29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• I.C.ram
    Nem. Olyat lehet csak, hogy kilépsz, viszont bemész záróvizsgázni, és ha jó szívűek, akkor engedik, hogy érettségizzél. Elvileg valami 20%ot lehet hiányozni, ha kilépsz januárban az kb 40%ot jelent. Tanárok jóindulátán múlik az egész.
  • skristof
    nem
  • pvong
    Sziasztok! Lenne egy érdekes kérdésem , hátha vki tudja eddig még nem találtam rá választ.. nos, tegyük fel ebben az évben érettségizik vki , most 12.-es. Elképzelehető -e az, hogy mondjuk január elején
    "kilép" az iskolából -> szoval kb. négy hónapig nem jár iskolába (hivatalosan sem), és úgy érettségizik utánna májusban mintha mi sem történt volna , lehetséges ez ?

(igy a felvételinél értelemszerüen csak a szerzett pontot venné figyelembe)
  • 2XP
    Ma tették fel a mikro eredményket. 4-es lett, aminek végül is örülnöm kellene, de csak 6% kellett volna az 5-öshöz. Mondjuk a 37 fős csoportból 13-an buktak...

Gazdtöri 4, vállgazd 5, info 5, ismeretelmélet 5.

Már "csak" a linal és anal szóbeli van hátra 17 és 19-én, félek is elég rendesen, esélyt sem látok, hogy én addigra megtanuljam. Még ha fel is fogom a bizonyításokat, egyszerűen nem tudom őket fejből elmondani :(
  • Easy Rider
    hogy állsz vizsgaidőszakkal? (többiek is jelezhetik)
  • skristof
    hi
    melyik?
  • olympus
    Hellósztok!

Fizika érettségi mennyire nehéz?
  • ffxi
    csak kérdeztem.
  • I.C.ram
    Gondolom ott is van örök sláger média meg kommunikáció. Amúgy szerintem is csak időpazarlás ezeket a szarokat tanulni. tényleg csak arra jó, hogy az adott szakmában túlképzett legyél, és ne vegyenek fel a magas minbér miatt, mert ugyanezt a baromságot betanítják egy sima érettségisnek is pár hét alatt.
  • skristof
    komolyan nem értem az embereket.. minek neked szarfos kamudiploma? h magasabb legyen a minimálbéred amiért aztán sehova nem vesznek fel?
    tanulj szakmát, jobban jársz. ausztriába szobafestőmázoló 400at keres. szia
  • I.C.ram
    Nem akartam bántani a kislányt csak a tényeket mondom. Nincs nekem semmi bajom az irodalommal, csak tudom, hogy itt sokan kinemállhatják. :)
  • ffxi
    Pécsett vmi büfés-szakot tudtok?
  • Lázálom
    Szerencsére ezen már túl estem
  • skristof
    degonosz :) ugyanakkor őszinte XD
  • zmeor
    emelt magyar pffffööjj mekkorát szart petőfi sándor mielőtt megírta az Alföldet
  • grizzly21
    :D jah, szerencsére
  • I.C.ram
    Na igen. Ez az a hely, ahol emelt irodalomról anyagot nem fogsz találni :D
  • solymoskata
    Sziasztok! Ugyan nem olyan régen kaptuk meg az idei emelt irodalom tételeket szóbeliből,de ha esetleg már van nektek ehhez kapcs.ban valami segédanyag akkor küldenétek nekem is? köszi előre is
  • Sadist
    Van, csak nem ebből a tárgyból.
  • ffxi
    Ááh semmi különös.
  • katalány
    Jé Te itt vagy? meddig szünetelted a sulit? nem tudok rólad semmit.
  • katalány
    Van a jegyzetben két sor, de nem értem, nekem magyarul kellene, hogy megértsem a lényeget. van jegyzeted?
  • ffxi
    Tudtok mondani Pécsett vmi büfés-szakot? THX előre!!!!
  • Sadist
    Tankönyv, jegyzet esetleg?
  • katalány
    Nem megyek át mégsem, mert fizetős.
  • katalány
    Sziasztok! Valaki mondja meg nem egy megérthető mondattal, hogy "mi az ekvivalencia osztályok lényege". maga a kifejezést sem ismerem..
    A lineáris listák definícióját is kérném szépen, ha van itt valaki.
    Azt hittem ez algoritmus valamivel könnyebb, de úgy látom nem nekem találták ki.
    Segítsen valaki.
    Mindenkinek
    BUÉK!!!
  • magus
    neem, nem a rangsorra gondoltam, vagy h melyik jobb egyetem, de az egyetem igen fontos része ugyan a tanulás, de rengeteg van mellette, ami fontos sztem. sport, sztem lehetne erőltetni jobban. a bulik, nem feltétlen kapcsolatok kiépítése, h majd jól jönv mikor, hanem hogy egyáltalán ne egy otthonülős valaki legyél ha a szakmádhoz nem az kéne. ha az egyetem csak a tanulásból állna lazán otthagynám, annyival nem keresek többet vele.
  • 2XP
    Miért, ha nagy sportoló vagy, akkor már kiváló leszel a szakmádban is?

Vagy itt a kapcsolatépítésre és a szakmai gyakorlatra gondolsz? Mert az már nem éppen a szorosan vett egyetemi élet és ebben nem is igazán lehetne rangsort felállítani az egyetemek között, amiről pedig korábban szó volt.
  • magus
    ha az egyetemen csak tanulsz akkor úgy jössz ki az egyetemről, hogy nem ér semmit a papír. a tudás maga nem elég...
  • skristof
    de miért itt kérdezősködsz ilyen hivatalos témákban?
    írj a tanulmányi hivatalnak egy levelet aztán majd válaszolnak. talán még idén. talán még időben.
  • katalány
    Hát én sem tudom....
  • skristof
    gondolom szemeszterenként, nyilván beiratkozáskor
    esetleg külön dékáni engedéllyel bármikor
  • katalány
    Nem tudjátok, hogyan lehet átmenni levelezőre és mikor?
  • I.C.ram
    Mivel a BME az állam tulajdona, ezért a benne dolgozok beosztottak az államnak.
  • Sadist
    Vagy kapjanak BKV bérletet, mint jobb helyeken a hallgatók...
  • Balo
    Hát a rektor nem nagyon beosztott. De szerintem ott kellene visszavenni a szolgálati autókat, ahol nem feltétlen szükségesek a munkához...
  • I.C.ram
    Igen. Vegye meg a saját fizetéséből. Ha már szétkeresi magát. Ne az állami pénzből kapjanak már luxust a beosztottak...
  • Balo
    Ha jól tudom van BME-ELTE sportversenyek, ahol Cseh Laci már bizonyított egyszer-kétszer:)
    Amúgy a BME költségvetése 25 milliárd forint, amiből tényleg nem sok százalékot fordítanak sportra, de mégis nagyságrendekkel többet, mint a többi intézményben. A rektor meg megérdemel egy VW-t, elvégre eljutott oda, bár a két kocsi már sok egy embernek...
  • grizzly21
    na meglett digited? :) én becsusztam elsőre, nem kis szerencse volt, 22 pont:)
  • skristof
    jogos,rosszul fogalmaztam.
    pénz van csak nem arra amire kéne