29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
vazze nincs meg az anyakönyvi kivonatom, nehogymár ezért ne tudja beiratkozni...gázos a helyzet.. -
:DD ez hatalmas!! -
Ez nagyon nagy, mlg nem is hallottam
-
jaja :)
kb mikor én érettségiztünk akkor csinálták -
erre gondolsz? :D -
úgy értem, hogy holnapi nyelvóra jelentkezés :D -
holnapi nyelvóra? nyelvekre mikor lehet jelentkezni, miből gondolod hogy holnap már lesz? ne ijessz meg:) -
Halkanmondom, h a tükörszerverekről gyors, szal ott nincs semmi fennakadás.
(Mondjuk én hajnali kettőkor próbáltam, tükörszerver kurva gyors volt, amúgy be se lehetett lépni.) Asszem van pár belőlük, éne csak egynek tudom a címét. :C -
Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy izmos szerver PHP-val és MySQL-el mire lenne képes. -
én láttam6használtam mindkettőt. 1:0 az ETRnek. -
Neptunt még nem láttam, csak hallottam innen-onnan róla. :) -
A leterheltség más. De sokkal használhatóbb. Hidd el. -
Aha, nálunk az SZTE-n ETR van, és tantárgyfelvétel megnyitásakor szted be lehetett lépni? -
Newm lenne rossz rendszer ez a neptun, ha tudnák is használni az oktatók, illetve az illetékesek, és lennének szívesek felrakni rendesen a tantárgy adatait, órarendet, stb. -
ja akkor csak azt akartam volna megnézni, hogy van-e már órarend, mert jólenne tudni a holnapi nyelvóra miatt. -
naja, azt elhiszem én, a neptunra kérdeztem rá igazából, csak rossz hszre ment:) -
ETR az az ELTE "neptunja" volt. Sokkal kiforrotabb rendszer, sokkal szebb, és még fórum is volt benne tantárgyanként, ahol lehetet üzenni az oktatóknak is stb. Sokkal értelmesebb rendszer volt, mint ez a fapados neptun. -
hm, ez az ami csak ie alatt megy? mit akarsz rajta megnézni? van már orarend v ilyesmi? -
bezzeg az ETR... -
Valóban nem megy a neptun. Lehet kicsit sokan akaják most nézegetni :) Amúgy ehhez jobb ha mindenki hozzászokik. -
ááááá régi winyón megtaláltam 99-es közgáz reklámot, mondjatok 1 mp3-as oldalt ahova felrakhatom hogy meghallgassátok :) -
nincs :P -
én is azt hittem!! :D
program files/citrix nincs ilyen mappád? lehet hogy csak valami virus, de tuti akkor jött le mint amikor próbáltam ezt a bme-s szart -
nekem le se töltött semmit. -
ezzel kapcsolatban akartam kérdezni: ez a citrix amit feltesz ezt hogy lehet letörölni? majdnem hazavágta a gépem az előbb, és a bejelentkezést is megváltoztatta... -
Megy most nektek a neptun? -
jo kis bme topik lett ebből:) -
hm, holnap beiratkozásra nem ünneplő kell ugye? :) és lehet holnap intézni a nyelvi témát is ha minden igaz.remélem -
jaja nekem iskedden van... öröm lesz nagyon... nekem még diákot is kell intéznem. -
őőő...szádat!!! :D
én most nézem: központi épület aula...shit
te milyen karos vagy egyébként?
viszont kellően elfáradtam ma ahhoz hogy holnap sokáig aludjak és ne menjek erre.
azt viszont jol vágom hogy infosoknak kedden van a beiratkozás, és aznap lehet még intézni a nyelvi cuccokat is? -
mindenkinek máshol lesz az áévnyitó. Nekem pl alagsorban. -
Holnap 11-kor kezdődik, aztánbeiratkozás, jó esetben hazaérek 6-7 fele, öltözöm és rohanok kocsmatúrára. Mellesleg akit bevágnak az aulába jól megszívta, mert a 3 órát végig kell néznie, mi egy kivetítős teremből nézzük, azt csinálunk amit akarunk:P
Tényleg, meghívót el kell vinni? -
bmesek közül, holnap 11re kell menni mindenkinek? nem lesz ott kevés hely? infosoknak asszem kedden van a regisztráció, a nyelvi jelentkezést és a tárgyfelvételt-aki modositani akar- mikor lehet megtenni, bármikor a héten?
ünneplő kell gondolom, más ugye nem? -
-
nekünk első félévben felveszik az óráinkat a mentoraink hogy ne tudj semmit elcseszni
minden corvinusos ezzel jön hogy ők nem szivatják a bme-seket, csak fordítva, tudom, hogy szivattok, valld csak be:D -
megemelik a létszámot,csak jelezni kell -
katalány #16716 Képzeljétek nem tudtam felvenni a közgazdaságtant, az analizisből és digitális tech.ból a gyakorlatot, mert betelt a létszám. Ilyenkor mit lehet tenni? Addig bénáskodtam, míg lemaradtam,
nem lesz meg a 30 kreditem. hogyan fogok levizsgázni, pont analizisből?
-
Én sem a corvinust dicsértem, csak a gazdelemző szakot :) Ez nem az szabadidőközpont szak lesz, mint ahogy pl. a t karosok, és lehetőség van rendes tanulásra is, sőt, máshogy benn sem tudsz majd maradni, a számonkérések sokkal keményebbek lesznek (pl. minden héten dolgozat a módszertani tárgyakból). -
Örülj neki, mi 8 személyes házban 24-en voltunk együtt, a padlón aludtunk és csak 5 csaj volt :p -
minden nap részegedés,szivatás,8 személyes faházban 7 csajjal voltam együtt stb...:D