29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Javaslom a 2 kredites műszaki angolt, nem annyira nehéz, de azért tanulsz is valamit és a 2 kredit jól jöhet a szabadon választhatók közé. Amúgy nem érdemes baromi sok tárgyat/kreditet felvenni mert fizikailag képtelenség megcsinálni. A 30-32 épp elég. -
skristof #16671 sztem először csak egyet vegyél el, aztán kiderül mennyire bírnád a kettőt
persze ez csak javaslat -
ToMMe #16670 egyaránt van kredites és nem kredites is -
a müszaki angol hogyhogy nem kredites? -
ToMMe #16668 lehet 2. félévtől én is átváltok kreditesre... majd meglátom mennyire számít az a 2 kredit
-
Én azon gondolkodom, hogy német-kezdő francia-haladó legyen-e vagy német-kezdő angol-szakmai...
Segítsetek már dönteni :( -
Erősen gondolkozom, hogy bejelölök 3.-nak egy angolt is, mondjuk vmilyen szakmait, nem artana, de majd meglátjuk mennyire fér bele a kreditjeimbe... -
ToMMe #16665 5 félévet tanulhatsz 0 kredittel,és utána már csak krediteset. A kredites nyelv ugyanúgy van,mint akármelyik szabadon választható tárgy (szóval szabadon választhatod akármikor). én most műszaki angolt vettem fel, ami nem kredites. -
nyelvi kredit tárgyat (szakmai nyelv pl vagy menedzser) csak egyet lehet felvenni? ti vesztek valamit? -
nah végre megy a neten a nyelvi szar..jeee -
ToMMe #16662 aki BME-s, látogasson el ide
:
http://bmeportal.extra.hu/index.php -
bme-re mit kell intézni? nyelven kivül? nem akarok lekésni semmiről, azt a sokoldalas szart meg már nem találom -
Nyelvi tárgyakat a Nyelvi Intézet intézi. (legalábbis eddig ez volt és az órarendben sem szerepeltek a tárgyak, hanem első héten az E épület aljában voltak kiírva) -
nemtom, én sztem angolt mindenképp akarok felsőt szakmait is ha lehet, ugyis ingyen van, max nem járok be, meg az angol mindig is ment, free credit az meg jol fog jönni. -
jaja, műszaki szakokon a matekot sokféle képpen becézgetik.. -
Ja, most sikerült megnézni havernál azt a rohadt oldalt, van alapoktatási tárgy meg közismereti tárgy. ti miket vesztek fel? Én sztem spanyol kezdő és német középhaladó alapoktatás, és csak 2. félévtől kreditet érőt. -
sztem nem -
dehogynem, szakmai nyelv vagy minek hivják ami pontot ér. -
kelkaposzta #16654 Nem tudja valaki hogy pótvizsgán miutan kihuztam a tetelt,atolvashatom a cuccot? irodalom, töri miatt.
nem nekem kell tudom, haver zaklat ilyennel -
az nem -
oo, a nyelv nem szamit kreditnek nem? -
hivd fel a bankot:) -
fogod magad és betelefonálsz, hogy xy számlaszáma érdekelne :P -
Üdv!
Tudom, hogy nem a legjobb helyen kérdezem, de mindegy :)
Szal nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet kideríteni egy számlaszámot? :) A történet elég egyszerű, csináltattam OTP-nél számlát, kaptam egy papírt amin rajta volt a számlaszám, aztán egy hét múlva átvettem a kártyát. Aztán apám látta, h van kártya, ezzel a lendülettel ki is dobta a korábban kapott papírokat amin a számlaszám volt. Nekem meg életemben nem volt még bankkártyám így egy darabig azt sem tudtam, hogy a számlaszám meg a kártya szám nem ugyan az :D Most viszont használni is kellene a kártyát de így nehéz. Az infókat kösz előre is! :) -
nyelvet..majd ha lehet mert ugye honlapon nem igen megy -
Elsőévben ti vesztek fel BME-n valami + kredites tantárgyat? -
jh értem, oksa -
Nem nekünk kell, KTH megcsinálja. Ha módosítani szeretnél a defaulton, majd reghéten kell kérvényezni. -
katalány #16644 Biztos nálatok is úgy lesz, de akkor igen kitoltak velünk, én azt sem tudom , eszik-e vagy isszák, meg látom a terem besorolásokat, hát én ezt nem értem. Nekünk kell kiválasztani? Ráadásul, a mi szakunkon a kurzusfelvétel 09.05-ig van, hát az sem tudom mi az, ez nem matematika
.....
-
bme-n hogy van ez az orarend beállítás? magunknak kell? (elsőévben) -
katalány #16642 Ilyen tantártyakat találtam a PTE-n,http://e-oktat.pmmf.hu/informatika/
de hivatalos fórumot nem. Csak az órarend mintát tudtam letölteni, semmi mást. a kurzusokat még nem találtam meg, azt hiszem, nagyon béna vagyok és attól félek, nem tudom még az órarendet sem beállitani,még nem találtam fent a 2006/2007 évi tantárgyakat sem. A fizikától rettegek, 100xmatek, matek...azt sem tudom mi a kredit, világosítsatok fel. hallottam róla, csak ennyi... -
abszintot a népnek! derivált, áhh, innni kell!:)
(néztem kreditjeimet, a matekot vagy 5 féleléppn csúfolják, de mindenféle kreditként felveheted) -
anál az még istenes, mer a fizikában majd jönnek a parciális deriváltak meg ilyen fincsi diff.egyenletek . . ahh! -
Fiziokától nem fosok, analízistől de! :D -
ahaha fizika az szép, mondjuk nekem helyette lesz matek, matek, matek meg lesz matek :) -
kell a folyadék vazz ^-^ -
1. Gólyatábor. Nekünk tartottak egy kis fejtágítást a tanárokról és a tantárgyakról.
2. PTE nemhivatalos fórum valahol?
Amúgy érdekelne, h ott milen tantárgyak vannak, én is mérnök-infón vagyok, nekem ezek:
- Diszkrét matematika
- Kalkulus (aka analízis)
- Programozási alapismeretek (C, utána gondolom Java)
- Számítógép Architektúra (Gyakszin Assembly van :o)
- Fizika -
katalány #16635 Nekem is ilyen gondom van, fogalmam sincs hogyan készitsem el. Miért?
Ha valaki tud segiteni akkor légyszi [email protected] szánjon meg engem. Én a PTE re jelentkeztem, szintén mérnök-info.szakra. ..és micsoda tantárgyak lesznek, szerintem túl magas szintű, nem nekem való..
-
Szaky18 #16634 Van itt vki aki a győri Széchenyibe mérnök info szakon van? Egy fasza órarend összeállításába kérnék segítséget, h mit és hogyan kell. Köszi a segítséget előre is! -
skristof #16633 bme-vik gt is odabaszott :)