29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• powers
    nah ez is megvolt,úgyhogy rám sem dobja ki a google hogy
    "megbuktam szóbelin"az angol necces volt,de a tanár belém dumálta a kettest
  • bardocz
    magyar: 46%
    Matek(emelt): 78%
    Töri: 87%
    Angol: 83%
    Info: 86%
    Kémia: 88%
  • nearo
    Nehogy azt hidd... örülj neki, hogy egybe meglesz az egész :D
  • attiGT
    Emelt német: 82%
    Matek német nyelven: 64%
    Történelem 82%
    Magyar nyelv és irodalom: 76%
    Német civilizáció: 76%

Köszönöm ezúton is a Szüleimnek és a Jóistennek!!! :')
  • Firerock
    gúd lák
  • AntiHero
    Holnap vizsga...\o/
  • emuplains
    Grat mindenkinek, aki túl van rajta! én ma kaptam meg a beosztást és csak csütörtökön kezdek, de akkor mindenből. Van aki 2 nap alatt fog lemenni! Lehet hogy jobb lett volna kétszerre lemenni!
  • powers
    úgy legyen én is parázok a holnaptól
  • Jamirofan89
    Köszi!Még csak egy dolgot szeretnék hozzátenni: ahogy már többen is írták szinte lehetetlen megbukni.Ha rendes a tanárod hozzá fog segíteni ahhoz,hogy több pontot érj el mint amiről álmodtál.
  • phone01
    még két nap :D am ügyesek vagytok :D
  • Jamirofan89
    Figy.Ahogy írtam ott van a forrás!Könyvek tömkelege(legalább is itt úgy volt).Nagy kuss lesz bennt a teremben egyedül a felelő és a tanár kommunikál.Ne legyél fosi :D Ha valamit nem tudsz akkor irány az Atlaszokért,könyvekért ne foglalkozz azzal,hogy felvered a csendet.Bátran kell.Csak azért írtam,hogy borzalmas volt,mert éjjel 2 órát aludtam,fingom nem volt róla meddig fog tartani az egész.Reggel fél 8kor már ott voltam.7 és fél órát seggeltem,de megérte.
  • MaRee
    Ááááá grat mindenkinek, én holnap reggel megyek
  • lippet
    Nah túl rajta! Magyar tanár volt a legjobb fej, sokat segített!

Irodalom: Kosztolányi
    Nyelvtan: Hivatalos szöveg
    Német: Hausarbeit/Házimunka
    Történelem: Reformkor és Széchenyi
    Informatika: Archivalás, tömörítés

Átlagosan olyan 10 percig feleltem, mindegyikről mondtam valamit! Széchényinel és felsoroltam sok gyakorlati munkásságát, szóltam még a Hitelről is!

Szerintem a minimum megvan mindenből! =) Sok sikert a továbbiakban mindenkinek!
  • Jamirofan89
    Délelőtt 10-től du 3-ig bennt voltam.Magyarból kellett póttételt húzni.
    Vörösmarty gondolatmenete vagy mi > Kertész:Sorstalanság
    Phejj inkább nyúzzanak meg élve,mint hogy ezt még egyszer végigcsináljam.Tudom egyéntől függ... ráadásul nem is izgultam.
    Volt annyi forrás a tételekhez,hogy beszarás.Szöveggyűjtemények,írok,regények csak egyedül Vörösmarty nem.Elmondtam,hogy ő a Szózat szülőatyja meg 1-2 ismertebb versét oszt csókolom :/ Info,föci improvizáltam.Úgy tűnik bevált.
  • Palesz2
    angolbol, gondolom a képes szarról beszélsz.

ott mind1 mit pofázol, mert amúgy elvileg az, első látásra megy.. :)
    tehát ha ott van egy bolt meg piac, akkor ne beszélj a buszokrol meg a repcsikről.
  • Cat 02 #28479
    Engem nyelvvizsgán nem állítottak.
    Képen gyerekek hóembert építettek, elkezdtem beszélni a gyerekkorról, nyáron strand, foci, etc. A társam picit furán nézett a végén rám, lenéztem a papírra és ott virított rajta, hogy: "Weather".
  • phone01
    én csütörtökön megyek :D nem tok már tanulni, nem marad meg semmi. én boldogan beérném mindenböl a 2-essel. de félek még az sem fog összejönni :D
  • bardocz
    Jézusom, ti amúgy jártatok iskolába?:D
    Nyelvtan meg irodalom egyben van magyar nyelv néven, vagy valami hasonló.
    Angolból meg mégis hogy gondolod? Megkérdezi a tanár, hogy mennyire használható az email a emberek számára, és elkezdesz a családról beszélni?:D
  • emuplains
    valaki mondja meg, ha angolból nem a tételről beszélek, hanem azt amit tudok, akkor leállítanak, vagy hagyják, hogy elmondjam. a másik kérdés, hogy nyelvtanból külön osztályzatot kapunk?
  • xxxpaulxxx
    nálam sem, mert feleslegesnek találta a tanár:D
  • toysoldier
    nálunk nem volt
  • xxxpaulxxx
    plusz van egy gyakorlati feladat:P
  • bardocz
    Húzol egy tételt, van fél órád kidolgozni, azt beszélsz róla.
  • Suffering
    Vki leirná a közép info szóbeli érettségi menetét?
  • bardocz
    Vége, magyar vicces volt, nagyon nem ment, de a többi jó volt. Kémia maxpontos lett.
  • lippet
    Nekem meg holnap reggel, de legalább már túl leszek rajta!
  • zkas
    nah csütörtökön reggel 8tól indul a mandula :D
  • analfa
    Valószínűleg igen! nekik is érdekük hogy megtöltsék a helyeket, mert az emberek után kapják a pénzt....
  • xxxpaulxxx
    a tanárod... ha jó fej;)
    (nekem az volt... nagyon is... a végén négy szem közt megkérdezte mennyi pontra lenne szükségem... ajánlott 26ot... aztán másnap 28 lett belőle:D)
  • bardocz
    Semmi. Legalábbis nekem nem volt semmi.
  • lippet
    Infóból milyen segítség van szóbelin? :D
  • smith09 #28463
    Hát ez marha jó. többen jelentkeztek mint tavaly, többen jelölték meg első helyen. => tuti magasabb a pontszám. ááááááááááááá. nem hiszem el....
  • bardocz
    Tavalyihoz képest járműmérnökire alig jelentkeztek. Akkor gondolom itt csökkenni fog a ponthatár.
  • Adaaam
    Minden attól függ hogy hányan jelentkeztek az adott szakra, és hogy mennyi ember kell a főiskolának. Itt megnézed a tavalyi statisztikát hogy hányan jelentkeztek, majd itt hogy idén hányan jelentkeztek ugyanoda és ebből nagyjából lehet következtetni arra hogy milyen mértékben fog emelkedni.
  • smith09 #28460
    Tudom h nem teljesen ide tartozik, de szerintetek, a tavalyihoz képest a főiskolai ponthatárok miképpen alakulnak ?
  • bardocz
    WÍÍÍÍÍ, holnap reggel érettségi, wúhúhúúúú
  • sapkafej
    nekem már nincs miért fosni, el van baszva az egész
    nem zavarna, csak már öreg vagyok h +1 évet elbasszak emiatt
  • zkas
    nah nekünk holnap kezdődik, kíváncsian várom (sanszosan az elsők között megyek be) :)
    töriből és irodalomból is van 10-10 tétel aminek kifejezetten örülnék + pár ami elfogadható, tehát több mint 50% az esély a sikerre :D
  • xxxpaulxxx
    Nem, csak nekem elég volt az érettségiig parázni... most a nyarat élvezem, de ha neked jó fosni, akkor csak csináld:D

#28453: GG!:D
  • sapkafej
    főiskola előtt elvégeztél egy jósnő okj-t is?