29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
valaki fórumozik az ELTE-IKról?:) -
Phaemoor #16951 oda-e a! így van már ez. -
te is oda-e? :O) -
Phaemoor #16949 akkor üdv a klubban :) -
+ó -
bmeinf -
Phaemoor #16946 hova jártok srácok csak mert sok ismerős tantárgynevet látok...:) -
Najó de ez csak egy 3 kérdéses röp zh volt :) -
uhha, csak én fogok örülni ha kettesel meglesz a egy két zh? pl bsz leginkább..:S -
Ja jegyet még nem tudom, de erősen kovergál az 5-ös felé asszem :D -
hát izé, vagy később javitják azt ki gondolom, akkor még nem tudod a jegyet:) -
hogy hanyas vagyok? :D -
jah,
de nagyobb para a micro macro:S ma bennvoltam (Előző héten egyiken sem), és egyszeruen nem is lehet odafigyelni másfél orát ilyen szarra. -
hanyas vagy?:D -
Na megvolt az első kémia labor ZH-m :) -
skristof #16937 hát bizony nem.. kéne is majd vkitől jegyzeteket kuncsorogni és utolérni a többieket :\ -
ejnye nenm járunk digitre? vagy pont h aközben irtad lapiról?:)
még holnap ki kell találnom ezt a sport témát...:S -
skristof #16935 jaja énis műfüvesre járok majd, csak még nem értem oda :)
kockabüfé télleg az, az is van rárva, sok a környékén a koczka :)))
mellesleg nekem még nem húzták be albiba a netet, énis találtam wift de sajna nem nyitott és a jel is szar.. :( -
értem.
meggondolom még -
Ja akkor lehet. Még nem figyeltem annyira:) -
Ez aszfalt. Mondjuk van rendes füves is, de azt nem használhatja a BME. Viszont a műfüves BME pálya a Hauszmann Alajos utcai sporttelepen van.
-
na de milyen pálya? füves v beton?:) -
Pedig az. Ki is van rá írva, hogy Kocka Büfé. -
Easy Rider #16929 Nekem mind1 volt akkor, nem enni mentem oda :) De egyébként télleg egész jó hely, majd vmikor összeszaladhatunk ott ;) -
Jó hely, 320 Ft a kolbász (finom), és van mindig napi menü, az se rossz, ha épp szereti az ember. Előadás közötti szünetekben érdemes odamenni.
Ha jól tudom amúgy nem Kocka a neve, ez csak ragadványnév az épület alakja miatt. -
Kocka Büfé, de kcosmaként is megy :)
Egy kék kocka alaku épület a BME I épülete mögött. -
Easy Rider #16926 Az nem Kocka _kocsma_? Mert jártam vmi Kocka nevű italozóba ELTE-nél, de nem igazán emléxem mi volt kiírva :$:D -
én is ott úszom. -
Hát jah, irigyelnélek is, ha nem hiányozna a mozgás. Ha máshol nem sportolsz, mindenképpen jó dolog, mert mozogni jó:) -
Beac pálya az a Bogdánfy úton van, másnéven ELTE Sporttelep. A Petőfi híd és a Lágymányosi híd között. Vagy: Elmész az I épületnél a Kocka büfé mellett, és befordulsz balra és balra lesz. Nem lehet nem odatalálni:) -
Én meg intéztem felmentést :p Amíg a többiek pénteken úszkálnak meg fociznak, pedig más órájuk már nincs, én már otthon pihenek :D -
React #16921 :))) Pedig én ott láttam 1-2 srácot(feszes naciba), ami még mókásabb volt, hogy az első sorban nyomták :)) Ráadásul maga a tanár is férfi :)
Amúgy én is a leghátsó sorban röhögtem, semmit se láttam, szóval utánoztam a többit :) -
Azért a férfi büszkeségem se nagyon engedné, hogy aerobicozzak :D -
Én is úszásra, csak vizilabdás lányok vannak.... (nincs asszony hozz sört mert összeroppant:D)
Aerobicra kéne menni, csak állítólag kivágják a fiúkat mert mindig csak ácsorognak a hátsó sorban-.- -
Én úszásra járok, és vannak tök csini lánykák is :D Kevesen is vagyunk, tanár is jó fej, szóval én jól jártam :) -
az jó:)
nekünk annyira nem volt vicces a 2 pályára 50 ember:s:D -
React #16916 Igen, kézimeccsekre :D Épp ezaz, hogy a kézit nem tudnám teljesíteni, mer nem tudnék minden edzésen+meccsen ott lenni, szóval kénytelen vagyok aerobikozni, mondjuk a másfél óra alatt annyit röhögtem, hogy rendesen izomlázam lett a hasamba :D -
aerobic meccsekre?:DD
gondolom kézimeccsekre, de akkor kézizel és aerobikozol is v mi?:)
-
React #16914 Én meg kénytelen voltam aerobicot (te jóó ég, olyan távol áll tőlem ez a sport, hogy nehéz lenne leírni mennyire is :D), a lényeg, hogy el kell járnom valamilyen edzésre (kötelező), és a kézin egy fanatikus edző van, minden edzésen ott kéne lennem, amit nem tudok teljesíteni, főleg, hogy hétvégén vezetek, de ugye akkor meccsekre is kéne járnom... szal szar ügy :/ :) -
React #16913 Mázlid volt :P
Én itthon azt tapasztalom, hogy a legtöbben jelszót tesznek rá... bár azér elég ciki, ha az ember nem védi le jelszóval a dolgait, apum is ezzel ökörködött Egerben, felfogta a laptopot és letesztelte, átnézte pár család képeit :P :)) bezzeg amikor nekem pesten kellett volna net, 1 helyen se találtam így :D