29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nuki #19158 áhá, párhuzamos idősíkok... te is biztos láttad a kockát (Kocka 2 c. film) 
előfordulhat hogy ennyi minden van egy napon... -
Én holnap üzleti gazdaságtanból érettségizek amiről még tudok hogy közgazdaságtan érettségi lesz... Másról nemtok... :) -
Nuki #19156 ismerek én holnap érettségizőt... ilyen környezetvédelmi alapismeretek or számting lájk det... -
Kössz, neked is... :) De itt az már nem segít!
Tuti ezis nehezebb lesz mint az előzőek...
-
sajnos én is
Sok sikert! -
Holnap csak én érettségizek a fórumról?
-
Nuki #19152 pont a lanpartin
mond meg, és akkorra tesszük =) már amennyire lehetséges :D
-
az még odébb van szerencsére:) -
Nuki #19150 grizzly: boldog szülinapot.!
-
Holnap derül ki a gyakivm eredménye mikróból :) -
mikmak?:D
én nem szeretem amikor nekem mondják, de hátha te nem igy vagy vele: happy birthday;) -
Nuki #19147 részvétem :\
legközelebb úgy hogy ne bukj meg xD -
ma vágtak ki puszkázás miatt mikró pótzh-ól, pedig nem is miattam buktam le, a mögöttem lévő feltűnően nézte a lapomat, erre odajött, hogy ráírja a nevemet alapjára, hogy együtt javítsa ki, hogy feltűnjön neki a hasonlóság. Erre észrevette, hogy a számolós lapomon négybetűs kódsorozatok vannak (egy olyan puskám volt, hogy az egész feladatgyűjteményből, ahonnan feltette a kérdéseket a kérdés szavainak kezdőbetűi egymás után és a megfelelő válasz szavainak kezdőbetűi), erre kijelentette, hogy az előbb vette el ezt a puskát vkitől, 1-es, ne is nézzem meg.
ezekután a szomorú smiley semmi sztem : ) -
Nuki #19145 pedig egy szülinaposnak nem kéne így feladnia... -
én mikor már 3.jára kaptam meg ugyanazt a kérdést zh-n, és harmadjára változtattak vmi olyan apró dolgon rajta ami miatt nem tudtam válaszolni, rajzoltam egy nagy szomorú pityergő smileyt a lapra és beadtam -
#19138 :D -
Nuki #19142 Pedig frankón origami-hajókat adtam be... mit talált azon 13 pontot :o 
(értettem a viccet, de aki nem érti, azt is megértem, mert az érettségi miatt érthető hogy nem értenek meg olyat ami máskor egyértelmüen érthető ilyenkor.) vagy mi...
-
Holnap üzletigazdaságtan... Vááá! Kezdek félni! :)) -
JancsiPapa #19140 Oo -
nemtud vki egy listát mondani ahol megvannak hogy úgy körülbelül milyen tételek kellenek az egyes tantárgyakhoz?? Irodalom, Nyelvtan, Töri -
Eléglegyen. -
Ricco87 #19137 ezaz...nemtok hol pontot keresni...javitokulcs alapján javitott ennyi...amire nem adhat pontot arra nem fog... -
JancsiPapa #19136 akkor elég szar vicc -.- -
Vicc akart lenni, nem? :C -
JancsiPapa #19134 13 ponttal jobbra javította ki -
derék ifjú lehetett
-
ejha:D -
Már nem azért, de én egy noname vidéki gimibe jártam, ahol hát finoman fogalmazva is gyenge volt a matek, de az 1,6-ra álló osztálytársam még így is kihozott egy 72%-osat középszinten...
-
Mivel megoldókulcs alapján kell javítani így nem igazán szivathat be! Nézd meg és ha direkt lehúzott pontot észreveszed és szólsz! -
Szóval 13 pontot kaptál? Akkor mehetsz szóbelizni, nem? :D -
Nuki #19128 engem se, mégis 13 ponttal jobbra javította ki a matekomat mint amire számítottam :o -
Ricco87 #19127 tancsinéni finoman fogalmazwa se szeret...szal reménytelen:S -
tudomh gáz szégyellem is mint állat....azazigazság h félévkor nagynehezen elértem a hármast belőle és utánna vhogy nemtanultam matekot...azthittem h simán tudok kettest belőle de a sors majdnem pofáncsapott:P....ezvan:D -
akkor ebben muszáj találnod még 1 pontot majd:) vhogy kapard már össze:p -
Ricco87 #19124 39pontos matek:D majdnem 3as:D -
Nuki #19123 [üveges szemmel hevesen bólogat] zomg
-
ugyanmár, a zomgwtfkthxbyeunabzor-ból annyi délszászi kultúrális hagyatékotlehet kiolvasni -
Nuki #19121 ja meg az az alpári nyelv amit használsz a játékosok közti kommunikációban multiplayer játékkor. azzal csak felejteni lehet ;)
Mellesleg meg lehet ám úszni 1 hét internetezést úgy hogy ne kelljen angol szöveget olvasnod... (magyar Windows, magyar Firefox, magyar MSN)
-
ez a szerencsém : ) -
A mai internet uralta világban szerintem baromi nehéz felejteni az angolt. Az internet 80%-a angol kb.