29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• magus
    ma még vezetek, de ezaz, következőre begombázva megyek be lehet
  • magus
    jövőhéten én is 4 zh-t írok. hubazz tanulni kéne, ki is kapcsolom a gépet
  • I.C.ram
    Hát nálunk kurvára nem. :( Köcsög KSK HÖK nme bírta elintézni, hogy bassznák meg.
  • ivjoe
    Jövő héten 4-et írok, np. :C
  • grizzly21
    de ez hogy lehet? nekünk ugy van megcsinálva a zhk rendje, hogy egy hétre nagyjábol 1 jut vagy max 2
  • I.C.ram
    12 kreditnyi ZH-n vagyok túl... van még 10 a köv 2 napban.
  • PíszLávJuniti
    igyál és mákold be :D
  • magus
    36 órája vagyok talpon, szerintem esélytelen, hogy én most tanulok mikrora, megpróbálom kipuskázni, meg átnézni a feladatokat, vagy nemtom :S
  • I.C.ram
    ja.
  • grizzly21
    micsoda, mikro?
  • I.C.ram
    Na most kezdtem el csak tanulni erre a baromságra :D Esélyes szerintetek? :D
  • magus
    azért az a veszély nem fenyeget h megalázzon ez az előadó:D
  • I.C.ram
    Nálunk is volt egy hasonló eset. A tanár félórán keresztül mondogatta, hogy ő ilyet még nem baszott, hogy 0 pontos ZH tippelősökből. Szegény srácot jól meg is alázta, hogy akinek se tudása, se szerencséje, az nagyon gyorsan iratkozzon ki innen :D
  • grizzly21
    az a te bajod hogy gondolkozol rajta:) egyszeruen a megérzésekre kell hagyatkozni, és egy kis szerencsével egyszer neked is lehet egy 4 pontosod is akár! :DD
  • magus
    tudom, megyek reklamálni, mert nincs az a valószínűságszámítás tanár aki beadja nekem h nem tudom betippelni 3x egymás után legalább 1 pontosra
  • grizzly21
    :D én is elértem azért 4et, de ne csináld már 0 pontosat??:) a,b,c,d válaszok vannak, ha minden benyomod a-ra mondjuk akkor is kijön a 4 pont kb. olyan 15 körül kell a ketteshez, és a max olyan 40 körül van.
    közben rájöttem, hogy pénteken lesz a zh, van 1-2 ember akit még megkérdezek, közgázra járnak és még hasonlitanak is nagyvonalakban rám, de attol félek hogy megbuknának igy semmi értelme nem lenne:)
  • magus
    írtam pár nulla pontos zh-t már mikróból, nem hiszem, hogy jól járnál velem-.-

(ha találsz vkit szólj-.-)
  • I.C.ram
    Jaja... Ezen a héten 5 ZH-t írok/írtam... összesen 20 kredit értékben. + jövőhétre rajz házi...
  • Balo
    Nekem se!
    (Igaz én holnap ZH-zok Matek A2-ből)
  • Blekk Síp
    WWáááááááááá tök hülye vagyok matekbóóól, nem fog sikerülniiii ÁÁÁÁáááá...

(Tessék beírt egy idén érettségiző :D )
  • Easy Rider
    rám ne számíts, én buktam belőle
  • skristof
    nekem meg anal2 esélytelen.. jobban zavar valahogy :\
  • grizzly21
    ejha, közelit a mikro ZH (csütörtök). nincs valakinek kedve elmenni és megirni?:) nem lennék hálátlan;)
    magus?
  • I.C.ram
    Tárgyfelelőst ír csak ki.
  • grizzly21
    őő..most jut eszembe: neptun nem írja ki?:)
  • I.C.ram
    Jó hát persze, amire nem járok be azokét én sme tudom :)
  • magus
    joh, kiderítem valahogy, csakazértis-.-

mellesleg se vállgazdból se fizikából nem tudom az előadóm nevét. véllgazd szimplán szar, fizikából meg lekéstem az első óra elejét, így erről lemaradtam, haverok nem tudják.
  • I.C.ram
    Tuti nem :P Tudd csak meg! Ne legyél már ennyire nyomni, hogy nem tudod a saját előadód nevét :P
  • grizzly21
    kiváncsi vagyok rá:)
  • magus
    mellesleg mimár egy párszor elakartuk égetni mondván h boszorkányság amit csinál a szemünkkel-.-
  • grizzly21
    be fogok, mondjuk következőleg. ma lett volna jó, mert ütközés miatt általában nem jó ez az időpont, csak ma félbemaradt egy óra.
  • magus
    icram - nem tudom-.- de bizton állíthatom, hogy huszonéves, és tényleg jól éz ki-.-

grizzly - hát, az illúziók jók, el lehet rajtuk csodálkozni (fleshelni...) , de amit magyaráz a tanár arra úgysem figyelsz ott a nagy sokkok közepette, szóval úgyis jegyzetből (diából) tanulod meg. de menj be amúgy legalább egyszer-.-
  • I.C.ram
    Ja tényleg még mindig nem mondta el Magus, hogy hogy hívják az előadót!
  • grizzly21
    ez a vizuális lószar ma se jött össze, pedig most ráértem volna, csak már a villamoson voltam amikor eszembejutott.
    magus: van erre értelme bejárni? történt valami emlitésre mélto?:)
  • I.C.ram
    Ja én is arra járok :)
  • Balo
    Én is közlekesre járok Petróhoz, Neptunon mi is felvehettük. A szakunknak pénteken 12-től is lett volna előadás, na mondom abból nem esztek. Szal jelentkeztem a közlekesre. Előző postomat óráról írtam, ebből látszik az érdeklődés. De találtam jó jegyzeteket neten, így megkérdőjelezhető hogy bejárok-e.
  • 2XP
    Na, még 35 perc jelentkezni :)
    Érdekes, hogy idén senki sem írt a topikba a most érettségizők közül.

Ha most kellene beadnom a lapot, még mindig elég nagy bajban lennék, nem tudom, hogy a mostani szakommal, vagy egy elte matekkal járnék-e jobban... Bár a matek és a matkg-s tanáraim nagyon jók, de a felsőbbévesektől nem sok jót hallani a későbbi tárgyakról, és azt hiszem az msc-t már külföldön leszek kénytelen végezni, mivel a pénzügyi matematika szakirány oktatóiról sok rosszat hallani, a matkg-vel meg nem túl jók a picaci kilátások...
  • grizzly21
    ez jo volt! :)
  • Sadist
    ZH-n nem másnak kell tudnia a dolgokat, hanem neked :|
  • grizzly21
    ja vagy ugy:) menedzserkommunikácio az angolul van?
    egyébként nem igazán jött be az angol, mert ujat nem nagyon tanultam, és nem is fogok, de be kell járni, házikat is ad, és ráadásul random kérdezget, ami zavaro mert nem lehet pihenni:D