29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Valaki ért itt delphihez? -
Easy Rider #17834 akkor elnézést, ezt nem tudtam
mondjuk logikusnak tartanám ezt középszinten is... -
Tuti. Ott egysées az adminisztráció. Középszinten, meg minden suli magának szervezi. -
Easy Rider #17832 akkor ez lehet hogy csak emeltszinten volt? :O -
Hát nekem semmi ilyesmi nem volt. Ott szembesültem vele, hogy valami szar ingyenes webszerkezstőt kell használnom a frotnpage helyett, amit már ismertem. -
Easy Rider #17830 majd fogsz kapni egy lapot, hogy milyen rendszeren akarsz érettségizni (linux, vagy win) és emelett meg kell jelölnöd az alkalmazásokat is (openoffice, office xp nekünk még asszem office 2000 is volt), szóval ne aggódj emiatt :) -
skristof #17829 nincs előírás, de előre tudatni kell h milyen oprendszerek és szoftverek lesznek a gépeken! -
Noh, én azt szeretném kérdezni, hogy van valami előírás arra, hogy informatika érettségin milyen Office-t fogunk használni?
Office 98, XP, 2003?
A mi termunkben pl. van 98 és XP is, és nekem nagyon nem mind1, hogy melyiket használom érettségin. =) -
pont a matek az egyetlen tárgy középsuliban, ahol elég ha órán figyelsz, és ugy is 5ös lehetsz. a többiből mind tanulni kell többet v kevesebbet -
skristof #17826 most komolyan ha megnyugtatjuk a lelkiismeretedet akkor az mivel jobb?
attól még ugyanúgy nem fogsz tudni semmit.. ez van, csak magadat hibáztahatod, menj el korrepetálásra.
mellesleg, itt mindenki elég régen volt 10-edikes.. -
Hymtozis #17825 Ebben az évben semmiből, semmit nem tanultam...
Ez a gondom, és ezért kérdeztem, hogy mennyire nehéz sztetek, de ha foggalmatok sincs milyen nehéz, csak b*sztatni tudtok, akkor köszi :)
(A magolást lesz*rom, az nem az én műfajom, én csak suliba járok...)
Magyarból mind a kettő hármas (Nyelvtan, Irodalom).
Mindenből 3, 4 szinten vagyok, csak a matekkal van baj, mert abból tanulni is kéne, de nem tanultam, csak órán voltam ott.
Nah mindegy. Aki normálisan tudott válaszolni, annak köszi, aki meg nem, annak is köszi... :D -
az hogy töriből meg föciből 5ös vagy nem azt bizonyitja hogy nem vagy hülye hanem hogy tudsz magolni. azaz jo bölcsész lehet belőled -
felnőnek az sg-s gyerekek :) -
így visszagondolva a középszintű matematika nem igényel túl nagy erőfeszítést, hogy megértsd -
EgyéPként, együTérző :|
Ha már valaki matekból hülye, legalább a helyesírására adhatna egy kicsit :| -
nyelvtan?:D - muszáj :) -
Hymtozis #17819 Nem muszály ahhoz hülyének lenni, hogy rossz jegyek legyenek...
Nem hiszem, hogy csak az én hibám, hogy ilyen jegyeim vannak, ha az osztályból kb 2, 3 gyerek van aki nem áll bukásra, elég furcsa a tanár. (mindenért őket a legkézenfekvőbb okolni, de ez sajnos télleg nem tud tanítani.)
Egyépként kösz a lereagálást, meg mindent! :D Együtérző, okos emberek! :)
Matek a szar nem én (Töri 5-ös volt, Föci 4-es... szóval hülye nem vok, csak lusta, meg hát a tanár... :D) -
hát.
szerintem én még nálad is hülyébb vagyok (hehe), és simán megcsináltam kettesre. szal! -
skristof #17817 
-
bár ilyen stílussal nem -
ettől még lehet egy megtestestült íróatyaúristen -
ha annyira félsz a matektól, menj el különtanárhoz. oszt. társam is járt/jár tanárhoz és csodákat művelt vele:) -
Nem kell aggódni, kukásokra és utcaseprőkre mindig lesz igény. -
skristof #17812 semennyire, 4 egyessel imán megbuksz, no para :) -
Hymtozis #17811 S*gghülye vagyok matekból - mondhatjuk inkább k*rvalustának, de a lényeg, hogy - naGYon rossz jegyeim vannak (öt darab, és ebből 1 nemolyan rossz van, ez a kettes xD) És jön a kisérettségi (mielött miaz, miaz? ez olyan kis cucc, 10.-be/2.-ba ami 50%-a az évvégi osztályzásnak)
Nah a lényeg csak az lenne, hogy mennyire para ez a dolog? (tudom, hogy már kérdeztem, csak kezdek parni :D) -
skristof #17810 pl tanulj.
két jegyből amúgy sem lehet lezárni senkit elvileg rendelet van ré.
ha maradnak azok a jegyeid akkor szvsz megbuksz. csáó -
timantes #17809 a szitu a köv. holnap lenne az UTOLSÓ órám szervezésből, 2 lehetőségem van:
1. bemegyek megírni a dolgozatot , bennevan hogy az is 1-es lesz
2. nem megyek be és akkor az alant írt osztályzatokkal megy az osztályozó értekezlet
nemtudom melyiket válasszam, melyik az előnyösebb. megbukni nem akarok -
timantes #17808 igen, szakképzés 2. éve -
14.?:D -
timantes #17806 Szevasztok!
Ti mit gondoltok erről ? --> 14.be járok , egy hét van a suliból és ilyen jegyeim vannak:
1. félév: 5,3,2 ->3-as félévi osztályzat
2. félév: 1,2
Szerintetek a tanár megfog húzni vagy átenged ?
-
skristof #17805 középszinten minden nevetségesen egyszerű.
írásbelikre _semmit_ nem tanultam, csak az emelt matekot csesztem el, többi 5. szóbeli meg persze tanárfüggő, de törit pl előtte este kezdtem el olvasni, és hajnali 2kor ébredtem fel, kezembe a könyvvel :) -
áhh,törire szinte semmi nem kell, szobelin is adnak forrást. -
jah ezért kérdeztem az atlaszt, mert abban szinte minden benne van:p
4-5 voltam mindig töriből, szal tanulgattam, csak hát ugye szelektáltam is jócskán már...:) -
tavaly középszintűn lehetett, de kérdezd meg a tanárod, hogy most mi van sztem.
írásbelire ha nem tanultál 4 évig semmit akkor nem sokat-.- most bepótolni úgyse tudod. gyakorold be a teszteket, senkit sem érdekel, hogy tudod e a történelmet, csak hogy meg tudod e oldani a tesztet, nézegess megoldókulcsokat, mire adnak sok pontot, hogy kell kitölteni. -
töri írásbelin lehet használni atlaszt nem tudjátok?
és hogy lehet készülni írásbeli törire sztetek? egyik oszt. társam elkezdte kiolvasni a 1-4-es tankönyveket...:) -
csak a februárit -
lgjc #17799 hello
mindkét évközi érettségit eltörölték? -
hát ezen most így jót kacagtam -
skristof #17797 nem vagyok elég fáradt, még ez is....
-
:DD