkedtek volna. Jobb lesz most elkezdeni, kitudja jövőre mi lesz. -
katalány #16246 Szóval már megkaptátok a vastag boritékot?
Legalább fent lenne az iskola lapján a gólyatábor időpontja, mert a balcsira is leszeretnék menni a hónap közepén. -
React #16245 :))) -
React #16244 Jaja, én is olvastam ,hogy nem lehet évet halasztani... :/ -
nem, csak jó lett volna, ha van 1 biztos helyem...de mind1, mert ha jövőre jelentkezek, akkor sem hiszem, hogy felkúszna a DF ponthatára :) -
azt mondják,hogy gólyatáborban öltözzünk be madagaszkári bütykös csótánynak,ezek sem komplettek:) -
Jó de gondolom ő úgy gondolta, hogy halaszt egy évet, és akkor jövőre már biztos lesz egy helye, és nem kockáztat. -
És mit csinálnak, ha nem mész el beiratkozni? Kukoricára térdepeltetnek? :) -
Érdekes...ma megkaptam a Dunaújvárosi Főiskolától a levelet, hogy felvettek. Eddig ok, csakhogy én halasztani akartam 1 évet az okj-s képzésem miatt (meg hogy jövőre vmi jobb helyre jelentkezzek). Erre most derül ki, hogy nem lehet halasztani a DF-en, csak ha 1 féléven már túl vagy....Más egyetemnél nem láttam még ilyet. Ja, és tavaly még lehetett halasztani...idén már mást ír a szabályzat... -
A corvinustól nekem ma jött egy "örömmel értesítjük" levél, de a vastag boríték még sehol. -
Én is :), csak úgy tűnt, mintha Babe meg pár embernek már hamarabb megjött. -
Hát ma kaptam csak meg a Sajnálattal tudatom levelet :) -
React #16235 thanks :)
Te se kaptál még levelet? -
Kb 4-5 kmre délre Tatabányától egész pontosan.