29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Easy Rider #17795 mondd fiam :o) -
ati711 #17794 ??? -
-
uramisten :| -
ati711 #17791 E-mail, MSN: [email protected]
Köszi -
Hymtozis #17790 10.-es kisérettségi, elvileg az évvégi jegy feleként számít. -
skristof #17789 mindig a következő vizsga a legnehezebb.
nem kell vészesen komolyan venni, de ha nincs benned semmi vizsgadrukk az sem jó.
szép idő van, menj ki focizni (majd holnap délután:D) és parázz kicsit, hogy miért nem tanulsz.. akkor menni fog -
mi az hogy kisérettségi? ha probaérettségi attol semmiképp se parázz, mert nincs tétje gyakorlatilag.de az igazinak sincs, kivéve ha választott tárgy -
azaz, bsz. az én gyakvezérem már felrakta -
Hymtozis #17786 Lenne egy kérdésem. (minél több válasz annál jobb :D )
A kisérettségik nehezek?
Azt mondják, hogy ez csak ilyen beijesztés, és nem is annyira para.
Csak azért érdekel mert mert, meg azért, mert nemtom izguljak e, hogy megtudom írni vagy nem. :D (tanulni ugyse fogok, max ha nagyon parázok, az viszont csak matek lehet, 2.-án :D) -
skristof #17785 bsz?
hol vannak eredmények? -
második félév első potzhját buktam be, de nagyon irritálo mert ez már nem rajtam mult. ezek g*cik -
mi történt? -
a jo ***** ***** ****** ennek a ********* bme-nek. kész. -
skristof #17781 posta,emil -
ati711 #17780 Egyetemi felvételi:
Jelentkeztem az SZE-re építészmernöknek és ott van olyan hogy rajzalkalmassági vizsga. Nem tudja valaki hogy hogyan értesítnek arról hogy mikor kell menni erre a vizsgára. A honlapon csak annyi található hogy május 14-18 ig lesz ez a vizsga megejteve és hogy külön mindenkit értesítenek hogy mikor kell mennie.
Egyébként már végignéztem az osszes érettség feladatsorokat (5), a kérésem továbbra is fenn áll. Matekból ki is van nyomtatva meg is csináltam mindet. -
Ügyes vagy, gondolom nem felvételizel egyetemre ilyen szellemi szinttel :) -
nézz előző évi feladatsorokat, megoldási utmutatoval ha van, az ér a legtöbbet.
-
ati711 #17777 csatlakozok én is most szeretnék le érettségizni - és ha jól meg gondoljuk nincs már hátra 3 hét sem. Most már tényleg el kéne kezdeni komolyan tanulni.
Ellenben már lenne egy kédésem is honnan tudok jó angol érettségire való cuccokat beszerezni. Gondolok itt az előljáró szavakra meg a levélírás ra stb.
Előre is kösz és mindenkinek egy kalappal aki velem együtt fog izgulni 3 hét múlva. -
coopersmith #17776 basszátok meggggggggggggggggg
-
külön kell jelentkezni ZHra? -
nem tudom, az utolsó pár órán nem voltam benn, de nincs katalógus, volt vmi teszt amit ki kellett tölteni, órán kellett rá jelentkezni (de a link elérhető bárki számára, neptunodat beírod, csak gondolom összevetik a listát). Ma sem voltam, beteg vagyok igazából, majd megkérdezem mivan, lesz-e zh ilyesmi. -
magus: mi a helyzet ezzel a vizuális effektekkel? gondolom én már erősen buktam a tárgyat, de gondolom rákérdezek. -
örüljünk együtt! én is!
-
ugyan-.- -
most fogok érettségizni hurrá!!
a hétvégén el is fogok kezdeni tanulni! :P
picit késő? :) -
skristof #17769 olvass vissza
-
azigaz, bár sztem nem fog elterjedni
egyébként mikrot komolyan bevállalod majd? lehet rola szo? ha igen, jo lenne kinyomoznom hogy mikor lesz a potzh -
van blogod?:) linket pls;)
-
amúgy ez jó módszer, tavaly +1000-es látogatottságot csináltam a blogomnak itt ezen a fórumon a "katt ide itt vannak a tételek" felirattal :D -
ékezetes domain már van:P:) -
de a tételek kit érdekelnek?
azt a suli válogatja...
lol majom:)))))))))))
te se most "éreccségizel" -
ráadásul ékezetekkel irod be te baromarcu -
exider #17762 juj itt vannak kiszivárgott 2007-es érettségi tételek!!! -
Ezen a héten 3 nap oktatás van nekünk. 3 nap alatt 4 ZHt írok/írtam... -
Én meg szopok folyamatosan. 4. héttől kezdve gyakorlatilag nem volt olyan hét, amemlyiken ne írtam volna ZHt... -
nulla tanulással 6/15, megvan a 40%, hu hu hu dejó vagy -.- -
Én ma buktam el eddig a 3.at.... 9 ből :D és még holnap is írok egyet basszák meg. -
ez kemény menet lesz, lehet hogy ez lesz a 3.zh amit elbukok ebben a félévben (5ből) -
vannak nálunk azért többen is, én mondjuk olyan 1:7-t mondanék. Bár annyira nem vagyok egy hullámhosszon velük. Legtöbbjük szimpla vidéki buta picsa amúgy-.- vannak normálisak nem azt mondom