29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
powers #28494 nah ez is megvolt,úgyhogy rám sem dobja ki a google hogy
"megbuktam szóbelin"
az angol necces volt,de a tanár belém dumálta a kettest
-
magyar: 46%
Matek(emelt): 78%
Töri: 87%
Angol: 83%
Info: 86%
Kémia: 88% -
Nehogy azt hidd... örülj neki, hogy egybe meglesz az egész :D -
Emelt német: 82%
Matek német nyelven: 64%
Történelem 82%
Magyar nyelv és irodalom: 76%
Német civilizáció: 76%
Köszönöm ezúton is a Szüleimnek és a Jóistennek!!! :') -
gúd lák -
Holnap vizsga...\o/ -
emuplains #28488 Grat mindenkinek, aki túl van rajta! én ma kaptam meg a beosztást és csak csütörtökön kezdek, de akkor mindenből. Van aki 2 nap alatt fog lemenni! Lehet hogy jobb lett volna kétszerre lemenni! -
powers #28487 úgy legyen
én is parázok a holnaptól
-
Köszi!Még csak egy dolgot szeretnék hozzátenni: ahogy már többen is írták szinte lehetetlen megbukni.Ha rendes a tanárod hozzá fog segíteni ahhoz,hogy több pontot érj el mint amiről álmodtál.
-
phone01 #28485 még két nap :D am ügyesek vagytok :D -
Figy.Ahogy írtam ott van a forrás!Könyvek tömkelege(legalább is itt úgy volt).Nagy kuss lesz bennt a teremben egyedül a felelő és a tanár kommunikál.Ne legyél fosi :D Ha valamit nem tudsz akkor irány az Atlaszokért,könyvekért ne foglalkozz azzal,hogy felvered a csendet.Bátran kell.Csak azért írtam,hogy borzalmas volt,mert éjjel 2 órát aludtam,fingom nem volt róla meddig fog tartani az egész.Reggel fél 8kor már ott voltam.7 és fél órát seggeltem,de megérte. -
MaRee #28483 Ááááá grat mindenkinek, én holnap reggel megyek
-
Nah túl rajta! Magyar tanár volt a legjobb fej, sokat segített!
Irodalom: Kosztolányi
Nyelvtan: Hivatalos szöveg
Német: Hausarbeit/Házimunka
Történelem: Reformkor és Széchenyi
Informatika: Archivalás, tömörítés
Átlagosan olyan 10 percig feleltem, mindegyikről mondtam valamit! Széchényinel és felsoroltam sok gyakorlati munkásságát, szóltam még a Hitelről is!
Szerintem a minimum megvan mindenből! =) Sok sikert a továbbiakban mindenkinek! -
Délelőtt 10-től du 3-ig bennt voltam.Magyarból kellett póttételt húzni.
Vörösmarty gondolatmenete vagy mi > Kertész:Sorstalanság
Phejj inkább nyúzzanak meg élve,mint hogy ezt még egyszer végigcsináljam.Tudom egyéntől függ... ráadásul nem is izgultam.
Volt annyi forrás a tételekhez,hogy beszarás.Szöveggyűjtemények,írok,regények csak egyedül Vörösmarty nem.Elmondtam,hogy ő a Szózat szülőatyja meg 1-2 ismertebb versét oszt csókolom :/ Info,föci improvizáltam.Úgy tűnik bevált. -
angolbol, gondolom a képes szarról beszélsz.
ott mind1 mit pofázol, mert amúgy elvileg az, első látásra megy.. :)
tehát ha ott van egy bolt meg piac, akkor ne beszélj a buszokrol meg a repcsikről. -
Cat 02 #28479 Engem nyelvvizsgán nem állítottak.
Képen gyerekek hóembert építettek, elkezdtem beszélni a gyerekkorról, nyáron strand, foci, etc. A társam picit furán nézett a végén rám, lenéztem a papírra és ott virított rajta, hogy: "Weather". -
phone01 #28478 én csütörtökön megyek :D nem tok már tanulni, nem marad meg semmi. én boldogan beérném mindenböl a 2-essel. de félek még az sem fog összejönni :D -
Jézusom, ti amúgy jártatok iskolába?:D
Nyelvtan meg irodalom egyben van magyar nyelv néven, vagy valami hasonló.
Angolból meg mégis hogy gondolod? Megkérdezi a tanár, hogy mennyire használható az email a emberek számára, és elkezdesz a családról beszélni?:D -
emuplains #28476 valaki mondja meg, ha angolból nem a tételről beszélek, hanem azt amit tudok, akkor leállítanak, vagy hagyják, hogy elmondjam. a másik kérdés, hogy nyelvtanból külön osztályzatot kapunk? -
xxxpaulxxx #28475 nálam sem, mert feleslegesnek találta a tanár:D -
nálunk nem volt -
xxxpaulxxx #28473 plusz van egy gyakorlati feladat:P -
Húzol egy tételt, van fél órád kidolgozni, azt beszélsz róla. -
Suffering #28471 Vki leirná a közép info szóbeli érettségi menetét? -
Vége, magyar vicces volt, nagyon nem ment, de a többi jó volt. Kémia maxpontos lett. -
Nekem meg holnap reggel, de legalább már túl leszek rajta! -
zkas #28468 nah csütörtökön reggel 8tól indul a mandula :D -
Valószínűleg igen! nekik is érdekük hogy megtöltsék a helyeket, mert az emberek után kapják a pénzt.... -
xxxpaulxxx #28466 a tanárod... ha jó fej;)
(nekem az volt... nagyon is... a végén négy szem közt megkérdezte mennyi pontra lenne szükségem... ajánlott 26ot... aztán másnap 28 lett belőle:D) -
Semmi. Legalábbis nekem nem volt semmi. -
Infóból milyen segítség van szóbelin? :D -
Hát ez marha jó. többen jelentkeztek mint tavaly, többen jelölték meg első helyen. => tuti magasabb a pontszám. ááááááááááááá. nem hiszem el.... -
Tavalyihoz képest járműmérnökire alig jelentkeztek. Akkor gondolom itt csökkenni fog a ponthatár. -
Minden attól függ hogy hányan jelentkeztek az adott szakra, és hogy mennyi ember kell a főiskolának. Itt megnézed a tavalyi statisztikát hogy hányan jelentkeztek, majd itt hogy idén hányan jelentkeztek ugyanoda és ebből nagyjából lehet következtetni arra hogy milyen mértékben fog emelkedni. -
Tudom h nem teljesen ide tartozik, de szerintetek, a tavalyihoz képest a főiskolai ponthatárok miképpen alakulnak ? -
WÍÍÍÍÍ, holnap reggel érettségi, wúhúhúúúú -
nekem már nincs miért fosni, el van baszva az egész
nem zavarna, csak már öreg vagyok h +1 évet elbasszak emiatt -
zkas #28457 nah nekünk holnap kezdődik, kíváncsian várom (sanszosan az elsők között megyek be) :)
töriből és irodalomból is van 10-10 tétel aminek kifejezetten örülnék + pár ami elfogadható, tehát több mint 50% az esély a sikerre :D -
xxxpaulxxx #28456 Nem, csak nekem elég volt az érettségiig parázni... most a nyarat élvezem, de ha neked jó fosni, akkor csak csináld:D
#28453: GG!:D -
főiskola előtt elvégeztél egy jósnő okj-t is?