29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nekem nincs makrom még (úgy néz ki egy darabig nem is lesz, elméletileg ráépül-.-) -
létezik olyan aki megkapta ?:) -
Nálunk a max ösztöndíj az 270ezer/félév :D -
Nálunk full kitűnőre adnak 18e-t, amit szerintem még ember nem ért el ezen a szakon. Ha nagyon szerencsés vagyok, akkor talán lesz egy 3-as átlag, amire kb. 4e jár. Persze a marketinges/kommonikációs plázacicák, ahol 4-esnél rosszabb jegyet nem lehet kapni kb. a dupláját kapják (az egész egyetemnek az ilyenek miatt van szabadidőközpont hírneve). Na mindegy, nekem lesz munkám, velük meg majd találkozom a mcdonaldsban (ez persze valószínűleg csak álom, mivel mindnek lesz protekciója :/). -
:DDD tanuld meg és akkor mindketten átmegyünk:) vagy felesbe? te makro én mikro:) -
szőke vagyok és rövidhajú de sokadjára basznak meg mikrón-.- pedig próbáltam már pénzérmével, dobókockával mindennel -
mostmár nagyon kezd elegem lenni az egészből, ez a pótzh nemtom hogy lesz meg, igazságszerint rámfér már ez a szünet, nem is tudom mikor volt utoljára úgy 2 napom h ne lebegett volna egy (pót)zh felirat a szemem előtt:/ -
hááát ha végigtanulom ezt az éjszakát és elmehetek vizsgázni marketingből és át is megyek és csak mikrobol basznak meg akkor olyan 26
-
nekem igy vannak a kreditek: 6, 4, 4, 3, 3, 3, 2, 2. -
akkor kövi félévben 16 kell:) 3 kredites vizsga? nekünk kevés tárgy sok kredit van -
Naja, csak a vizsgástárgyakból 1re mehetek úgy néz ki :D Tehát max 14 kredit. -
mi az hogy szarul?? nekünk összesen eddig 11et lehetett kötelezőkből szerezni:) abból a mikrót nem csináltam meg, de a másodikra el se mentem. majd valakivel megcsináltatom. Tényleg nicns valakinek kedve? Meghálálnám:) csak legyen szőke rövidhaju és akkor nem lesz baj:) -
én eléggé szarul állok :P
11 kreditem van eddig + vizsgák.
Még az ösztöndíjátlagot sem fogom elérni, pedig nálunk már 2.0-tól jár, és az egész országban nálunk fizetnek a második legtöbbet. :P -
nálunk egy év alatt 60at javasolnak, amiből ha 30at nem csinálsz meg akkor kirugnak. Max egy félévben asszem 40et vehetsz fel ingyenesen, többért fizetni kell, de engem ez nem fenyeget:D -
mennyi kell?
-
woww:oo
hát, én most 7 nél járok, de januárban lesz két 5ös meg egy 7es vizsga. -
Ez még korai kérdés :) Ha nem húznak meg semmiből, akkor elvileg 34 lesz. -
Kinek hány kredit jött össze? :D -
Ah, ne is mondd. Hétfőn volt linal, ma anal, holnap ismeretelmélet (t karos maffia kitalálta, hogy nekem erre a tárgyra nagy szükségem van, tiszta filozófia az egész, egy szót sem értek belőle, és maradt kb. 6 órám, hogy megtanuljam), aztán péntekre még maradt egy jó kis vállgazd, amire még szintén kellene egy hét felkészülési idő, így érdekes lesz fél nap alatt megtanulni... -
kihalt a topic, végzősök táncikálnak meg isznak, gólyák meg szívnak a vizsgaidőszakkal-.- -
Nálunk amiből így van ott, a meg nem írt ZH 0 pontosnak számít. Teljesen felesleges itt megkérdezned, mivel minden egyetemen minden tárgynak más a követelménye. -
skristof #17171 kellemetlen
megvan az első kereszted :) -
katalány #17170 Fizikából 2 ZH van, de nekem csak 1, mert nem mentem be. Viszont az van a tájékoztatóban, hogy azok mehetnek Pót Zh-ra, aki 25-40% átlagot teljesitetett. Nekem meg nincsen átlagom. azt hiszem ezt elcsesztem..
most rohanok előadásra...
-
skristof #17169 logikai hálózatok tervezése -
skristof #17168 miétr ne mehetnél?
gondolom 2 zh van a tárgyból. kérdés h két pótzh van e vagy csak egy.
ha két pótzh akkor valszeg arról már lekésted és nem lesz aláírásod. ha csak egy, akkor azon bepótolhatod az elsőt is, és ha 2esre írod megvan az aláírás.
persze minden egyetemen minden tárgynál más más a követelményrendszer, nehéz ezt így általánosn. de ez a jellemző -
katalány #17167 Nem rémiszgessé, csak a progitól félek, nem megy a C nyelv. -
katalány #17166 A digitális tech.-t valamiért én sem szeretem, milyen anyagotak van belőle? -
katalány #17165 Sziasztok! Kérdezném tőletek,hátha tudtok segíteni, Fizikából az I.ZH-ra nem mentem be,leakartam, de meggondoltam magam utólag, a II.Zh. 62 % -ra sikerült, de most nem tudtak átlagolni.
Akkor azt jelentené, hogy nem mehetek pót Zh-ra sem? Nem értem én ezt az egész rendszert. -
Easy Rider #17164 igazából mindegyik szak olyan, h ha nem érdekel, és nem tanulsz magadnak még azon kívül, amit egyetemen leadnak, akkor egyik szakmával sem mész semmire... igazából a gazdaságinformatika is erről szól, és előszeretettel
alkalmaznak már most másodéves hallgatókat ezen a területen, mert mondjuk egy L'Oreal vagy Samsung úgyanúgy tud téged alkalmazni, mint mondjuk egy LG, hiszen fogsz érteni pénzügyhöz, üzleti gazdasághoz, informatikához. inkább úgy mondanám, h ez a szak arra jó, h el tudjad dönteni mit akarsz tényleg csinálni. -
Nyugi jól állsz. Haveromnak 2 van eddig meg, és egyik jegyzőkönyvét 1,5 hónapja visszadobálják.:S -
skristof #17162 mothers i like to fuck
mellesleg lehet igazad van a gazdinfoval -
milf? :D -
milf :DDD -
én ilyenre járok és így van, de egyiket sem bírnám/szeretném hc szinten tanulni, úgyhogy ha átmennék vért izzadnék, és nem bírnám, csak szenvednék. jelenleg így gondolom, azt tanuld ami érdekel, hiába tudod, hogy sokat ér egy orvosi, ha nem tudnád elvégezni -
Ebben lehet némi igazság. -
Nekem viszont most jópár ZH nincs meg :D
Mechanika - Statika
Mérnöki Fizika
Számtech :D (az egyetlen nő gyakvezetőnél vagyok, és ez a legnagyobb szemét is az egész tanszéken... Mikor a felsőbbévesek megtudták, hogy ennél a csajnál vagyok, már előre röhögtek :D Úgy utálom azt a nőt... pofára megy minden nála. Van 2 srác, akiknek fix a 4-5-ös, és a többieknek vért kell izzadni a 2esért... :() -
multiclass-olos (DnD powahh :D) szakokat nem szeretem, mert szerintem olyan, hogy több dologhoz is értesz, de egyikhez sem eléggé :) -
skristof #17155 grat :)
keress a Kristu nickre wiw-en jah meg bme-vik :))
kaposvár van beállítva, de azt is mondhattam volna h szalontai kristóf :D -
megvannak bizony, TothÁgi. pont 32 pont, ugyhogy rendes volt (nélküle ez nincs meg az tuti:))
digit nekem sem tetszik, de a fizika sem fog 2.félévben...az mondjuk egy másik történet.
nemsok embert ismerek egyébként de látásból az emberek kb feléről azért meg tudom állapítani hoyg láttam már:) ez is haladás. de mondjuk mindig látok uj arcokat, sokan vagyunk (még:D). -
skristof #17153 bocs, jogos. rosszul fogalmaztam..
szal nekem tuti nem menne, nem fekszik közgáz...
nem akartam senkit megsérteni, mellesleg tuti lesz soksok meló, mert végülis "két" diplomát ad, és sok munkáltató örül, ha nem kell a kocka programozó mellé még egy közgazdászt is fizetni. gondolom én