29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Nuki
    áhá, párhuzamos idősíkok... te is biztos láttad a kockát (Kocka 2 c. film)

előfordulhat hogy ennyi minden van egy napon...
  • Mhosah Myth
    Én holnap üzleti gazdaságtanból érettségizek amiről még tudok hogy közgazdaságtan érettségi lesz... Másról nemtok... :)
  • Nuki
    ismerek én holnap érettségizőt... ilyen környezetvédelmi alapismeretek or számting lájk det...
  • Mhosah Myth
    Kössz, neked is... :) De itt az már nem segít! Tuti ezis nehezebb lesz mint az előzőek...
  • kuglefang
    sajnos én is
    Sok sikert!
  • Mhosah Myth
    Holnap csak én érettségizek a fórumról?
  • Nuki
    pont a lanpartin mond meg, és akkorra tesszük =) már amennyire lehetséges :D
  • grizzly21
    az még odébb van szerencsére:)
  • Nuki
    grizzly: boldog szülinapot.!
  • I.C.ram
    Holnap derül ki a gyakivm eredménye mikróból :)
  • grizzly21
    mikmak?:D

én nem szeretem amikor nekem mondják, de hátha te nem igy vagy vele: happy birthday;)
  • Nuki
    részvétem :\
    legközelebb úgy hogy ne bukj meg xD
  • magus
    ma vágtak ki puszkázás miatt mikró pótzh-ól, pedig nem is miattam buktam le, a mögöttem lévő feltűnően nézte a lapomat, erre odajött, hogy ráírja a nevemet alapjára, hogy együtt javítsa ki, hogy feltűnjön neki a hasonlóság. Erre észrevette, hogy a számolós lapomon négybetűs kódsorozatok vannak (egy olyan puskám volt, hogy az egész feladatgyűjteményből, ahonnan feltette a kérdéseket a kérdés szavainak kezdőbetűi egymás után és a megfelelő válasz szavainak kezdőbetűi), erre kijelentette, hogy az előbb vette el ezt a puskát vkitől, 1-es, ne is nézzem meg.

ezekután a szomorú smiley semmi sztem : )
  • Nuki
    pedig egy szülinaposnak nem kéne így feladnia...
  • magus
    én mikor már 3.jára kaptam meg ugyanazt a kérdést zh-n, és harmadjára változtattak vmi olyan apró dolgon rajta ami miatt nem tudtam válaszolni, rajzoltam egy nagy szomorú pityergő smileyt a lapra és beadtam
  • hen-tes
    #19138 :D
  • Nuki
    Pedig frankón origami-hajókat adtam be... mit talált azon 13 pontot :o

(értettem a viccet, de aki nem érti, azt is megértem, mert az érettségi miatt érthető hogy nem értenek meg olyat ami máskor egyértelmüen érthető ilyenkor.) vagy mi...
  • Mhosah Myth
    Holnap üzletigazdaságtan... Vááá! Kezdek félni! :))
  • JancsiPapa
    Oo
  • Scholes18
    nemtud vki egy listát mondani ahol megvannak hogy úgy körülbelül milyen tételek kellenek az egyes tantárgyakhoz?? Irodalom, Nyelvtan, Töri
  • hen-tes
    Eléglegyen.
  • Ricco87
    ezaz...nemtok hol pontot keresni...javitokulcs alapján javitott ennyi...amire nem adhat pontot arra nem fog...
  • JancsiPapa
    akkor elég szar vicc -.-
  • hen-tes
    Vicc akart lenni, nem? :C
  • JancsiPapa
    13 ponttal jobbra javította ki
  • Gnome
    derék ifjú lehetett
  • Rage47
    ejha:D
  • 2XP
    Már nem azért, de én egy noname vidéki gimibe jártam, ahol hát finoman fogalmazva is gyenge volt a matek, de az 1,6-ra álló osztálytársam még így is kihozott egy 72%-osat középszinten...
  • Mhosah Myth
    Mivel megoldókulcs alapján kell javítani így nem igazán szivathat be! Nézd meg és ha direkt lehúzott pontot észreveszed és szólsz!
  • hen-tes
    Szóval 13 pontot kaptál? Akkor mehetsz szóbelizni, nem? :D
  • Nuki
    engem se, mégis 13 ponttal jobbra javította ki a matekomat mint amire számítottam :o
  • Ricco87
    tancsinéni finoman fogalmazwa se szeret...szal reménytelen:S
  • Gnome
    tudomh gáz szégyellem is mint állat....azazigazság h félévkor nagynehezen elértem a hármast belőle és utánna vhogy nemtanultam matekot...azthittem h simán tudok kettest belőle de a sors majdnem pofáncsapott:P....ezvan:D
  • Rage47
    akkor ebben muszáj találnod még 1 pontot majd:) vhogy kapard már össze:p
  • Ricco87
    39pontos matek:D majdnem 3as:D
  • Nuki
    [üveges szemmel hevesen bólogat] zomg
  • magus
    ugyanmár, a zomgwtfkthxbyeunabzor-ból annyi délszászi kultúrális hagyatékotlehet kiolvasni
  • Nuki
    ja meg az az alpári nyelv amit használsz a játékosok közti kommunikációban multiplayer játékkor. azzal csak felejteni lehet ;)

Mellesleg meg lehet ám úszni 1 hét internetezést úgy hogy ne kelljen angol szöveget olvasnod... (magyar Windows, magyar Firefox, magyar MSN)
  • magus
    ez a szerencsém : )
  • I.C.ram
    A mai internet uralta világban szerintem baromi nehéz felejteni az angolt. Az internet 80%-a angol kb.