29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• katalány
    Ma voltunk albérlet nézőbe Pécsett és tudjátok mit hallottam az egyik főbérlőtől? Azt hogy nemcsak a koleszt tatarozzák, hanem a sulit is, amihez csak ősszel fognak hozzá. Összevissza lesznek az előadások, pl. a Rókusban, a Hőerőműnél. Remélem gondoskodni fognak buszról is. Olyunk olyan helyen voltunk ma albérletnézőben, amit a nyanya, egy kis lyukat, osdi bútorával, nem beszélve a dohos szagról, 30 eft-ért akart kiadni. befogott orral jöttem ki.
    Sajna 3helyet tudtunk megnézni sikertelenül.
  • LSL
    CSaládot fenn kell tartanom, nem tudom megkezdeni a tanulmányaimat, majd ha anyagi helyzetem rendeződik.
    Elég nyomós érv.
  • Easy Rider
    de nem leszel egyedül, legalább engem már picit ismersz :D
  • Easy Rider
    gazdaságinformatika
  • ffxi
    Erről lemaradtál! #16277
  • I.C.ram
    Ne haragudj, de mi a frászkarikáról beszélsz??? Mi az, hogy beiratkozom, aztán gyorsan ki.

Nem lenne talán egyszerűbb, be se iratkozni???
  • ffxi
    De halasztani csak nyomós indokkal lehet és azt elbírálják meg minden. A kiiratkozás sokkal gyorsabb és kényelmesebb szerintem.
  • LSL
    Neked meg azt javaslom, hogy iratkozz be, és halassz félévet. 4 félévet lehet halasztani.
  • LSL
    Gólyatábort nem érdemes kihagyni. Egyrészt nagyon sok információval látnak el minden 1. évest az egyetemmel, ha más városba mész suliba a hellyel kapcsolatban. segítenek eldönteni melyik tanárnál érdemes órát felvenni, hogy is megy ez a BSC-s rendszer stb. Arról már nem is beszélve, hogy megismered a szaktársaidat, akik jól jöhetnek majd, ha nincs jegyzeted, vagy nem tudod melyik terem hol van stb. Azon kívül tényleg jó buli. Ez a kalózos dolgot sem kell véresen komolyan venni. visz a haverod egy szemkötőt, meg 1 játék kardot és kész. Bár csajok nélkül tényleg unalmas lesz :D
    Én annyira élveztem 2 éve, hogy most negyedszer megyek gólyatáborba. Másodszor mint főgólya.
  • ffxi
    Gólyára én sem megyek, de majd beiratkozni igen oszt gyorsan ki is iratkozok.
  • magus
    hm meg mindig nem kaptam golyataborrol levelet se smst:(

(nem szep orom a karorom, de haverom sirva fakadt mikor megtudta h bme-vik golyatabor kaloztabor lesz, ahol kalozruhaban kell rohangalni csajok nelkul (3 lany van) es raadasul a szesz is ki van tiltva-.-)
  • 2XP
    Én ott leszek :) (nehéz döntés volt, de nem vagyok túl ismerkedős típus, így főleg nem akarok egyedül lenni az első napon :)) Te melyik szakra mész?
  • Easy Rider
    ahha, akkor találkozunk a keletinél? :)
  • LSL
    Eddig nem került pénzbe, csak ha új diákot csináltattál valamiért.
  • Sadist
    Az aláírás kezelő oldaluk elég szar. Tavaly pl. nem lehetett változtatni a befoglaló keret arányait, ezért az aláírásom szép torzított lett, plussz lett a szélén egy fekete vonal is.
  • I.C.ram
    Ideiglenes diák pénzbe kerül amúgy?
  • grizzly21
    akkor jo.
    én most találtam meg egy levélben a csekket.
  • joebacsi
    nekem még hét elején küldtek egy levelet (postán), hogy nem került el hozzájuk a fénykép meg az aláírás...kár hogy mind2 szép pipával fel volt töltve még anno e jelentkezésre...és hogy 5dikéig töltsem fel netre, majd emailben kuldenek oldalt, felhasználónevet, meg jelszót...hát email az nemjött...szal bekaphassák, gyökér ügyintézés, felvi.hu is év honlapja meg minden kurvaélet, és ilyen alapdolgok nem működnek (anno a nyelvvizsga scan-eket se sikerült továbbítania, pedig oldalon minden pipálva volt)
    majd beiratkozáskor jólesz az a diák, úgyis még mindig fél éve lejártat használok :)
  • katalány
    köszi,
  • katalány
    Együtt bizony..gyere csak el, ha már egyszer bejutottál, mellette tudnál dolgozni, a táborba nem biztos, hogy elmegyek, mert 31-én lesz az angol irásbelim és nagyon kellene ez a pár nap még.
  • 2XP
    Igen, én kaptam. De ne számíts vmi nagy dologra, nagyon igénytelenek :(

A gólyatábor aug. 27-től szept. 1-ig lesz, a keletinél kell lenni 8:30-kor (na, ez a másik szép dolog, nekem 3-kor !!! indul az a vonat, ami addigra odaér) és 15e ft-ba fog kerülni.

Úgy hallottam a G karosok Békéscsabára vagy Szanazugra megy, de ezt nem kell kézpénznek venni.

Bővebb infó: http://golyatabor.uni-corvinus.hu/
  • Sil3nt
    thx, szuper akkor elvesztettem, noh akkor beiratkozas
  • 2XP
    Ha az "a" lapon bejelölted hogy kell, és ragasztottál fényképet is a lapra, akkor a regisztrációt visszaigazoló levéllel együtt jött egy csekk. Ha elvesztetted, akkor majd beiratkozásnál igényelhetsz.
  • Sil3nt
    nekem soha nem volt ilyen diakigenylo lapom vagy csekkem...a lapon bejeloltem hogy akarok termeszetesen de azon kivul semmit nem kaptam...hol lehet ilyen csekket vagy lapot kerni?
  • LSL
    Ehakódot csak a beiratkozásnál tudod meg.
  • ffxi
    Ja! 1ütt lennénk gólyások a műsz-infón, ha nem tévedek:)
  • grizzly21
    ááá nem találom, hol van amit be kell fizetni és hova kell?
  • Kandurex
    Eehhh...:(
  • katalány
    Ugye nekünk még nincsen EHA kódunk, amit rá kell írni a kolesz igénylőlapra?
  • HoTDoG
    Már nekem is csak az hiányzik. De szerintem csak az Info karon ilyen lustik, mert jópár ismerősöm megkapta már Orvosiról, jogról, főiskolai karról, stb.
  • katalány
    Nem értem mit adtál be, lemaradtam valamiről? A diákigazolvány igénylésed? vagy mit?
  • LSL
    hali! Van itt köztetek valalki, akit SZTE-re vettek fel és Öthalomba jelentkezett koliba?
  • katalány
    Hű de sajnállak, szerintem is jelentkezzél be , mert kötelező.
  • Kandurex
    Debreceni egyetemről megkapta már valaki a "Öremmel értesítjük.." stb. borítékot?

Kezdek türelmetlen lenni :)
  • ffxi
    Nem roszz 5let.
  • grizzly21
    asszem lehet olyat hogy beiratkozol és aztán jelentesz 1 év passziv félévet mondjuk, tehát halasztasz.
  • ffxi
    HELP!!
    Hogy legyen meg mit legyen? Sajna felvettek, én arra számítottam, hogy úgy sem és találtam munkát. De az áll az értesítőben, hogy mindenkinek kötelező beiratkoznia. Ha nem akkor elvesztik a a felvételi jogát. Én igaz, hogy nem most, hanem később szeretném megpróbálkozni. De most éhenhalok, ha nem dolgozom+ mellette suli az nem fog menni. Vkinek esetleg ötlete?
  • Easy Rider
    kapott már vki levelet meg a hozzávalókat corvinusról? mert én még anno mikor jelentkeztem akkor sem kaptam tőlük semmit :S gtk-ra jelentkeztem, de gólyatáborról sem tudok semmit...
  • BADE
    én beadtam a diákigénylést,de valami miatt leállították,gyorsan feladom ma
  • Bandee1987
    DF pontjai idén csökkentek sztem, de ezt teljesen mind1, mert szinte 100%, hogy nem megy feljebb száz pontnál jövőre sem a határa...