29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
ehh
In my opinion
The way I see it
As far as Im concerned
As I see it
I think
I guess
To my mind
erre van a legtöbb kifejezés angolban szerintem. -
ati711 #18717 valami könyvtári 1000 éves headway - meg egy 7 próbaérettségit tartalmazó könyv - az a Maxim kiadós ami minden tárgyból csinált próbaérettségi könyvet
-
ati711 #18716 akkor lehet hogy jó lett. -
Nuki #18715 milyen angol könyved van? :D elméletileg mindegyikben kell lennie egyik leckében egy olyan rész ahol ilyen "középszintű" kifejezések-időhúzások-műveltebbnek tűnsz kifejezések vannak :) -
Taybor #18714 pártokra és egyéniképviselő ha jól tudom ebben a sorrendben -
ati711 #18713 Minden ilyen hasonló szófordulatra ugyanis mi ilyeneket nem gyakoroltunk.
Ha tudsz valami linket ahol ez ösze van gyűjtve megköszönöm. -
Nuki #18712 In my opinion...
In my point of view...
vagy mire vagy kiváncsi? :) -
ati711 #18711 És a szavazólapoknál mi volt a helyes megoldás?
Valaki dobjon meg pár angol bevezető szöveggel - pl mivel vezetek be amikor egy ismerősnek tanácsot adok, mert akkor ugye hirdetésre nem hivatkozhatok. -
*konzervatívizmus -
szerintem az első koncervativizmus volt -
Nuki #18708 köszi, neked is :) -
nyalokaa #18707 köszi, menek, nézek vmi jo filmet angolul. csak olyan van :P jha angol felirattal. nha sok sikert mindenki (nekem is 7före :P) -
igen..mind a kettő szótárt lehet használni.. -
igen..el kell érni minimális pontot h meglegyen minden résznél.. -
nyalokaa #18704 köszi, és magyar-angol és angol-magyart is lehet? :D -
nyalokaa #18703 és ugy kell meglennie a 20%-nak, hogy mind a 4 részböl kell minimális? -
nézz meg vmi rajzfilmet angolul..az télleg segít nem poén.. -
Nuki #18701 azaz konzerv!!! én is azt írtam! :)
#18697:
íráskészséghez lehet használni szótárat, ennyi. máshoz nem. de mindenféleképpen vigyél!!!
#18696: sajnálom a kérdés volt komolytalan. =) -
csak a két levélhez lehet szótárat használni.. -
lehet vinni szótárat, de csak levélhez -
Nuki #18698 3*60 perc az angolra...húha... -
nyalokaa #18697 lécci! lehet középangolra vinni szótárat v ilyesmit? mit ajánlatok, annak aki most akarja megtanulni 2es-3asra az angol középszintüt? lécci , fontos, mindent elfelejtettem angolbol :S :( -
ejj de poénosak vagytok..:D esetleg komolyabban is lehetne válaszolni?:D -
SuLtAN17 #18695 Azéé vágjátok a képzavart "száraz fostenger" magyarból is igen erős vagyok :D:D:D:D:D -
Kijájjány #18694 ettől :P -
Kijájjány #18693 Szerintem nem volt vészes a töri...pedig most etől kicsit paráztam :)
Nekem: konzervativizmus, marxizmus, liberalizmus, nacionalizmus lett a sorrendem :) -
persze, most jött esemesben :D -
így van :)) -
hi all! Azt lehet tudni h a holnapi angol feladatsor kiszivárgott-e?? -
SuLtAN17 #18689 Köszi de ténleg életmód,kultúra gazdaság fejlődés ilyesmi.. semmi hent gyilkosság tömeghalál háború semmi szórakoztató only száraz fostengerek :S:D -
Nuki #18688 grat ^^
a mi történelemtanárunk is ezt hangsúlyozta, legalább mostmár 100%-osan tudok hinnni neki :) -
SuLtAN17 #18687 Középtöri sem volt könnyű állítólag nahde az emelt.. én töriszakra szeretnék menni de ez ami mostanában tendencia az emelt töri érettségin hány inger keltő.. nem a háborúk az utána kialakult helyzet a fontos a két összeállító szerint(Kaposi,Száray) hanem az életmód meg ilyenek.. Elárulom nektek emelt törin se II.Vh-s se Hidegháborús semmilyen háborús feladat nem volt egyetlen egy I.Vh-s... azt hittem falnak megyek de azér talán a 85%-t megírtam:D -
Nuki #18686 nacionalizmus neeeeeeeeeeeeee az a szó nem jutott az eszembe! uff xP
anarchizmus sem, de arra valami más, jólhangzó fröcsögős dolgot írtam...
először azt akartam hogy "emberi és szabadságjogok érvényesülése" de nem volt megoldásszaga :P -
anarchizmus
kommunizmus
liberalizmus
nacionalizmus
lett nálam a sorrend. -
Másodiknál kommunizmus ugye nem jó? :( -
nacionalizmus -
Ricco87 #18682 de ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnád megtalálnád:P -
Nuki #18681 hát remélem jól tippeltem az eszme címszó alatt hogy:
pl: liberalizmus, meg szocializmus, meg volt kettő amire hirtelen nem emlékszem... -
szitya01 #18680 Én is fullra tippeltem, de remélem az egyik a marxizmus. -
sleepyhead #18679 thx