29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
jah, ok, mert az előző balhénál a töriben volt olyan kérdés, ami a reklámokról szólt és arról, hogy az emberek hogyan viszonyulnak ehhez.
az ilyen fajta kérdések jobban fűlnek a fogamhoz.......
-
Eleve kettőt állítanak össze :) -
vagy egy sokkal nehezebbet... :D -
na remélem nem ennyire magyarosan írtam a magyart 

-
ez mekkora poén már XDXDXD, már csak szét kéne kürtölni mindenkinek, lenne belőle nagy balhé és nekünk majd egy hirtelen összeállított talán egyszerűbbet kéne írnunk -
Faszom! Meghúzta Makrón (is) :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a paintet :) -
Most shotoltam :) -
így van, elvileg erre találták ki az emeltet... -
az tényleg nem most lesz :) -
júniusban meg tesi :P -
Egyebkent erre az origora mennyi nagykepu seggfej egyetemista kommentel... En is vegeztem mar el ezt-azt, de azert nem lenne olyan nagy pofam, hogy az ajton ne ferjen be... egy par pelda: "majd egyetemen megtudjatok milyen a nehez" es ehhez hasonlok. Mar ne haragudjon meg senki, de ha matekbol valaki gyenge, akkor evidens, hogyha tovabbtanul, akkor nem matek szakra megy... Ergo az erettseginek valami atlagszinvonalat kell hoznia, nem az egyetemre felkesziteni... Legyen nehez akkor az emelt szint, ha annyi matekzsenipalanta ebben az iranyban akar tovabbmenni, akkor legyen nekik nehez, de ne a kozepszinteseket szivassak mar meg... nevetseges ez az egesz.- -
holnap angol jovohet pentek info de tenyleg vege :D -
középszint? akkor egyet kell, hogy értsek :D -
szerintem amúgy felesleges azon gondolkoznotok, hogy milyen évforduló van, nem jártok sokkal jobban ha átnézitek sem, csak idegesítitiek magatokat. -
ryhdeksan #18384 németből van emeltszintem -
ryhdeksan #18383 ja nekem cask info van de az gyerekjáték :D -
azért az 1 nap enyhe túlzás, nem? nekem pénteken német, jövő hét szerdán info (emelt)
ez még sajna nem a vége :( -
köszi szépen! ez már kellett! :) -
ryhdeksan #18380 mostmár tök mindegy :D 1 nap és vége -
Sosem tudhatod, hogy mi miert van benne, hiaba omg-ozol, lehet kartyaval huzzak, hogy epp melyik legyen... csak az erettsegit osszeallito tanar tudhatja, nameg persze erdemes elotte kideriteni, hogy melyik az a temakor, amit az adott tanar kedvel, annak talan nagyobb a valoszinusege, ha mar a mateknal tartunk. -
ryhdeksan #18378 omg -
Akkor netán nem debil, hanem idióta barom? -
húzzál már innen!!!! senki nem kiváncsi rád! -
Es milyen megfontolasbol allapitottad meg, hogy azert volt bent, mert evforduloja volt? -
nem lehetne vhogy kitörölni a #18365-66-ot?? ez így elég ratyi. pls -
milyen történelmi évforduló van ebben az évben??????? magyarból bejött, hátha itt is
volt Batthyány évforduló...
világháborúk nagy töri anyagot fognak át ugyhogy nagy valószinűségel az is lesz benne
magyar rész nem az erősségem -
Mekkora egy debil vagy.- -
az miért van, hogy nekem a beírásod tönkreb@szta az oldalam?? miért nem lehet normális üzeneteket küldeni? minek az a rengeteg kérdőjel meg haha?? -
ryhdeksan #18369 nemkéne szétb*szni a fórumot -
ban -
ryhdeksan #18367 milyen ricsi? -
ryhdeksan #18364 Amikor Bánk Bánnak volt vmilyen évforudloja akkor betették magyar érettségire -
csak nem a Barátok közt-ből?? :D -
Honnan ismeros nekem ez a fej? :DDDDD -
Felesleges az evszamos dolgokkal kombinalni, mert nagy esellyel ugysem jon be. -
Nuki #18360 és ha duplacsavar? hogy PONT azt nem rakják bele? :P -
Nuki #18359 engem is a hideg kivert, de lehet hogy mi vagyunk a hülyék xD -
huh akkor megnyugodtam most:DD lol már kezdtem ideges lenni a cikk után h nem igaz h ezt is elszúrtam:) -
ryhdeksan #18357 hmmm 100 éve született
Remélem Rákoczi szabadságharc lesz de azért átnézem