29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nem. Olyat lehet csak, hogy kilépsz, viszont bemész záróvizsgázni, és ha jó szívűek, akkor engedik, hogy érettségizzél. Elvileg valami 20%ot lehet hiányozni, ha kilépsz januárban az kb 40%ot jelent. Tanárok jóindulátán múlik az egész. -
skristof #17271 nem -
pvong #17270 Sziasztok! Lenne egy érdekes kérdésem , hátha vki tudja eddig még nem találtam rá választ.. nos, tegyük fel ebben az évben érettségizik vki , most 12.-es. Elképzelehető -e az, hogy mondjuk január elején
"kilép" az iskolából -> szoval kb. négy hónapig nem jár iskolába (hivatalosan sem), és úgy érettségizik utánna májusban mintha mi sem történt volna , lehetséges ez ?
(igy a felvételinél értelemszerüen csak a szerzett pontot venné figyelembe) -
Ma tették fel a mikro eredményket. 4-es lett, aminek végül is örülnöm kellene, de csak 6% kellett volna az 5-öshöz. Mondjuk a 37 fős csoportból 13-an buktak...
Gazdtöri 4, vállgazd 5, info 5, ismeretelmélet 5.
Már "csak" a linal és anal szóbeli van hátra 17 és 19-én, félek is elég rendesen, esélyt sem látok, hogy én addigra megtanuljam. Még ha fel is fogom a bizonyításokat, egyszerűen nem tudom őket fejből elmondani :( -
Easy Rider #17268 hogy állsz vizsgaidőszakkal? (többiek is jelezhetik) -
skristof #17267 hi
melyik? -
Hellósztok!
Fizika érettségi mennyire nehéz?
-
csak kérdeztem. -
Gondolom ott is van örök sláger média meg kommunikáció. Amúgy szerintem is csak időpazarlás ezeket a szarokat tanulni. tényleg csak arra jó, hogy az adott szakmában túlképzett legyél, és ne vegyenek fel a magas minbér miatt, mert ugyanezt a baromságot betanítják egy sima érettségisnek is pár hét alatt. -
skristof #17263 komolyan nem értem az embereket.. minek neked szarfos kamudiploma? h magasabb legyen a minimálbéred amiért aztán sehova nem vesznek fel?
tanulj szakmát, jobban jársz. ausztriába szobafestőmázoló 400at keres. szia -
Nem akartam bántani a kislányt csak a tényeket mondom. Nincs nekem semmi bajom az irodalommal, csak tudom, hogy itt sokan kinemállhatják. :) -
Pécsett vmi büfés-szakot tudtok? -
Szerencsére ezen már túl estem -
skristof #17259 degonosz :) ugyanakkor őszinte XD -
emelt magyar pffffööjj
mekkorát szart petőfi sándor mielőtt megírta az Alföldet
-
:D jah, szerencsére -
Na igen. Ez az a hely, ahol emelt irodalomról anyagot nem fogsz találni :D -
solymoskata #17255 Sziasztok! Ugyan nem olyan régen kaptuk meg az idei emelt irodalom tételeket szóbeliből,de ha esetleg már van nektek ehhez kapcs.ban valami segédanyag akkor küldenétek nekem is? köszi előre is -
Van, csak nem ebből a tárgyból. -
Ááh semmi különös. -
katalány #17252 Jé Te itt vagy? meddig szünetelted a sulit? nem tudok rólad semmit. -
katalány #17251 Van a jegyzetben két sor, de nem értem, nekem magyarul kellene, hogy megértsem a lényeget. van jegyzeted? -
Tudtok mondani Pécsett vmi büfés-szakot? THX előre!!!! -
Tankönyv, jegyzet esetleg? -
katalány #17248 Nem megyek át mégsem, mert fizetős. -
katalány #17247 Sziasztok! Valaki mondja meg nem egy megérthető mondattal, hogy "mi az ekvivalencia osztályok lényege". maga a kifejezést sem ismerem.. 
A lineáris listák definícióját is kérném szépen, ha van itt valaki.
Azt hittem ez algoritmus valamivel könnyebb, de úgy látom nem nekem találták ki.
Segítsen valaki.
Mindenkinek
BUÉK!!! -
neem, nem a rangsorra gondoltam, vagy h melyik jobb egyetem, de az egyetem igen fontos része ugyan a tanulás, de rengeteg van mellette, ami fontos sztem. sport, sztem lehetne erőltetni jobban. a bulik, nem feltétlen kapcsolatok kiépítése, h majd jól jönv mikor, hanem hogy egyáltalán ne egy otthonülős valaki legyél ha a szakmádhoz nem az kéne. ha az egyetem csak a tanulásból állna lazán otthagynám, annyival nem keresek többet vele. -
Miért, ha nagy sportoló vagy, akkor már kiváló leszel a szakmádban is?
Vagy itt a kapcsolatépítésre és a szakmai gyakorlatra gondolsz? Mert az már nem éppen a szorosan vett egyetemi élet és ebben nem is igazán lehetne rangsort felállítani az egyetemek között, amiről pedig korábban szó volt. -
ha az egyetemen csak tanulsz akkor úgy jössz ki az egyetemről, hogy nem ér semmit a papír. a tudás maga nem elég... -
skristof #17243 de miért itt kérdezősködsz ilyen hivatalos témákban?
írj a tanulmányi hivatalnak egy levelet aztán majd válaszolnak. talán még idén. talán még időben. -
katalány #17242 Hát én sem tudom.... -
skristof #17241 gondolom szemeszterenként, nyilván beiratkozáskor
esetleg külön dékáni engedéllyel bármikor -
katalány #17240 Nem tudjátok, hogyan lehet átmenni levelezőre és mikor? -
Mivel a BME az állam tulajdona, ezért a benne dolgozok beosztottak az államnak. -
Vagy kapjanak BKV bérletet, mint jobb helyeken a hallgatók... -
Hát a rektor nem nagyon beosztott. De szerintem ott kellene visszavenni a szolgálati autókat, ahol nem feltétlen szükségesek a munkához... -
Igen. Vegye meg a saját fizetéséből. Ha már szétkeresi magát. Ne az állami pénzből kapjanak már luxust a beosztottak... -
Ha jól tudom van BME-ELTE sportversenyek, ahol Cseh Laci már bizonyított egyszer-kétszer:)
Amúgy a BME költségvetése 25 milliárd forint, amiből tényleg nem sok százalékot fordítanak sportra, de mégis nagyságrendekkel többet, mint a többi intézményben. A rektor meg megérdemel egy VW-t, elvégre eljutott oda, bár a két kocsi már sok egy embernek... -
na meglett digited? :) én becsusztam elsőre, nem kis szerencse volt, 22 pont:) -
skristof #17233 jogos,rosszul fogalmaztam.
pénz van csak nem arra amire kéne