29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
jah:) -
Nuki #19878 ha jól veszem ki akkor neked is mindened ötös lett, kivéve a matek (nekem is!!! :) -
Gabyee #19877 na végeztem én is:P
irodalomból Petőfi pol.költészete
nyelvtan kommunikáció tényezői,funkciói
töri MO demográfiai változásai és annak hatásai a XVIIIsz.
magyar:4
matek:2
töri:4
föci:3
társadalom:4
szerintem jó lett
-
irod.:Babits ars poéticái
nyelvtan:stílusok, vagy mi a fene, nemtom már pontosan:D
töri:Mohács - előzmény, menete, következmény
angol:már nemtom pontosan, össze-vissza hablatyoltam:))
a lényeg h csak matek lett 4-es, pedig nem gondoltam volna h töriből 5-t kapok:)) tanárok rendesek voltak, ez köszönhető talán az enyhülő időnek, és annak, hogy utolsó nap volt, és gyorsan le akarták zavarni:)) -
jaja, így van, mások is kaptak(érdeklődtem) -
Nuki #19874 én is így vagyok :D
te miket húztál?
#19857: trója c. film? ehh... =) -
Nuki #19873 küldd be a hiányzó dokumentumokat:
- évvégi jegyek
- érettségi bizonyítvány
- egyebek igény szerint (időközben szerzett nyelvvizsga, versenyeredmények, etc)
én is kaptam ilyet, és elméletileg a legtöbb felvételizőnek kellene ilyet kapnia. ne aggódj, semmi rosszat nem jelent ;) -
nah ez is megvolt. huurrááá :DDD
és most megnyomom a delete-t a fejembenXD -
ja nekem is szóltak. Én ki is fogom váltani, ha már jogosult vagyok rá. Lehet, hogy szart sem ér, de ha mondjuk elmegyek valami diákmelóre, akkor ott lehet, hogy pluszpont. -
mondjuk az nem tul korrekt dolog, engem még fel is hivtak érettségi után fél évvel, hogy ha akarom váltsam ki, mert járna. -
nem váltja ki, viszont ha megszerzed az 5öst akkor megkapod. én is megkaptam elvileg csak nem váltottam ki, mert nem látom értelmét. -
Amit leírtam az előbb. Miért nem képesek tájékoztatni a suliban erről, ami mellesleg ECDL vizsgaközpont?
Mielőtt bárki is írná, hogy ez az én hibám, hogy nem jártam utána, közlöm, hogy direkt rákérdeztem, hogy az 5-ös info érettségi kiváltja-e az ECDL bizonyítványt. A válasz egyhangú NEM volt... -
most mi a probléma? -
Nah ez most nagyon felb@aszott. Egy vizsgám van hátra, és erről b*asztak tájékoztatni a suliban. Csak azt mondták, hogy az ECDL nem váltja ki az érettségit........
Azta pénzsóvár büdös ku*dsf+f6+-fsdf... -
Gercse és rajtam kívül senki sem kapott ehhez hasonlót? -
http://www.ecdl.hu/index.php?cim=mentesseg#vmentreg_erettsegi -
hm, nem tudom, én várok kb. júl. 7-ig vagy nem tudom, és ha addig nem írnak vmi újat, vagy nem látok változást a felvin, akkor betelefonálok, vagy bemegyek -
ZS0LT #19862 Sziasztok..
Egy kérdésem lenne ha középszintű informatikám 5ös lett akkor igényelhetek ECDL vizsgát? nem tudja valaki.. ? -
Az a baj, h én is elküldtem? Vagy mi a bajuk? -
csak mert nekem is ezt küldték, ma adtam fel bizonyítvány és a nyelvvizsgám másolatát -
évvégi bizonyítványt is elküldted? -
irj nekik, hivd fel őket, sztem -
sziasztok!
végre túl vagyok rajta!!
Töri: Római köztársaság válsága és bukása
Magyar i: Trója c. film, Homéroszi eposzok stb
Magyar ny: Magyarországi kisebbségek
Német: Filme -
HELP!!!
Kaptam felvitől egy ímélt:
Örömmel értesítjük, hogy a felsőoktatási felvételi eljárásban a dokumentumokkal alátámasztott adatait, eredményeit adatbázisunkban rögzítettük.
Tájékoztatjuk, hogy Önnek van legalább egy olyan jelentkezési helye, ahol - megfelelő számú hitelesített (vagyis dokumentummal igazolt) középiskolai eredmény hiányában - nem tudunk tanulmányi pontot számítani. Így - amennyiben vannak hitelesített és az Ön által megjelölt jelentkezési helynek megfelelő érettségi eredménye(i) vagy gyakorlati vizsgán elért eredménye(i) - pontszámát a kétféle számítási mód közül jelen helyzetben csak az érettségi pontok/gyakorlati vizsga alapján lehet megállapítani.
És a felvi menüpontban ez áll.
Mi a teendő? -
Nuki #19855 igen, de ha ugyanazt az opciót választod, akkor azt hiszem pénzbe kerül. -
rokawa #19854 Én a fizikát nagyon elrontottam :(
Nem tudjátok,hogy jövőre is meglehet próbálni?
-
Nuki #19853 asszem, habár lehet hogy retorikát összekevertem volna a tesi érettségivel
:D
és melyik hogy ment? :) -
aztevagy? -
JancsiPapa #19851 2 cím az nyelvtan, a 3. pedig töri :)
bár ezt ti is tudjátok sztem :) -
JancsiPapa #19850 /me érett
magyar:
Zrínyi Szigeti veszedelem
retorikai eszközök a szónoki beszédben
demográfiai változások Mo-n a 18. sz.-ban :) -
Denniske #19849 ThePartyFace is leérettségizett.
-
Nuki #19848 
#19847: alkoholista, azt kihagytad xD
vazze, ha ezt mondtam volna a tanárnak, szerintem 4 évig biztos nem érettségizek XXD -
Ady egy hatujjú, mutáns, depressziós, szifiliszes emó balfasz volt. -
Na ezt ne is bolygassuk..
[alkotmány utcában lakik] -
Nuki #19845 nagyon a nyelvemen volt hogy kiejtem a "szenvedélyes szex" szót/szavakat, de úgy érzem nem javított volna a feleletemen...
pont ő volt az, aki a sok tudás közül kilökődött... tudom ciki hogy Ady Endre úton lakom, és Adyt nem tudtam tökéletesen, dehát ez van :P
-
Ahah, pedig szvsz az egy nagyon jó kis tétel. :P
Ady meg Léda -
az mirelenne jo te?:D...én a németet és az angolt is kiváltottam anno nyelvvizsgával és elfogadták előrehozott emelt vizsgaként még régen...nemtom minekmennél egy 100%os automatikus emeltszintű vizsga után újravizsgázni:P -
Nah Vééégre vééégeee.Naon jó tételt húztam föciből,kár volt ennyit parálni! :) Jövőre 5 tárgy helyett "csak" 4ből kell érettségiznem és legalább tudom már,h hogy néz ki egy érettségi. :D -
JancsiPapa #19841 délelőtt 11 lett belőle :] -
lord nihilus #19840 am van itt olyan aki korábban szerzett nyelvizsgával kiváltotta a 100%-os em.angol érettségit és abból is tett felvételi érettségit?