29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
jah, én menedzserkommunikációra járok-.- de a kód ugyanaz volt-.- -
E ben? nem! V2, oda volt kiirva a 2 müszaki angol, v2 705 meg v2 704:o -
nem az E-ben voltál?:) -
805? nem fáztál a tetőn?:) esett is
hátul de nem az utolsoban, és ha a táblától nézzük akkor jobboldalon ablak mellett -
lebuktam, valójában egy elbaszott varázslatos út miatt néha medvének haluzom magam:D -
jujj lehet, hogy Magus és Grizzly egy és ugyanaz? :D -
805, hol ultel?-.- -
jah, 2 terem volt, én a lépcsöhöz közelebbiben. 705 azt hiszem. te? -
voltál ma angolon? -
hát az a bánoczy az egy ritka nagy f@sz, tapló.
beöltetett zhn a legelső sorba ahol senki nem tudott semmit (azért ültek ott hogy a tippelés után hamar menni tudjanak)
mindenkivel ordibált
beteg -
Én eddig két kurzust néztem meg a tanár miatt. Egyik Bánóczy másik Petro. Bánóczy darálja rendesen az anyagot, és történelmi példákkal magyaráz, míg Petro, sokkal lassabb, abból a szempontból, hogy sokkal szájbarágósabb, és inkább hétköznapi példákkal magyaráz. Nem tudom még, hogy kinél maradok, mert tök ugyanakkor van a két kurzus. Valószínű, hogy inkább Petro-nál, mert sokkal lágyszívübbnek néz ki :D -
sztem maga a tantárgy nem annyira rossz. tavaly utáltam, de most, hogy egy hitlerjugend tartja aki markolássza a tökünket és tanulni kell, ő meg legalább értelmesen magyaráz, nem rossz. persze csak ha érdeklődsz eziránt -
Neked is ma volt? :D Nekem most volt déltől 2-ig. Az előadó csaj bevolt szívva, vagy nem tudom, de állandóan vigyorgott és pörgött, de amúgy kedvesnek tünt :) -
Én ma már az 8 oldalas műszaki kémia vizsgán is csak nevetek, pedig annó nagyon fostam tőle :D
Jobb félni mint megijedni. Féljenek csak, mert csak úgy sikerlhet jóra. -
Egyébként ez a mikromakro hihetetlenül unalmas:S -
De az a lényeg hogy mindenki féljen tőle, mert akkor legalább tanul valamit jó esetben. Te is féltél -> meglett;) -
Ne féljetek! Ez az éreccségi semmi!!! Én tavaly érettségiztem és nagyon féltem tőle, de utólag csak nevetek rajta! Nincs mitől tartani tök egyszerűek a feladatok, mindíg előbb kész voltam mint ahogy vége lett volna!
Bár nálunk a tanárok is segítőkészek voltak, de ha teljesen egyedül vagy és senki nem akar rávezetni a megoldásra :), még akkor is lehetetlen a bukás!!!
Nah sok sikert! -
És mivel még csak májusban fogok OKJ-s vizsgát letenni, azt meg pláne nem irhatom be, mivel abból még azt se tom, hogy meglesz -e vagy sem. -
"mert gondolj bele ha utolag küldöd akkor nem valoszinu h megkeresik a neved, megnézik hogy mit irtál be, és hogy azt a nyelvvizsgát mire akarod felhasználni"
Ez azért elég érdekesen hangzik így. Ha egyszer én azt beküldöm határidő előtt, akkor ők azt kötelesek figyelembe venni, és beirni mint pluszpontot, ezért van a júli 11. módositási és beküldési határidő. Esetleg mellékelek 1 levelet, amelyben leirom a kódomat, stb-t, igy nekik 2 perc lesz a rendszerben engem megtalálni. Ha mégsem írják be, már telefonálok is. Egyébként több tanárt is megkérdeztem, szerintük is igy van, valamint ha egyszer azt irják, hogy csak azt lehet, amihez van érvényes bizonyitvány, akkor csak azt lehet gondolom. -
lehet, hogy változott, de én is úgy emlékszem, hogy be kellett írni, csak ürsene hagytad a kód mezőt, s később küldted. bár hallottam vmi olyat is, hogy ma már nem lehet kiváltani nyelvvizsgával az érettségit, vagy vmi ilyesmi. -
tanárt kérdezz inkább, aki ért hozzá,
én egyértelmüen ugy emlékszem hogyha már tudtad h megvan de még papir nem volt akkor be kellett irni, és ugy utolag küldeni.
mert gondolj bele ha utolag küldöd akkor nem valoszinu h megkeresik a neved, megnézik hogy mit irtál be, és hogy azt a nyelvvizsgát mire akarod felhasználni -
nem egy helyen olvastam át, kormányzati ügyfélvonal meg egy kalap xar, állandóan foglalt. -
kérdezz meg valakit, mert én tényleg nem igy emlékszem -
Akár :D De mondom elég, ha konkrétan megtudod, hogy mi ANNAK a csajnak a neve. :) De amúgy jó a fotó is. Arról szerintem felismerem. Tegyél úgy mintha a kivetített diát fotóznád, de közben nem is :D -
lefotózzam vagy mi?-.- -
A nevét kérdezd meg :D Megint az lesz, hogy beülsz az órára, aztán jön egy-két illúziós trükk és vége, megint jön a "jó csaj" effekt :D -
kérdezgettem, de mindenki csak nézett, hogy mi a fenéről beszélek az egy jó csaj volt:D
majd megnézem köv órán, beülök az első sorba és bámulok-.- -
Akkor ezt hallgasd, idézek a Jelentkezési lap - Útmutatóból:
"7. pont
Államilag elismert nyelvvizsgák
Csak a már meglévő nyelvvizsgákat írja be, melyről bizonyítvánnyal vagy igazolással rendelkezik"
És mivel júli 11-ig kell beadni a dokumásolatokat, ezért azt majd elküldöm postán, ha megérkezik (valamint majd lehet az adatokat módositani ugyaneddig az időpontig, ebbe gondolom a pluszpont utolagos beirása is beletartozik -
inkább azt mondd meg, hogy megtudtad, hogy ki tartotta az illúziókat? -
jelentkeztem, de hogy hol lesz azt nem tudom. tavaly a nyelvkurzusok az E épületben a földszinten a faliújságon voltak kirakva, ott kinn van sztem. -
tavaly, igen -
nagyaki #17561 te is túl vagy rajta? -
nagyaki #17560 

-
nem sokan vannak itt olyanok -
nagyaki #17558 de rég érettségiztem, már 2001-ben 
kik a mostani szenvedő alanayi ennek a vizsgának?
-
magus: végül jelenkeztél arra az angolra? hol lesz az, nem tudod? -
dehogynem lehet:) sőt, kell.
ha ugyanugy van mint tavaly -
No, feladtam ma a felvételi jelentkezést, de nem írtam be a nyelvvizsgát pluszpontért, mert még nem jött meg hozzá a bizonyitvány, anélkül meg nem lehet beirni, azt írták, majd ha megjön, akkor elküldöm a fénymásolatot. -
én be is vallottam, hogy benéztem :D -
"és itt is jó csaj az előadó :)"