29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
cikiciki!!:DDDDD
-
anyád1lóval #17511 Hali !
akit érdekel netes pénzkeresés klikk ide ;) -
és már 46 éves :D ehh :D Ezt benéztem. De mentségemre legyen, hogy messziről jó csajnak nézett ki sötétben :D azthittem, hogy max 30 :D -
Nektek is Koávcs Ilona volt bent, vagy csak ő a tárgyfelelős? -
Hábár most, hogy megnéztem a képét a BME-n mégsem jó csaj, de sötétben annak nézett ki :D -
Ja most nézem, hogy ugyanaz a két tárgy tanára :D
http://www.cogsci.bme.hu/OraHeti.php
Ráadásul egymásután van rögtön a két óra :) -
de már amúgy sem lehet felvenni tárgyakat, nem? -
Látás, Nyelvre, Emlékezetre járok, itt is szó van az illuziókról, és itt is jó csaj az előadó :) Meg az órán is sok csaj van. -
ez a vizuális illúziók tantárgy elég kemény. az előadó nem enyhén jó nő, az óra meg arról szól, h illuzió tipusokat veszünk sorra. aki a bme-re jár és teheti vegye fel-.- -
"A Villamosmérnöki és Informatikai Karon dékáni kérésre a végleges tantárgyfelvétel (a hétfői labornévsorok összeállíthatósága érdekében) február 9-én éjfélig tart." -
micsoda, csak nekünk csak ma? dejó:) szájukat -
Semmit, akkor már nem változnak elvben az időpontok, gyakorlatlag pedig igen:)
Villanykaron ma éjfélig lehet lehet jelentkezni, az összes többin vasárnap éjfélig. (Ez mondjuk érdekes. Gondolom arra gondolnak, hogy a sok kocka könnyebben használja a rendszert, vagy nemtom:)) De csak ma 16:00-ig szavatolják a neptun működését. Utána ha valami rossz, nem lehet reklamálni. -
Szerintem ez a kiírásra vonatkozik, hogy onnantól már nem változik a kurzus időpontja, helye stb.. -
rákerestem google-ben mert emiatt nem akarok felkelni:
Tantárgy véglegesítés
A regisztrációs hetet megelőző hétvégén törlik a várólistákat, valamint az összes tantárgyadat, melynek előkövetelményeit nem teljesítetted. A regisztrációs héten természetesen még tudsz olyan tantárgyat felvenni, amely előkövetelményeit teljesítetted, kurzust változtatni, tantárgyat leadni. A tantárgy véglegesítés időszakában nem tudsz várólistára jelentkezni. A regisztrációs hét első munkanapjának 16:00 után a kurzusok paraméterei nem változtathatóak meg. Érdemes ezen időpont után, a regisztrációs hét utolsó munkanapjáig ellenőrizni felvett tantárgyaid, azon a kurzuson, annál az oktatónál vagy-e, akinél szeretnél, nem ütköznek-e kurzusaid, stb. A tantárgyak véglegesítésére a regisztrációs hét végéig van lehetőséged, de a hétvégére a Neptun Üzemeltetés nem vállal felelősséget a Neptun Rendszer működéséért.
tehát elvben hétvégén is lehet még, mondjuk ez a mondat " regisztrációs hét első munkanapjának 16:00 után a kurzusok paraméterei nem változtathatóak meg." nem teljesen világos. mit akarnak ezzel mondani vajon? -
elmeletileg elozo munkanap del a hatarido sok mindennel, remelem ennel nem... -
tényleg?:) fasza
én most igy valami 40 kreditet vettem fel, ugyhogy ezekből valamit azért majd le kéne adni.
Holnap, vagyis ma -tehát pénteke-n 24:00 ig lehet nem? -
na ja, végigcsinálni, azon vagyunk:) remélem minnél hamarabb sikerül. -
Tárgya válogatja de szerintem mindenhol így van. Tény hogy itt nem egy hanem 2-3 szórótárgy van, konkrétan vill.-en szerintem kettő, ahol 50% körüli a bukási arány (első félévben). De az alapozó tárgyaknál a 2-es az elfogadott, ezen mindenki túl akar lenni, és majd a szakirányon azt tanulva amit rényleg szeret, jöhetnek a 4-es 5-ösök. (Ha megfigyelitek az ösztöndíjhatár is magasabb szakirányon).
Lényeg hogy nem kell attól elszállni hogy BME, hanem szerényen végigcsinálni:) -
aha köszi
amúgy lol, én is azt vettem fel-.- -
egyébként nem, tényleg nem (nagyon), én inkább a reál azon belül is az infó szakot mondanám nehéznek. Nagy összehasonlitási alapjaim nincsenek, de ismerek arcokat akiknek ismerem a képességeit, és a jegyeit amiket kapnak, ebből ki tudom következtetni a szintet. -
pontosan:D -
Jaj igen tudjuk, legelitebb suli, nagyon durva az osztályozás, a tanárok mind gecik, ha már kettest szerzel az felér bármely más egyetemen egy négyessel, estébéestébé, hagyjuk már az ilyen baromságokat :| -
skristof #17490 igen. kurvaigényes a rendszer.. napokig lehet szarakodni egy órarend összeállítással. én mér le is szarom -
jaja. a nyelvekre egyébként kód van: a nevéből olvasod ki:
pl én ilyet vettem fel: k412_01
4-csütörtök
12-12től
01-nevü kurzus -
imádom a neptunt. tele vagyok lyukakkal, van hogy 6 óra van két órám között, gondoltam megnézem van e vmi szabadon választható, de nem írja ki a neptun, hogy mikor van, csak ha felveszem. a nyelvórák meg alapból nincsenek kiírva... -
hát nem tudom te hova jársz, de a bme-re nem sok olyan ember jár aki a "lazulás" miatt jön oda. Már a kettesért is nagyon keményen meg kell dolgozni, azt ugye mondanom sem kell, hogy 1esről a legnehezebb a 2est elérni, 2esről 3mas már közel sem igényel annyi erőt, sőt 2esről 4es sem.
És egyébként mindenki még a tanárok is ugy veszik, hogy a kettes ami megvan, ami siker, ami király, hogy azon felül mit érsz el az már mindegy. -
Jah, a 24 órás limit ami nálunk van az ilyenkor kicsit kevés. Viszont ha meg 3 nap lenne, akkor azok szívnának, akiknek tényleg önhibájukon kívül közbejön valami. -
Ez a vizsgás dolog tényleg jogos. Mondjuk amit én utálok és kivédhetetlen, az az hogy az utolsó pillanatban mondják le sokan a vizsgákat. Így nem lehet tudni, hogy esetleg befér-e az ember. -
Épp ez az, hogy fölöslegesen foglalják a helyet, közbe simán beférne még néhány ember, csak ETR nem engedi felvenni a vizsgát, ha egyszer tele van. -
+1-2 de még +10 ember is simán elfér, mert minden vizsgánál van legalább 20 ember, aki nem jön el.... -
Jah, és szerinted hogy bővítik ki egy terem férőhelyszámát néhány nap, esetleg hét alatt?
Az átlag meg mindenkinek számít, aki egy kicsit is komolyan veszi a továbbtanulást. Egyetemre nem azért megy az ember, hogy minden tárgyból kettessel végigbukdácsoljon, legalábbis a normálisabbja. Persze aki csak a lazulás és az egyetemista életérzés miatt jár egyetemre/főiskolára, az valószínű bukdácsolni fog, de nagy eséllyel ki is hullik a rostán.
Az a havi tizenezer forint plusz meg szerintem nem mindegy. Ja, persze, ehhez tanulni is kell, nem csak beadni egy nyomtatványt, hogy én kérek ennyi meg ennyi pénzt, mert nekem az szerintem jár. -
nana, de ezt nem ugy kell kárpotolni hogy pénzt szedünk be:)
Akinek nincs hely a vizsgán az ir oda ahova kell hogy emeljék meg a létszámot.
mellesleg átlag kit érdekel? Ha ennyire érdekel akkor tanulj, amugysem hiszem hogy sokan vesznek fel sokkal többet mint 30. És különben is az a pénz amit ösztöndij néven osztogatnak az kutyafüle -
Egyetértek. -
valamilyen szinten jogos, de leszívhatnak, hogy ennyit pénzt akarnak. azért mert paraszt a tanár (bme-n 99% ilyen) meghúz két tantárgyból, már fizethetek 12k-t? elmehetnek a faszomba -
b meg c szerintem jogos is. Csomóan szopnak amiatt, hogy nem tudnak vizsgára jelentkezni, amikor nekik jó lenne, mert olyanok foglalják a vizsgaidőpontot, akik el se mennek.
A kreditindexes baromság bevezetése mellett meg a c is szükséges, mert ha valaki bukik egy tárgyból, az abszolút nem ront a tanulmányán semmit, mert fixen 30-al osztanak. Így legalább aki mocsok sok kreditet felvesz, aztán feléből megbukik az fizessen, mint a katonatiszt. -
Nekem tavaly soha nem votl gondom vele, és már csak a kezelőfelület minőségbeli különbsége miatt is sokkal jobb. -
De, az előző :D -
Nem jártam a BMEre nemtudom milyen a neptun de azért az ETR-t nemkéne agybafőbe dícsérni:D Most sem megy és tárgyfelvétel idején állandóan túlterhelt az is... -
Mondjuk ilyen félév se volt még, hogy nem kellett semmiért sem fizetni, csak a második IV-ért. -
Tudom, azért mondom. Pedig régen úgy volt, hogy csak szeptembertől vezetik be.