29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    hát ezaz, nekem is volt vagy 2 cucc ami betelt...kénytelen voltam másra jelentkezni, de mostmár végre kezd letisztulni.
  • Balo
    Tankör szerint kell felvenni. Én is most olyanok miatt szívok, akik képtelenek voltak erre. Törném el a karjukat...
  • Balo
    vill2-es
  • grizzly21
    viszont nem vettek fel nekem semmit az tuti, mert szarakodott a neptun, tankörbe meg mindenkit beosztottak, de ez a 7 lyukasora nekem kurvaszar.
    más: tesit pl fel lehet venni vegyészmérnököset nekem ,mint infosnak? hát hogy van ez a rendszer? agyamat eldobom
  • I.C.ram
    Ha beosztottak takörbe, akkor eleve azt jelenti, hogy már beosztották órákra is. Szerintem ne nagyon variálj, mert hallottam olyanról, aki magának felvette a tárgyakat, és teljesen elbaszta az első félévét, mert csak olyan helyekrej utott be, amik ütötték egymást. Viszont a tanterv szerint megszabott órarenddel nem lehet gond.
  • grizzly21
    Na most akkor egy fontos kérdés:
    a tankör szerint kell felvenni az orákat vagy lehet máshogy is?
  • grizzly21
    most azt hallottam hogy mindenki magának veszi fel, akkor viszont fasza, ugy állitom össze hogy ne nagyon legyen lyukas
  • I.C.ram
    Én a 62-esben :D
  • grizzly21
    mellesleg nem tudom hogy rajtam kivül van e még valaki 6osba mert eddig akiket kérdeztem azok mind 2esbe voltak pl:D elég fura
  • grizzly21
    én 6-osba, de nem vettem fel tárgyat .
    kellett volna? azt mondták felveszik ők..
  • skristof
    felvetted a tárgyakat és utána üres? éredekes... nekem kitöltötte
    aktuális félévem nekem sincs most, arról nem mondtak semmit, baszogatni meg nem fogom, anélkül is elég labilis

na szl ti melyik tankörökbe vagytok?
  • grizzly21
    Mérnök informatikus szak, alapképzés - Nincs aktuális félév!
    gondolom át kell váltani akkor 06/07/1re :)
  • grizzly21
    megtaláltam de igy is üres.-ez érdekes
  • I.C.ram
    órarendnél ki kell választani a jövőhetet.
  • grizzly21
    ja igen. az normális hogy minden üres? orarend sincs és semmi
  • grizzly21
    :D lol
    megvan mostmár. köszike, és müködik is. szóval akkor fel kell venni valami kötelezően választottat..
  • skristof
    jaja műszaki egyetem, és senki nem ért a rendszerhez.. vicc :)
  • 2XP
    Ehhe, nekem a corvinusos neptun tökéletesen működik :) Most gyors is :) Persze majd a köv. félév tárgy/viszgafelvételének első napján nem így lesz, de ahogy nézem, nektek már most is sok vele a gondotok :D
  • I.C.ram
    Nézd már meg mi van odaírva baloldalra :D

"Belépés
    a Neptun Guestori Intézményi és az Oktatói oldalakra"

Jobb oldalt kell kattintani a Belépés a WEBről gombra.
  • grizzly21
    mostmár felmerül a kérdés, hogy én cseszek el valamit.
    nekem még sose sikerült bejelentkezni.
    neptun.bme.hu a cim, és bal oldalt kell beirni a cuccost ugye? nekem semmit nem csinál, hiába kattintok százszor a belépésre
  • I.C.ram
    Dejó, hogy annak kilistázza, akinek nem kell, annak meg nem, akinek kéne :( Éljen a neptun.
  • magus
    nekem kilistázza őket, de a kötelezőkből is 30 kredit felett vagyok már, úgyhogy majd köv félévben...
  • skristof
    Balo te is bme-vik? :o
    rég olvasgattam itt.. melyik tankör?

én most sikeresen felvettem a tárgyaimat, nyelv egyelőre nincs, választhatónak meg marketing
  • I.C.ram
    Valaki mondja már el nekem, hogy neptunban, hogy tudok felvenni + órákat? Pl szociológia, stb. Nekem csak a nyelveket és a kötelező tárgyakat listázza ki az a szemét.

Szeretnék felvenni még valami + kredites cuccot, de nem tudok emiatt a szar miatt.
  • I.C.ram
    Kínában jóval kevesebb nyersanyag van, mint a ruszkiknál. Európa számára sokkal meghatározóbb Oroszo, mint Kína.
  • grizzly21
    csak a jövö mondja meg kinek lesz igaza, de inkább kell kinával számolni mint a ruszkikkal. kina kb 10-20 év mulva utoléri usa-t ha jol emlékszem, valahol olvastam erről.
  • Easy Rider
    nem nézel ki sokat az oroszoktól? :O van ott elég kőolaj hidd el, ráadásul most nyomatják ugye hozzánk is a gázt. annak a területnek nagyon jó ásványi kincsei vannak, amivel az oroszok jelentős piaci részesedést fognak birtokolni!

#16802: miért kéne? szakmai előkészítő, térítésmentes...:)
  • grizzly21
    ezt a volt töritanárom is mondta, de sztem csak azért mert más nyelvet nem tudott. én már nem nézek ki sok mindent oroszországból, max orosz zsidóknál van sok pénz, de azok ugyse adján nekünk, sztem angol-francia/német elég. egyébként többet ér 1 angol felsö sztem mint 2 másik közép, ezért is akarok majd mindenképp csinálni egyet.
  • magus
    Kínai is hasznos:D
  • I.C.ram
    Orosz nyelvben nagy jövő van, bármilyen hihetetlen is. Iszonyatos pénzmag áramlik akár Nyugat-Európába is a ruszkiktól. Szóval hasznos lehet az még.
  • [HUN]PAStheLoD
    lol, minek? van már 2 középfokúd .. így fizetni kell érte, nem? :)
  • Easy Rider
    én orosz szakmait vettem fel :)
  • Balo
    NEm lenne semmi gáz, ha rendszertakarékosabb kódot írtak volna, vagy raknának a szar kód alá elég vasat. Iwiw is hogy repül 50 szerver alatt:)
  • grizzly21
    meg hát:)
    egyébként nemrég akartak saját rendszert fejleszteni, csak bejött a neptun és erre tértek át.
  • Balo
    Ha neptunon 350 főre van meghirdetve, akkor nem tud egy 351. bejelentkezni rá, mert a rendszer nem engedi. De nem is itt a baj.
    A labor- és gyakorlatkurzusoknál kb. 35 férőhelyesek. Nálam azok a kurzusok beteltek, amik nem ütköznének másik órámmal.
    Amúgy most olvastam, hogy hétfőn lesz valami tájékoztatás, hogy mi is lesz.
    Se kijelentkem, hogy ez a rendszer megbukott:)
  • magus
    Nekünk mintatantervünk van, megmondták a kódjait az óráknak, hogy melyik szak melyiket vegye fel, nem nagyon tudunk variálni...
  • grizzly21
    ezez is K jofejek, azt mondják péntekig mindenki vegyen fel 1 tárgyat legalább hogy valami pénz megjöjjön, erre állandoan ilyen üzeneteket látok a neptunon:

A hallgatói WEB 2006.09.08.-án 8 órától 20.30 - ig a HSZK.-ból érhető el egyidejüleg 300 hallgató számára.

20.30 - tól 24 óráig tetszőleges webhelyről elérhető a rendszer.

(0 órától 8 óráig adatbázis mentés és karbantartás)
    amikor próbáltam, mindig volt valami gond. ez az egész számomra szánalmas..
  • grizzly21
    kiszoritok? ezt hogy érted, ugy hogy nem fér be több ember az előadóba?:)
  • Balo
    Azt írták seniorok, hogy mindenki arra menjen be ami a minta órarendjében van.
    De ne változtass, mert te is mégtöbb emberrel cseszel ki. Lehet hogy neked pont jó az óra, de akit kiszorítasz nem tud máshova menni ütközés miatt.
  • grizzly21
    akkor most lehet változtatni? mert nem lenne előnytelen!!!