29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nem vagyok penge matekbol szoval örülök ha emglesz a 3as. Azért szerintem nem votl egyszeru.
-
HuMarci #18234 a háromjegyű szám 963 volt szerintem. -
én is elcs*sztem, de azért remélem, hogy a 80%-ot elérem... szerintem nem volt olyan hű de milyen egyszerű. -
Nuki #18232 üdv a klubban haver :D -
ryhdeksan #18231 elb*sztam a matekot de nagyon :(((((
90% helyett jó ha meglesz a 80 de sztem 70 és 80 között lesz :( -
Nuki #18230 tegnap ment a szövegértés magyarból, ma nem ment a szövegértés matekból :C
az utolsó, 18 as feladat, kijött az eredmény, minden, de mit írok le?! 963 helyett 369-et, és a b, és c részt is úgy ahogy van naggyából a negyedéig megcsináltam, és mint egy jóllakott óvódás, áthúzok, beadom, és csak később döbbentettek rá mekkora seggfej vagyok :\ -
Easy Rider #18229 én ^^ hidd el, ez a csaj az átlag kb corvinuson, amúgy ismerem a csajszit, gi2ben van, asszem ő is instruktor lett ;)
#18219: igazad van, így belegondolva igen, de akkor is vicc ez a mostani érettségi -
Tényleg nem volt nehéz feladatsor, a hülyék is megírták belőle a 2-est szerintem... -
Na akkor a matek középszintről:ű
1 rész kurva egyszerű volt( a legnagyobb vicc az a feladat volt ahol fel volt rajzolva egy fv és meg kellett mondani hol csökken...)
A 2. rész is elég vicces volt...Az első feladat első részfeladata egy x+7 < -2x + 5 egyenlőtlenség megoldása
a második rész egy másodfokú egyenlőtlenség, míg a harmadik rész az a megoldások metszetét unióját és különbségét kérdezte
A második feladat egy térfogatszámítás és utána pár szorzás
Aztán volt egy gráfos teniszversenyes kis valszámítással
A második részben az első feladat egy ELSŐFOKÚ függvény lerajzolása, egy kör átmérőjének két végpontja + egy 3. és a kérdés az volt hogy rajta van e a körön, a harmadik meg egy súlypont volt az átmérőhöz adva és keresték a 3. csúcsot
A második feladat egy oszlopdiagrammos volt valstzámítással
A harmadik meg egy 3 jegyű szám kiatlálása(a szám 53,5 szöröse a számjegyek összegének<--első egyenlet és ha az első kettő számjegyet felcseréljük és kivonjuk egymásból 594-et kapunk<---második egyenlet)
aztán fel kellett írni az összes 200nál nagyobb olyan számot aminek számjegyei egy számtani sorozatot alkotnak és a harmadik részben meg kiválasztunk egyet ezekből és mekkora a valószínűsége hogy osztható 9cel...
-
off
LOOOL:
Ebből következik, hogy tudjuk, hogy felhasználva a tételt és a függvénytáblázatban lévő összefüggést valamint az ábra jelöléseit, majd ezeket kiemelve, behelyettesítve, elosztva, egyszerüsítve, átalakítva az eredmény tehát: 15
/off -
na érettségiző fiatalok majd írjátok le milyen feladatok voltak matekból, kíváncsi vagyok meg tudnám-e oldani :)) -
ki ez a jó csaj?:) -
na igen, azt nem mondhatjuk:) -
ryhdeksan #18222 nah lassan lépek sok sikert, 90% ;)) -
ki is jár bce gazdinfora?
vhogy nálunk a vikesek nem így néznek ki -
az akárhollal vitatkoznék:) -
Ezzel vitatkoznék. Mindig az éppen elötted lévő dolog a legnehezebb utólag már a legkémenyebb vizsga is vicc. -
Easy Rider #18218 milyen durva már ez az érettségi :O egy adag semmi, egy vizsgaidőszak 10szer rosszabb, majd megtudjátok ha felsőoktatásban lesztek, hogy az érettségi az semmi, igaz hogy 12 éven keresztül arra tanultok, de akkor sem hasonlítható egy vizsgaidőszakhoz akárhol... -
:)))) -
Ricco87 #18216 föleg h má BME-n vagy...looool:D -
pedig tuti jó, én már meg is kaptam a tételeket :) Nem is tanulok már, mert úgyis tudom lesz. -
Xing #18214
-
Most gondban vagyok, ha télleg igaz, amit erőse kétlek, akkor megérné, de ha ki is fizetném és kamu, akkor nem tudnálak kinyírni érte
ugyhogy inkább saját tudás....
-
Ricco87 #18212 holnap matekhoz sok sikert:P remélem a magyarhoz hasonlo szinvonalu lesz:P -
lol kösz :D -
sok szerencsét kívánok az éretségizőknek :))
és hálás is vagyok neketek mert szüntetem van :D:D:D -
hátjah, mérnök szakokra nem nehéz bejutni, csak hogy bennmaradj leszakad a tököd (bár megse szólalok, műmenedzser tavalyelőtt 134, tavaly 105, azóta hallgatom...), a gazdaságik meg elég magasak, de ott legalább reális a követelmény, ha lustafasz vagy kivágnak mint engem (najó nem de majdnem), de legalább bennmaradsz ha tanulsz -
Legjobb két éve volt. Geofizika szak. 127 pontom volt. Ponthatár 74 :D -
13x azért nem olyan rossz.
mondjuk mérnök szakokra, azokra könnyebb bejutni. (nekem 133 volt, de igy is +8 volt mint kellett volna). -
Ja és idén többen érettségiztek, viszont kevesebben felvételiztek. -
Hát elöbb várd meg az idei ponthatárokat. Szerintem lejjebb fog menni jóval a fizetős dolog bevezetése miatt. -
Jól jön szerintem mindenkinek... Ami biztosan lesz a matek érettségin -
mert a matek emeltet 60%-ra írtam meg, és kinulláztam magam, így csak 13x pontom van, ha azt megírom még1x olyan 90%-ra akkor jobb eséllyel jelentkehetnék vhova -
naja, én arra gondolok hogy csak 3.5 év, amiből az utolso az szakma+diploma, tehát csak 2.5 és szopatás. azt el végzem 3-4 év alatt az már jonak számit itt nagyon. -
az a para vele igazából, hogy ha jövőre érettségizem, akkor csak jövő szeptemberre tudok átmenni, akkorra meg már 2 évet elvégeztem, félút környékén, mármint a bsc-hez, lehet hogy akkora zt már be kéne fejezni, csak nincs kedvem olyan sokéig tanulni azért, ahh franc tudja, lehet hogy akkor már egy bsc-msc kombot kéne elkezdeni a bsc után, ami mondjuk szakmába vág, és egy-két tárgyat el tudnék ismertetni, vagy legalább már nem először látnám. Esetleg külföldön. -
Megneztem a feladatsorokat, szerintem nem volt nehez, sot... -
De minek újra érettségizni? 5 évig érvényes az érettségi. -
aki érettségi előtt egyáltalán elgondolkozik egy ilyen szedd ée a netről az érettségi feladatsort, az kicsit gáz -
jól csinálja, én tavaly a blogomat reklámoztam így, egy óra alatt 1400 látogató, nem volt olyan rossz : D -
tehát közgázos irányt választod a mérnök-közgazdász ötvözet helyett? végülis érthető amit mondasz, csak te tudod ezt jol eldönteni ugyhogy nem fogok okoskodni:)
én egyenlőre ugy vagyok hogy meg akarom itt csinálni amit elkezdtem, ha nagyon nem megy, akkor itthon nem folytatom, Lutonban (london mellett) van egy egyetem ahol gyakorlati dolgokat tanulnék, bsc computer graphics, már fel is vettek (3.5ös érettségi átlag és egy angol teszt a felvételi).