29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Hát ezek az extrémek sokba kerülnek ja, de még így is olcsóbb, mintha magánemberként cisnálnád, és úgyis kötelező valamilyen sport. Ha lúd akkor legyen kövér :) -
jo az. azokbol van nyelvvizsgám.
bár a németet utálom.
a szakmai angolt azért megnézem majd. remélem nem nekem kell javitani a tanárokat mint annyi éven át gimiben:) -
React #16430 Váó ilyeneket honnan tudtok? :)
Bár én sztem fizetős sportra nem megyek, de kétlem, hogy egyáltalán lesz-e ilyesmire lehetőség... nyelveknél (mer legalább ezt elküldték a levélben) csak angolt és németet lehet tanulni, szal sz**ás :) spanyolt akartam :) -
Hát, ahogy hallottam a búvárkodás, meg ejtőernyőzés súlyos tízezrek. Úgy 50 ropi körül/fölött. Meg ejtőernyőzésnél csak egyetlen egyszer ugranak. Előtte gondolom csak elmélet, meg homokágyra ugrálás, hogy megtanuld hogy kell földetérni. -
Az már több jóval. Úgy van, hogy BME Vitorlázó klub csinálja, és olyan, mintha tanfolyamra mennél, csak jóval olcsóbb. Tehát 150helyett mondjuk 80-90. Nem tudom pontosan sajna. -
És a vitorlázó repülés? -
Annyira nem kerül sokba. Sportlövészet kb 5rugó/félév. -
Kb. milyen összegben? -
nekem kosár foci böven elég lenne, és lesz is:) -
Csak azokért általában perkálni is kell rendesen. -
Ennek biztos utánajárok, a vitorlázó repülés nagyon megfogott :D
Nekem squash helyett a tenisz is tökéletes lenne, de még arra sem lehet beiratkozni, csak 3.-ban (bár lehet ez változni fog) :D -
Azt tudom pl, hogy a BMF-esek jöhetnek a BMEre sportolni. BCEről nem hinném, hogy van rá mód, de kérdezd meg azért.
Inkább squasholnál, mi? :D -
Ahh, de irigyellek titeket :(
Nálunk csak ezek vannk: floorball, foci, kosár, kondi, box, úszás, tollas, evezés.
Semmi menedzsersport :D
Nem lehet vhogy nálatok sportolni? :) -
Persze csomó minden van. Van sportlövészet is. -
Miiii? Ez most komoly? Izé, hogyan lehet átiratkozni? :D
Hülye corvinuson alig van vmi :( -
Sokkal több sport van, mint amit leírtak ott. Van pl ejtőernyő is, meg vitorlázó repülés is. MEg egy rakás más is. Érdemes elötte körbenézni jobban. -
Ja nekem is ott lesz. Nem kötelező szerintem. ELTEn mikor voltam, csak rizsázás volt, meg kézfogás a dékánnal. -
nem nevezünk Kispályás focira? most látom van a bme-n. poén:) ja és kötelező sportolni! ennek örülök. én sztem még plusszba is be fogok járni -
most nézem egész sok épületben van wlan a bme-n. ez jo hiir.
Icram neked is a K ban lesz az évnyito nem? info asszem aulában, nyilván mert sokan vannak..ehh kötelezö amugy elmenni?:) -
Lehet, hogy számlafüggő amúgy. Nekem BPbanknál Universo vagy milyen számlám van. -
Mikor én kötöttem a szerződést nekem még ingyenes volt. -
Pedig ezt a bp bank lapjáról szedtem :D -
valami bank buzi kéne aki minden adatot tud minden bankról up to date:)
de mindegy, asszem CIB-et nyitok, tetszett a grafikája a szorolapjuknak:D -
25 ft + az átutalt összeg 0.25%ka. De mondom BP banknál ingyenes a neten keresztül. -
25 ft ba kerül egy átutalás? vagy attól függ mennyit utalsz?
/mindigis utáltam az ilyen szarrágó dolgokat mint gazdaság, bank, pénz, fujj -
Már hogy ne lenne. OTPnél pl 2-3x annyiba kerül a pénzkivétel, mint a BP banknál.
BP banknál ingyenes a netes átutalás. -
Nem, sajnos neten sem ingyenes.
Elektronikus forint átutalás
bankon kívülre: 25 Ft+0,25%, max. 1.500 Ft
bankon belülre: 25 Ft+0,25%, max. 500 Ft
Amúgy tényleg nem sok különbség van a bankok között, annyi meg főleg nem, hogy a mi felhasználásunkat érintse :)
Ha lehet, olyan bankot keress, ahol van ismerős, az sokat segít. -
Ja neten asszem ingyenes a BPbanknál, de nemzetközi átutalásnál nem tudom, hogy megy. -
Na, végre, megerőltette magát az informatika szak és kaptam vastag cumót :) -
Max bankon belül. -
de neten asszem free -
Számlavezetés az ingyenes. Viszont az átutalás, az mindenhol pénzbe kerül. Nincs olyan bank, ami ne kérne díjat átutalásonként. -
meg persze forintot -
na igen. ezzel egyetértek.
a másik kérdés csak az hogy a számlavezetés vagy amit idöközönként elkérnek az mennyibe kerül. bár gondolom nem nagy összeg.
ja meg a legfontosabb, hogy neten tudjanak nekem ingyen utalni eurot meg svájci frankot. -
Budapest Banknál az egyik legolcsóbb a pénz kivétel az autómatáknál, és szerintem egy diáknak csak ez számít. Kamat le van szarva, mert úgysem kamatozik annyit az a pénzmag, amivel egy átlag diák rendelkezik. -
na ezaz hogy mindenki mást mond. mindegy valamelyiket majd kiválasztom azt le van tojva, nagy különbség ugysincs. -
MKB rlz :)
K&H régen jó volt, de mióta ilyen idóta kölyök-dizájnjuk van jobb őket elkerülni (az alkalmazotti rétegüket is ehhez igazították). -
Ehhez mindenki így áll hozzá :D Gondolj csak bele Villany karon legalabb 900 diák van. Évente abból lediplomázik olyan 300. Telítődik a piac keményen :D -
de az nem én leszek:P:) -
Ja a szórása meg 230ezer... :D Húú de jó :D Azaz van aki minimálbéren van :P