29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
eröltetni semmiképp. Ne legyen kötelező ez nyilvánvaló, de aki akar az miért ne?
A sport egyébként csak elősegíti a tanulást és nem elveszi az időt előre ezt többen is mondták és én is tapasztaltam. Két tanulás közt egy óra mozgás (akár az utcán futva, akár kosárpályán, akár egy foci ismerösökkel), nagyon felfrissiti, az agyadat is. -
Nyilván nem arra gondolok, hogy amerikai foci mindenáron. De pl, aki tanulás mellett keményen sportol pl Cseh Laci, az miért ne méretetthetné össze magát másokkal? Ilyen versenyeken lehet megtalálni a legnagyobb tehetségeket. -
És ehhez hozzájön az évi 50-60 millós fizetése...
Amúgy talán a sportot nem kellene annyira erőltetni mint amerikában, az egyetem tanulásra van, abban kellene versenyezni... -
Nekem ne mondja senki, hogy nincs az egyetemnek pénze, amíg a rektornak 2 azaz kettő szolgálati Volkswagen Phaetonja van söffőrrel.... Ez már így kapásból 60 millió forint. -
Neked is igazad van. Senki nem nézhet le senkit. -
skristof #17227 vannak egyetemi versenyek.
és ott a MAFC
mondjuk a körülményekről ne beszéljünk, dehát nincs is annyi pénz az oktatásban mint usaban -
sport? Az jo lenne nagyon, örülnék neki..de ez nem nyugat -
szerintem ha elvégezte se mondjon ilyet.
Épp elég baja lesz annak aki bölcsész: lehet irigykedni hogy alig tanulnak, de cserébe nem lesz állásuk. Kár még rárakni egy lapáttal.
Felvilágositokampánynak ez nagyon nem jo csak megutáltatja magát még jobban.
-
Sokkal jobban örülnék, ha az egyetemek tudásban, sportban, egyéb versenyeken mérnék össze a tudásukat. Amerikában pl tök természetes dolog ez. Itthon is lehetne honosítani, és szerintem nagyon jót tenne az egyetemi életnek. Kialakulna egy egészséges versengés, és nem csak egymás anyázása a Duna túlpartjáról. -
Azért kár általánosítani, ez pár elvakult unatkozó gyerek. Hidd el Corvinuson is van pár ilyen. Amúgymeg BME-n belül is vannak karok (jobbanmondva pár felsőbbéves aki terjeszti az igét, hogy kit kell utálni) akik nem szimpatizálnak egymással. -
Eleinte én is így voltam :D
De aztán, ahogy az "alapozó" tárgyakat letudtam 2-esekkel a "szakmai" tárgyaim már rendre 4-5-ösök. Mondjuk ez legalább érdekel is :) -
katalány #17221 Hú nekem az a kettes végig jó lenne..
-
Oké, így már értem. Igazad adok Neked abban, hogy aki a műszakira jár 2 hetet, de akár 3 évet is, és aztán abba hagyja annak ne legyen nagy szája. Én mondjuk nem nagyon szoktam leszólni más felsőoktatásban tanulókat, már csak azért sem, mert fogalmam sincs róla, hogy ott mi megy (leszámítva a szóbeszédeket, de azok nem mindig hitelesek). Viszont aki elvégzi a BME bármelyik szakát (és mondjuk nem végig 2-es) azért az már valami. -
Pl ezen a videón :D
Mindezt úgy mondom, hogy én is BME-s vagyok. De baromi szánalmasnak tartom, hogy mindenkit a szarba néznek, aki nem BME-s.... ELTE-t (nem, nem a bölcsészkart, hanem a TTK-t) is megjártam már, és ott nyoma sincs ennek, gyanítom, hogy a BCE-n sincs.
Engem baromira idegesít, hogy jár a BME-re egy jöttment senki 2 hétig aztán úgy itékezik mindenről ami nem BME-s, mintha 6 doktorija lenne, és legalább egy egyetemi tanár rangja... -
"...mikor látom, hogy a BME-se a legnagyobb tahók,..."
Ezt hol látod? -
katalány #17217 Jé ezeket ismerem, PTE-s műszakisok,jó fejek. -
annyira büszka vagyok magamra, mikor látom, hogy a BME-se a legnagyobb tahók, ugyanakkor én mégsem vagyok tahó :D Tehát én a BME-sek közt jó vagyok, és ez jó :D -
Na igen. Ezekre mondják, hogy reálbunkók :D -
Nem ismered, lehet hogy kocsmázik és szórakozni is szokott, de a többi idejét nem munkával, alvással tölti, hanem tanul. Ja és tehetsége is lehet, nem kevés...
A munkahelye meg..., hát ha nem csak szorgalmas, de jó ötletei is vannak, akkor lehet a saját főnöke:) -
Akarja a halál utána csinálni. Az ilyen az már droid. Fogadok még soha nem látták egy kocsmában, vagy egyetemi szórakozóhelyen sem. Lehet hogy tele lesz az indexe csomó szép ötössel, de hogy a munkahelyén egy utolsó mitugrásznak fogják tekinteni, az tuti. -
Több, mint kétszer annyit. Kb 64 kreditet. Egyébként tessék utána csinálni, sok sikert:) -
hanem ütni?:D azért aki ennyire spíler az megérdemli. én örülök a kettesnek. nagyon:) -
10,56 41600
Ez is mi bazmeg? Felvesz kétszer annyi kreditet, mint kéne, és mindegyikből ötösre vizsgázik? Az ilyet már nem honorálni kéne... -
Nemrég kaptam levlisten:
Megderivállak
:D -
MOndjuk igaz, itt a lobbi számít csak:) -
De amúgy a létszám tök mindegy. Mert pl a legtöbb ösztöndíjat valamelyik vidéki egyetem valamelyik szakán kapján Magyarországon, és azon a szakon lehetnek max 150en kb. -
Mi 350-en vagyunk. -
Jó, de mi 4x annyian vagyunk egy évfolyamon:) -
De hurkák vagytok :D Nálunk 2.0ától jár és a max az havi 50+ ezer :D -
Egyébként felvi.hu fórumán igaza van egy srácnak: a corvinusos topikba napi 40-50 üzenet érkezik, a BME-VIK-esbe pedig jó, ha heti 4-5; és még mi vagyunk a kockák...:D (mármint én soha nem vettem magamra...) -
Hol vannak az érettségizők?
-
Üdv! 9 kreditem van (eddig mind 4-essel:)), és lesz négy vizsgám: 7, 6, 6, 4 kredit. Nálunk ebben a félévben volt olyan aki 34700-as ösztöndíjat kapott, bár informatikus szakirányon volt durvább. BME-VIK ösztöndíjtábla 2006/2007 ősz
Sikeres vizsgákat és Kellemes Ünnepeket Mindenkiek! -
Easy Rider #17200 hát ugye anal uv, holnap nekem is vállgazd, aztán januárban stat 1., anal megint ;), makro, gazdinfo, és IT biztonságtechnika (ez ajánlott jegy, csak meg kell jelenni) -
Jaj, tényleg, nálunk van aki már tuf-ra készül, az uv meg sem fordult a fejében :D -
Anal uv-vel szerintem nem leszel egyedül :)
Ez a hét elég brutális volt, hétfőn algebra, szerdán anal, ma ismeretelmélet, holnap vállgazd, már egy hete szinte semmit nem aludtam :( Még jan. 3-án reggel gazdtöri, este mikro. Aztán két hétre rá anal szóbeli és még 19-én algebra szóbeli, és ezzel vége (feltéve ha holnap nem húznak meg vállgazdból). Na ezek lesznek az igazán brutálisak, fél év sem lenne elég felkészülni rájuk :/ Be is kalkuláltam belőlük legalább egy uv-t...
És te hogy állsz? -
Easy Rider #17197 hány vizsgád marad januárra? analból képzeld uvznom kell :S -
Hihetetlen, 5-öst kaptam ismeretelméletből :o Ezt sem hittem volna tegnap este...
Még ma jön egy éjszakázás vállgazdra, aztán végre kialudhatom magam :) -
havonta* -
nálunk a max 30 + egyebek, amivel összesen 50-60 között lehetsz -
dékán/rektor fia/lánya