29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Balo
    Múmi@ válasz | 2006. 09. 08. 11:55
    Hát mi 2 haverommal fullra uj órarendet csináltunk magunknak, részben felsőbb évesek elmondásai alapján (melyik tanár normális...) részben saját igényeink szerint (pl hétfőn csak 10től van óra.. stb). Amugy 3 külön tankörben voltunk de most mind3an együtt vagyunk minden órán még a gyakorlatokon is... cheers

Hát ezt nem tudom kommentálni. Szóval az ilyenek miatt most azt se tudom, hogy mi a lóf@szt csináljak...:|
  • Balo
    Én is jelentkeztem kredites műszaki angolra. Nem hinném, hogy pont ez nagyon fog akadályozni, de majd kiderül.
  • Balo
    A tesi kurzust fel kell venni és majd első órán kiválasztani a sportágat.
  • Balo
    Hát BME-futáson valakiknek már sikerült felvenni, nekünk nem mert amint írtam nem ment Neptun.
  • grizzly21
    az meg hogy lehet? milyen szakon is vagy?
    neptun megy már? nekem még egyszer sem lépett be, most sem
  • magus
    omg:(

Az előre legyártott órarendem szerint csütörtökön 8:15-től 18:00-ig 15 perces szünetekkel lesznek óráim felváltva a BME K és CH épületében, fasza:/
  • magus
    Én is úszni fogok, benyomnak vmi haladó csoportba aztán úszhatok ahogy akarok, csesztetni senki sem fog, úszni jól úszom, de annyira nem, hogy vigyenek vmi versenyre vagy mittomén, ott van Cseh Laci:) Úgyhogy békénhagy mindenki remélem.
  • justin
    Focit nem ajánlom, télen hideg van nyáron meg meleg :)
    Egyetem környéke tele van kocsmákkal (vajon miért...)
  • I.C.ram
    Én is sokszor vagyok Balatonon. Főleg idén. Vitorlázni is szoktam, de eddig mégnem volt szükségem az úszásra :D
  • grizzly21
    jah uszás drága, érdemes kihasználni mindenkép
    nekünk mondjuk 2 nyaralonk is van ugyhogy kénytelen voltam megtanulni:)

tehát már nem lehet visszavonni? üsse kő

nekem van két 2es meg egy 3mas..
    kár h haverjaim közül szinte senki nem ment nemhogy infora de még bme re sem. na nembaj, a sört sokan szeretik bme-n, ugy hirlik:)
  • I.C.ram
    Hát a beiratkozásnál lehetett visszavonni.

Én is jelentkeztem franciára, de szrencsére nem kredites, tehát, ha nem akarok, akkor nem járok be.

Nekem is van egy nap, mikor 3 órányi lyukásórám van egymásután... Abban reményekedem, hogy a BME-s haverjaimnak is így lesz, és akkor ellehet ugrani sörözni egyet, vagy mittomén.

Sportot még nem tudom, hogy mire. Valószínű, hogy kezdő úszás, mert úszni nem tudok, és ennél olcsóbban úgyse fogok tudni megtanulni, szóval kapok az alkalmon :D Aztán második félévben valószínű megyek másra.
  • grizzly21
    köszi, visszavonnni lehet?:) egyébként nem gond, szerencsére jo az angolom szoval nem fogok belerokkani az tuti..csak most hogy látom az orarendet a hétfő amugyis szopás nap.
    meg a kedd és szerda is. csüt péntek okés.
    Ja, igen: milyen sportra jelentkeztek, ill
    lukasora alatt ki mit csinál? van ott valami hely ahova be lehet ülni 1 sörre? az a baj hogy ez a 2-3 óra luk kevés arra hogy hazamenjek, de sok hogy egyetemen töltsem el kajálással etc
  • I.C.ram
    Neptun holnap este 8ig még nem fog menni. Illetve menni fog csak bent a neptun-szobában.
  • justin
    Neptun nem megy, viszont meghosszabították a tárgyfelvételt szept. 14-ig.
  • I.C.ram
    Nekem mindenki azt mondta, hogy nem érdemes első félévben nyelvet felvenni, főleg nem krediteset. :P
  • grizzly21
    sajna nem tudom,
    de nekem ez a neptun sem akar belépni...igazából sosem sikerült még.
    most elvben mennie kellene?
    szakmai angolra rajtam kivül jelentkezett valaki? egyébként arra is véletlenül jelentkteztem, azt hittem lesz valami megerosités, de ugy néz ki felvették.na mindegy:D
  • I.C.ram
    Meg lehet valahogy nézni, hogy melyik névhez milyen neptun-kód tartozik?
  • I.C.ram
    Szerintem elsőfélévben nem nagyon. Max második félévben variálhatsz, legalábbis haverom ezt mondta. Amúgy asszem idén születis dátum alapján sorosolták az embereket.
  • I.C.ram
    nekünk kedden. de gondolom szakonként változik. De amúgy igen a tesiteremen kell kiválasztani, hogy mit akarsz csinálni.
  • grizzly21
    azt nem tudjátok hogy a tankörökön lehet-e változtatni? mert pl nekem 3 lyukas orám van, és van olyan tankör ahol egy sincs...mi alapján sorsolták ezt ki? /basszameg
  • grizzly21
    tesit nem szerdán kell felvenni személyesen a tornateremben?
  • grizzly21
    nekem kell vagy nem? bme info
  • I.C.ram
    Pff :D Vannak még ilyen hasonló alibi tárgyak, amiért ingyen adnak kreditet? :D
  • I.C.ram
    Még nem voltam, de majd a közeljövőben biztos elnézek oda, elvégre Kozlekkaros törzshely :D
  • magus
    Nálunk is úgy volt, de végül nekünk kell, nem tudom miért.

Fürdőlátogatás mint választható tantárgy. Elmész pár fürdőbe (Gellért pl), írsz egy fogalmazást és kapsz egy 5-st. De tizedmásodpercek alatt betelik állítólag.
  • Balo
    Nálatok igen, nálunk nem. Nem azzal van bajom, felveszem én, csak tudjam megcsinálni, és ne kelljen fél órán át refresselnem.
    Tegnap amúgy voltam Habárban, nem tudom te voltál-e, de jó a sörük:)
    (Mondjuk fájt a torkom:S)
  • I.C.ram
    Úgy tudtam, hogy elsősöknek a BME veszi fel a tárgyait.
  • Balo
    De. Úgy lett volna hogy közösen a "BME-futás" alatt vesszük fel, de meglepő módon nem működött.
    Elmondták, hogy milyen kurzusokat vegyünk fel. Ahogy nézem ezt páran nagy ívben leszarják. De Schönherzben már megy NEPTUN. Kár hogy 130 km-re vagyok már.
  • I.C.ram
    te nem elsőéves vagy?
  • Balo
    Hát én beszarok ezen a szaron. Nem értem hogy lehet egy új rendszert bevezetni tesztelés nélkül, élesben leterhelve.
    Sikerült nagy nehezen 3 tárgyat felvennem a kötelező 6-ból. (Ebből 1 a tesi)
    Szóval 2-őt nem tudtam felvenni, mert:
    "egyes tárgyakhoz tartozó kurzusokat (például villamosmérnöki Matematika A1 és villamosmérnöki Programozás alapjai) nem lehet minden esetben sikeresen regisztrálni, a problémát szintén jeleztük, és dolgoznak ennek megoldásán"
    Egyikre meg betelt a tankör szerinti kurzusom. (Imádom ezeket a balf@szokat, akik miatt szívok, sajnálom hogy nem olvassák).
  • I.C.ram
    fürdőtantárgy?
  • I.C.ram
    Már 5 napja nem megy. elvégre ez egy műszaki egyetem... senkinek nem kell értenie a progrmaozáshoz...
  • magus
    GTK

rohadt neptun, az E épületben láttam, hogy pár hallgató nyomja a neptunt, gondoltam gyorsan hazaértek megnézem, de megint nem megy... fasza:/

pedig annyira készültem, hogy felveszem a fürdő tantárgyat de sztem már betelt:/
  • [HUN]PAStheLoD
    én is .. ASP .. pff .. MS SQL .. pfff :D
  • [HUN]PAStheLoD
    ahh, ezt kerestemmár, gólyatáborban (ELTE-IK) lement párszor, erősen feküdt az egész kemp tőle :D
  • grizzly21
    őő na én most fogok beiratkozni, de akkor mi a helyzet a neptunnal? mit kell felvenni és hogy?
  • grizzly21
    az jo, na mindegy felhivtam őket és utolag is be lehet adni ugyhogy nincs para
    most viszont megyek diákképet csináltatni mert az sincs.
    //mindentazutolsopillanatrahagyni rulezzz!
  • Punker
    nekem mikor ilyenek kellettek a lakáshitelhez kb 10 perc alatt kiadták (sorban állás tovább tartott)
  • grizzly21
    fogalmam nincs, és nem is hiszem hogy valaha láttam volna. csak az a baj hogy mára kell, és okmányirodában meg sztem legalább 1 hét mig megvan, vagy tudja a franc. ma már nem lenne meg az tuti.
  • Punker
    bemész és kérsz egyet az okmányirodában, amúgy az minek nekik? :)