29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• magus
    minden egyetemista alkoholista, ezzel nincs probléma-.-
  • Easy Rider
    :D aza lényeg, h ivás nélkül túlélhetetlen az élet :D
  • I.C.ram
    Nem igazán volt ez a téma :D
  • magus
    De, csak a nyelvi központjuk használ mást.
  • [HUN]PAStheLoD
    ehh, beilleszkedni ? te? viccelsz? köréd építettük a társaságot :D:D
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem is az volt, így utólag kicsit összefolynak, de megérte :)
  • Easy Rider
    én olyan kurvasimán beilleszekedem, kérdezd csak meg past :D
  • 2XP
    Na, az a másik :) Ahogy olvasgattam a fórumot elég sok alkesz lesz ott, nehéz lesz beilleszkedni :D
  • 2XP
    Amúgy van egy vonat 3:30-kor is, de az csak 9:30-ra ér be :D
    De a kedvencem a 22:27-kor induló, a menetidő 9 óra 20 perc!!! Ezzel vajon ki közlekedhet :D
  • Easy Rider
    az még hagyján hogy alvűs nélkül, de IVÁSSAL :D
  • 2XP
    Albérlet még nincs lakható állapotban + lesz egy családi program is aznap, úgyhogy marad a koránkelés :)
  • 2XP
    Bírom én a kiképzést :) Azért érdekes lesz 5-6 nap alvás nélkül :D
  • Easy Rider
    huhh, az szép lesz... mér nem jössz fel előző nap pestre?
  • [HUN]PAStheLoD
    omfg . .fél öt, odabasz. alszol a vonaton .. de akkor is :)
  • 2XP
    Reggel felülök a 4:30-as személyre, aztán szerencsen átszállok az ic-re, ami ha minden jól megy 8:15-re beér a keletibe, úgyhogy a metrózást megúszom szerencsére :)
  • Easy Rider
    Peti, te hogy jutsz el keletibe?
  • [HUN]PAStheLoD
    ELTE IK gólyatábor .. PWNZ !!!!! :]
  • [HUN]PAStheLoD
    BME nem Neptunon keresztül tolja? És nem kell előbb beiratkozni [szept 1 nálunk] ?
  • magus
    akkor nem csak en szopok vele
  • grizzly21
    jaaa már emlékszem. igen, nem nálad van a hiba, más is mondta hogy nem megy, és nekem is ugyanez volt. golyatáborban semmit nem mondtak?
  • I.C.ram
    Próbáltam Firefox-szal, azzal azt írta ki, hogy csak IE. Aztán próbáltam IEvel, azzal meg nem történik semmi.
  • grizzly21
    én se tudok.
    mid van?:D
  • N0S
    tudja valaki, hogy muveszeti vegzesert, hany plusz pontot lehet kapni?
  • I.C.ram
    Ti betudtok jelentkezni a BME nyelvi intézet honlapján a nyelvi tárgyak felvételére? rányomok a linkre, erre bejön egy üres oldal, és nem történi ksemmi. Pedig van activexem is...
  • szoltan
    Köszi a válaszokat! Az ECDL-t meg dobhatom a kukába...
  • 2XP
    Haveromnak középfokúért is adtak +3 pontot.
  • Sadist
    Felsőfokú OKJ-ért adnak plusz pontot. Nálunk suliban pl. érettségi után még +2 évet ha lehúztál szerezhettél ilyen képesítést és +7 ponttal indulhattál.
  • 2XP
    Az iskola szabja meg, hogy melyikért ad pontot, ez a felvételi tájékoztatóban és a felvi.hu-n is fenn van. Az ecdl-ért nem jár pont.
  • ivjoe
    AZ ECDL-ért eddig se járt semmi, kb ki lehet vele törölni...
  • szoltan
    Sziasztok! Meg tudnátok nekem mondani, h milyen OKJ-s képzés után kapható plusszpont és mennyi? Az ECDL-ért már nem jár semmi,ugye?
  • I.C.ram
    Na megjártam BME-KSK gólyatábort. Hát durva volt :D Röviden ennyi. Még mindig kótyagos vagyok a tegnap esti Badacsonyi bortól :D

Nagyon jó volt egyébként, élveztem nagyon. A Mentorok meg baromi jófejek voltak, és szivatások olyan kaliberűek voltak, hogy igyál, igyál, igyál :D Mondjuk az elején kicsit beszartam, mikor a Lellei főtéri szökőkútban kellett vizilabdázni, és hülyét csinálni magadból több száz ember elött. :D azthittem, hogy ilyen lesz végig, de szerencsére nem. :)

Majd még lehet mesélek, mert van mit, de fáradt vagyok most eléggé.
  • 2XP
    Tényleg, gólyatáboori élmények jöhetnének ide :) Kíváncsi vagyok milyen a többi, bár még én sem volta, csak vasárnap kezdődik :)
  • katalány
    Miért, annyira jó?
  • grizzly21
    még nincs is vége, hallod-e:)
  • magus
    na aki vik golyataborban van tenyleg sirva jon haza:D:D
  • grizzly21
    engem pont ez mentett meg . matekól pl 5ös utoljára 7.ben voltam talán, aztán az emeltem mégis kurva jo lett mert felékülsztem.
    egyébként ez az igazságos módszer. Amikor érettségi van akkor mit tudsz abból ami neked kell. ennél igazságosabb nem is lehetne.
    persze szerencse faktor játszik mindig
  • 2XP
    Lehet félreérthető volt, itt én az emelt szintekre gondoltam. Vagy te is az emeltről beszélsz?

A nyalósok nálunk sem kerültek be sehová, igaz náluk is az érettségi volt a szórótárgy, mert itt maguktól kellett volna produkálni vmit. De a két dolognak (érettségi és évvége) együtt kell szűrnie az embereket. Azt szerintem te is elismered, hogy nem ugyanaz megírni jól egy középszintű érettségit mint 4 évig a maximumot nyújtani.

Ha pedig ilyen tanárod volt, akkor ti is hibásak vagyok. Ez ellene lehet tenni, beszélni kell az igazgatóval és új tanárt kell kérni. A mi sulinkban is volt erre példa.
  • katalány
    Még annyi időm nem volt, hogy foglalkozzam vele, csak nagyjából olvastam róla..
  • katalány
    Én is tanultam volna, ha lett volna info könyvünk. A tanár odaguritotta a számítógép terem kulcsát, " na mehettek gyerekek internetezni, Ő meg eltűnt a homályba" ennyi volt. Ha reklamáltam megjegyezték ennyi. Az infotételem sem volt könnyű. Az a diák , aki felkészülpár hónap alatt felkészül nagyon jól az érettségire, attól ne sajnáljuk már, hogy bekerült,mert mégsem volt olyan hülye. nekem a matek nem volt nehéz, azt pedig belátod, nem lehet megtanulni 2hónap alatt sem az infot. Annak viszont örülök, hogy a töri tanárunk kedvenckéje sehova nem jutott be, mivel nem volt egy zseni, csak seggnyalós, a 106 pontja nem volt elég. Ha olyan szupi lett volna, akkor ...
  • 2XP
    Én meg a pontduplázós rendszert tartom igazságtalannk. Én végig tanultam 4 évet, mindig a maximumot adtam mindenből, aztán vki felkészül jól érettségire (és valljuk be, vannak könnyen megírható feladatlapok, főleg középszinten), szerencsés tételt húz szóbelin, és ugyanott áll néhány havi munkával, mint én.

De igazságos rendszerre ne is számítson senki, azt nem lehet kivitelezni. Idén pl. ahol töri és matek volt a felvételi tárgy, ott akik törit választottak sokkal több pontot értek el a könnyebb feladatsor miatt, mint a matekosok. És ezt előre nem lehetett tudni. Szóbelin is elég változatos témakörök vannak, van olyan, amit még a tanár sem tudna jól, van amire pedig készülni sem kell.