29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• 2XP
    Balatonnál én is így néztem meg a felvételi ponthatárokat :D Még zamárdiban is volt nyitott wifi, de csak reggel, este már át kellett autózni siófokra, de már rögtön az első házaknál bejött vagy 5 nyitott adó.
  • grizzly21
    beac pálya az melyik?
    én kosarat választottam de rengetegen vannak igy lehet hogy átmegyek focira. a tanár azt mondta hogy most még van rá lehetőség.
  • Balo
    Na közben kipróbáltuk több helyen is, tv tetején még mindig a legerősebb a jel, konyhában szakadozik:S:)
    Amúgy azt hiszem jól döntöttem a testnevelés órai focival. BEAC pályán 1200 m futás bemelegítésnek, aztán szabad foci:)
  • React
    Nem fontos ahhoz Amerikába menni. Mondhatni egész Európában lehet így netezni; Ausztria, Svájc, Németország, Franciaország, ott is ugyanez, házak között, de néha még az autóúton is volt, ha közel volt lakott területhez :))
  • I.C.ram
    Tesóm amerikában úgy netezett, hogy bepattant a kocsiba laptoppal elment a kertvárosba, beállt a házak elés, és az esetek 95%ban volt is wifi :)
  • ivjoe
    Emelet? Mert kívül megnézed kölcsönlaptoppal, antenna felfúr falra, falat átfúr, és már benn is van a házban. :D
    Kérdés, h fel tudsz-e odáig mászni, szal létra vagy tűzolzóautó. ^^
  • 2XP
    Az ablakok a belső udvarra néznek, nem az utcára. Bár ha vmelyik közeli szomszéd osztja a netet, akkor bejöhet. Meg is nézem vmikor :)
  • ivjoe
    Kívülre a falra?
  • 2XP
    Én is wifizni akartam, de benn a lakásan nem elérhető, a tetőre meg nem engednek kirakni antennát :@
  • Sadist
    :D Kösd rá egy hosszabítóra, akkor nem kell a TV közelében lenned :) Amúgy főleg sok lakásos házakban érdemes bepróbálni, hogy lehet-e wifizni. Legtöbb ember csak beköti a routert, megadja felhasználónevet meg jelszót, aztán nem állít rajta semmit. Se wifi beállításokat, se admin jelszót :D
  • Balo
    Na találtunk wifi kártyával internetet a lakásban a tv tetején. Sajna csak itt jó a jel, picit kényelmetlen is:) De legalább ingyen van...
  • Balo
    Hát az általános iskolai kémiát nem árt, ha tudod. Én is kicsit izgulok, mert hétfőn anyagtudomány labor és a kémiát enyhén szólva nem vágom:)
  • I.C.ram
    Ja nekem is. Bár nekem csak 2 hét múlva lesz labor, cserébe viszont kapásból a legnehezebb méréssel kezdek :( Magáról a gimis kémiáról sincs figom sem, nemhogy erről :D Remélem elég nekik, ha tudom, hogy mit fogok mérni, és nem kell most hirtelen átnéznem a gimis kémiát :P
  • skristof
    na ez a hét már tényleg nem volt olyan vicces, mint az előző reghét :)
    no mind1, lenin apánk is megmondta.. tanulni,tanulni,tanulni
  • 2XP
    Mi is írunk jövő héten mikroból, analízisből és algebrából (a legszebb, hogy ez utóbbiból szinte semmit nem értek). Még hogy szabadidőközpont :/
  • Balo
    Hát a közlekeseket nem irigylem. Lakótársamnak (haveromnak) hétfői laborra már 30 oldalt tudnia kell, beugró kérdés meg minden. Szóval sok sikert Marci:)
  • Balo
    Köszi, majd megkeresem;)
  • scorpeeon
    na én se vettem fel semmit..mindegy is
  • scorpeeon
    ja az igaz, bár nem mindegyikből van, lehet hogy én se veszek fel.
    sőőt
    7perc maradt.
    most látom hogy más nevén vagyok bejelentkezve, másik gépet épp formázom mert összeomlott, fasza..//grizzly vagyok 1ébként
  • I.C.ram
    De mindegy, úgysem akarnám már felvenni, mert így is húzós lesz teljesíteni ezt, nem hogy még azokra is járni vizsgázni, zhzni.
  • I.C.ram
    Gondolod, hogy nem próbáltam már? Nálam egyik tárgyfelvételnél sincs ilyen..
  • scorpeeon
    nana! ne viccelj:)
    szóval TÁRGYAk ott sIMA tárgyfelvétel, tehát NEM szabadon választottaknál van.
    ott mintaterveknél gazdasági és humánismereteket választod és listáz
    de siess már csak negyedora
  • I.C.ram
    én még mindig nem tudok felvenni semmit a kötelezőkön kívül, de ahogy elnézem már nem is fogom ebben a félévben...
  • scorpeeon
    nah, még pont időben vagyok hogy jelentkezzek a választott tárgyra. akinek van tapasztalata gyogyfürdös tárggyal , oda be kell járni? mert felvenném én szivesen, csak az a gond, hogy 4 kor végzek, és 3 kor kezdődik:D 5let? néztem másokat de az összes tárgy szar..
  • olympus
    azért maradhatnátok segíteni eg két embernek pl nekem is majd:DDDDDDDD
  • szoltan
    kispisisek? LOL:DD
  • magus
    hát én már most elhatároztam hogy melyik órára nem fogok bejárni, én azon sírva-aludva-röhögve bírtam csak megmaradni, de vannakk jó órák is...
  • I.C.ram
    Első nap előadói nekünk is jófejek, bár van egy valaki, aki kicsit túl van pörögve, és alig lehet követni :D
  • I.C.ram
    Amíg meg nem jönnek a 2007es kispisisek, addig jó ez :)
  • katalány
    jajj nincs itt senki, mindjárt mennem kelllllll Holnap sok órám lesz, még a héten felnézek. Ha valakinek Közgazdaságtanból van jegyzete, szánjon meg, mert azt nem tudtam megszerezni sem letölteni. Mindenki jó évkezdést. Sziasztok!!
  • katalány
    A PTE-n nekünk már a 2.hetünk. Imádom ezt a várost és a sulit is. Előadók tök klassz fejek.
    Nektek van már diákigazolványotok?
  • katalány
    Nem nőttük ki még ezt a topicot?
  • katalány
    Sziasztok! Olyan jó olvasni benneteket,alig fértem nethez, kicsit gáz, mert a tulaj nem akarja beköttetni nekünk, pedig volt korábban nete. Na mindegy. Mindenkinek sikerült felvenni az órákat? Szerencsére sikerült minden köteleő tantárgyat és órákat is felvenni. A labor nálunk is elmaradt. jegyzetekhez hozzátudtok jutni?
  • grizzly21
    oks arra ugyse megyek, mert nem tudom mi szerint kéne.
    holnap első előadás akkor
  • I.C.ram
    első héten nincs labor. Legalábbis nekünk mondták, hogy első héten elmaradnak a labor órák.
  • I.C.ram
    Én nem vettem fel semmit.

Autómatán megcsinálták nekem.
  • grizzly21
    holnap van labor, vagy nincs?
  • grizzly21
    akkor a tankör szerint vetted fel az orarendet 1az1ben?
  • I.C.ram
    Nem tudom miről beszélsz :D

1 órarendem van csak :D
  • grizzly21
    ez a tankörös?