29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• katalány
    05.ig van a határidő. gyorsan....
  • 2XP
    Corvinus, ktk.
  • Balo
    Csekket küldtek, ha elvesztetted majd beiratkozáskor kell fizetned, és akkor kapsz ideiglenest.. stb. stb.
  • grizzly21
    te hova is mennél?
  • Balo
    Hát nekem sincs perpill felesleges 13-15 eFt-om...:S
  • grizzly21
    ajj basszameg, akkor holnap? hova kell fizetni és mennyit? már nem emlékszem hol irták ezt le, a kék könyvet meg nem találom:(
  • I.C.ram
    Nekünk csak 3 nap. Lehet lemegyek. Láttam róla képeket, annyira nem vészes.
  • 2XP
    Igen, aug. 5., úgyhogy sietned kell :D

Hogy nekem mennyire nincs kedvem gólyatáborba menni, 6 nap tömegnyomorban, 15e ft + útiköltség + ki tudja mennyi költőpénz kidobása :/

De eddig mindenki azt mondta, hogy muszáj, mert utána nem tudsz beilleszkedni, ehh :( Bárcsak ismernék vkit...
  • I.C.ram
    5-e talán.
  • grizzly21
    diákigazolványt meddig lehet fizetni?
  • katalány
    Tanulni kell, hogy feljuss a csúcsra!!!!!!
    Én sajna most csinálom a nyelvvizsgát, ha meg lett volna, akkor a BME-re simán bejutottam volna. de csak volna...
  • katalány
    Én is megkaptam a nagy csomagot Pécsről, irány a gólyatábor, Sötétvölgyi dedőstáborba..08.26-29...csak pár nap?
  • Looooser
    oki kösz
  • I.C.ram
    Megérni megéri, mert különben szart sem tanulnál, de nem olyan vészes.
  • Looooser
    Emberek akik most érettségiztek vagy már régen azoktól kérdezem megéri parázni?????
  • I.C.ram
    Gondolom, hogy azért lehet elég komolytalan is :D
  • grizzly21
    mondjuk ez szopatás...első ofömre emlékeztetett. épphogy felvettek már nyári olvasmányt adott:S
  • grizzly21
    na bekapod:)
  • I.C.ram
    de gagyi ez a neptun.

ELTE-s ETR sokkal jobb volt. Volt benne fórum meg mindenféle közösségi cucc.
  • I.C.ram
    Corvinus baromi igénytelen. Soha semmit nem küldenek. Felvételikor is a corvinus volt az egyetlen hely, ahonnan nem jött levél, hogy mit kell még beküldeni.

Sóher banda nagyon.
  • I.C.ram
    Öööö Közlek GT:

"3. A beugró feladatról:
    Mivel nem lehet elég korán kezdeni, ezért az oktatók szájából sokszor elhangzó „A mérnöki szemlélet
    kialakítása elsődleges!” elv szellemében műszaki rajzot kell készítenetek A/4-es formátumban. A feladat „olyan
    jármű tervezése, mely képes a HaBár megfáradt vendégeinek hazaszállítására, ügyelve a bódultsági
    állapot fenntartására.” Ehhez szükséges a jármű összeállítási rajza a megfelelő számú metszettel, nézettel,
    és az alkatrészek megnevezésével, valamit 1:50 arányú modellje, háztartásban fellelhető anyagok és
    eszközök felhasználásával. A feladat leadási határideje 2006. augusztus 21. 1200 óra (vasútállomás)."

Aha, rendben...
  • 2XP
    Nekem is megjött a corvinustól, de elég igénytelen lett :D A nagy borítékban összesen 6 lap vot, bár hasznos infóval, meg jött egy kisebb boríték tele szórólappokkal a szakkolégiumokról meg néhány egyesületről, cd meg ilyen luxus sehol :S

A gólyatábor nekünk aug. 29-től lesz, és ami a legszebb, hogy lehet pont abban a városban, ahol lakom!
  • I.C.ram
    ja nekem is küldtek cdt
  • I.C.ram
    Balatonlelle :P
  • grizzly21
    nekem is. cd-t is küldtek:)
    nektek hol lesz a gt?
  • I.C.ram
    én ma kaptam meg a vastagborítékot a BMEtől.
  • katalány
    Én meg azt mondom, hogy emelkedni fognak, mintha a DF pontjai most is emelkedtek volna. Jobb lesz most elkezdeni, kitudja jövőre mi lesz.
  • katalány
    Szóval már megkaptátok a vastag boritékot?
    Legalább fent lenne az iskola lapján a gólyatábor időpontja, mert a balcsira is leszeretnék menni a hónap közepén.
  • React
    :)))
  • React
    Jaja, én is olvastam ,hogy nem lehet évet halasztani... :/
  • Bandee1987
    nem, csak jó lett volna, ha van 1 biztos helyem...de mind1, mert ha jövőre jelentkezek, akkor sem hiszem, hogy felkúszna a DF ponthatára :)
  • BADE
    azt mondják,hogy gólyatáborban öltözzünk be madagaszkári bütykös csótánynak,ezek sem komplettek:)
  • I.C.ram
    Jó de gondolom ő úgy gondolta, hogy halaszt egy évet, és akkor jövőre már biztos lesz egy helye, és nem kockáztat.
  • Dichter
    És mit csinálnak, ha nem mész el beiratkozni? Kukoricára térdepeltetnek? :)
  • Bandee1987
    Érdekes...ma megkaptam a Dunaújvárosi Főiskolától a levelet, hogy felvettek. Eddig ok, csakhogy én halasztani akartam 1 évet az okj-s képzésem miatt (meg hogy jövőre vmi jobb helyre jelentkezzek). Erre most derül ki, hogy nem lehet halasztani a DF-en, csak ha 1 féléven már túl vagy....Más egyetemnél nem láttam még ilyet. Ja, és tavaly még lehetett halasztani...idén már mást ír a szabályzat...
  • 2XP
    A corvinustól nekem ma jött egy "örömmel értesítjük" levél, de a vastag boríték még sehol.
  • Kandurex
    Én is :), csak úgy tűnt, mintha Babe meg pár embernek már hamarabb megjött.
  • I.C.ram
    Hát ma kaptam csak meg a Sajnálattal tudatom levelet :)
  • React

Te se kaptál még levelet?
  • I.C.ram
    Kb 4-5 kmre délre Tatabányától egész pontosan.