29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• JancsiPapa
    Hány embert vesznek fel oda? Oo
    Vmi 17x-en jelentkeztek első helyen oda :)
  • Nuki
    szegény te...
    mindegy ha fölvesznek akkor is csak jövőre fogunk egy helyre járni... :P
  • JancsiPapa
    sportot nem fogadják el, így 131 <_<
    eltén meg 134
  • Nuki
    be lett küldve, de én is ezen agyaltam... pedig a 4. évvégi is ott van a hitelesített-ek között.... :(

neked hány pontod lett amúgy? :)
  • Gnome
    énse küldtem még be és mindenhová szépen kiszámolták a pontjaimat;)..bár sztem biztosami biztos beküldöm de lehet inkábbnem:P
  • gabesz012
    Hali!

Abban az esetben, ha nekem az érettségi pontok duplázásából számolják a pontokat, ugye nem fognak ráparálni, ha nem küldöm be a 4. évvégi fénymásolatát? Szerintem nem, de erősítsetek meg. :)
  • szitya01
    -3.félév +4. félév
  • szitya01
    Nálam is a BME-GÉK-en a 4.évvégit nézik nem a 3. félévit.
  • JancsiPapa
    nekem is ugyanez van - szerintem az a baj, hogy be kell küldeni az évvégi bizonyítványt - az évvégi eredményt nézik ,nem a félévit.
  • Nuki
    akkor nem csak nálam vannak ilyen anomáliák...(?)
    nálam EGYEDÜL A BME-VBK -nál a Tanulmányi pont NULLA!!4 a többinél rendesen ki van töltve hogy 56....
    és ez nem vicces, mert kétszerezőssel 120 pontom van, simával meg 123 lenne, és ez egy ilyen helyen ahol 139 embert vesznek föl számíthat :\

holnap úgyis lájt barátommal felkerekedünk és benézünk egy ilyen helyre, ahol le lehet adni papírokat pesten...

kb. hasonló van nálam mint #19926-ben....
  • Bandee1987
    na, kijavitották a hibát, 127 pontom van :)
  • Rage47
    lehet feltölteni, nem kell postázni
    felvi.hu
  • ffxi
    Feltölteni? Télleg ilyet is lehet? És akkor nem kell postázni?
  • ryhdeksan
    ezért nem utazok 150 km-t :D

amúgy felhívtam ma és mondták hogy folyamatosan töltik tehát nincs baj ;))
  • Bandee1987
    sztem menj el személyes oda.
    Hallgatói információs központ: Bp, Reviczky utca 6.
    (Kálvin térnél elindulsz Baross utcán, majd amikor kettéágazik egy térnél az egész (a tér televan kiülős éttermekkel, kocsmákkal), elmész balra, ott lesz a reviczky utca. Az utca bal oldalán lesz a 6., a Szabó Ervin könyvtárral szemben)
  • fravik
    szerintem egy próbát megér...persze nem valószínű, hogy felveszik. meg egyébként is sztem egy csomóan hívják őket, ezért még a vonalak is leterheltek (főleg, hogy nem sok telefonszámot adtak meg). sok sikert!!
  • ryhdeksan
    mondjuk ma is baszták felvenni a telefont nemtudom minek vannak ott
  • gyulaa
    Sziasztok kérlek titeket ha van egy kis szabadidőtök és ismerkedni akartok vagy csak egy jót chatelni látogassátok meg ezt az oldalt http://visualchat.hu (ha tetszik kérlek ajánld barátaidnak is!)
    előre is köszönöm!
  • ryhdeksan
    nemtudjátok holnap bennt lesznek érdemes telfonálni?
  • fravik
    csak tudod, úgy tudtam, hogy minden hely, amit megjelölök az évvégéket nézi. ezért feleslegesnek tartottam felrakni még azt is. ezek szerint tévedtem. :)
  • ryhdeksan
    meg a nylevvizsgák
  • ryhdeksan
    11. év vége 12. fél év 12. év vége kell
  • fravik
    köszönöm, úgy lesz!!
  • fravik
    szerintetek elfogadja, ha csa a 12.félévi (ellenőrzős) bizonyítványt töltöm fel? nem kell napló, meg ilyesmi ugye?
  • ryhdeksan
    persze
    töltsd fel
  • fravik
    esetleg az előfordulhat, hogy azok a sulik, amik nem vették figyelembe az évvégi jegyeimet, a félévit nézik? mert azokat nem töltöttem fel... lehet fel kéne tölteni?!
  • fravik
    a felvi.hu-n a Pontjaim menüpont alatt az összes bejelölt sulihoz oda van írva, hogy mennyi a szerzett, hozott pontom, az érettségi jegyeim, a nyelvvizsga...szóval minden. és ott kiszámolta minden sulihoz külön-külön a pontokat! remélem érthető. :)
  • szitya01
    Mivel ugyanarról a szakról van szó így ugyanazok a tantárgyak számítanak, ez elég érdekes, de ezt neked ki számolta?
  • ryhdeksan
    felhívtam a 189-t aztán azt mondták h lehet vmi regisztrációs hiba...na mondom gg
  • fravik
    mérnök informatikus szakra jelentkeztem az SZTE-TTK-ra, a PTE-PMMK-ra, a PE-MIK-re és a KF-GAMFK-ra. A felvételi tárgyak a matek és az informatika. Van ugyan nyelvvizsgám, de érettségiznem is kellett. Nekem az kéne, hogy mind a 4 helyen a hozott+szerzett pontokból számítsák... én nem is számoltam amúgy, mert elbasztam a matekot és az info emeltet is...
  • ryhdeksan
    lehet nyelvvizsgával váltottad ki az érettségit és nem fogadják el?
  • ryhdeksan
    köszi, de nem veszik fel :((
  • fravik
    Telefon:
    A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben:
    189
    (6. menüpont, felsőoktatási felvételi tájékoztatás)
    Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ

Beadott jelentkezést érintő konkrét ügyekben:
    (06-1) 477-3131
    Országos Felsőoktatási Információs Központ
  • fravik
    hali! szerintetek mitől lehet, hogy a felvi az egyik sulinál a hozott + szerzett eredményekből számítja a pontjaimat (így 119), míg egy másik sulinál ugyan azon a szakon a pontduplázással (így csak 110)? elvileg ugyan azt nézik a felvételi tájékoztató szerint... vkinek ötlet? thx
  • ryhdeksan
    mi a felvi központ száma?
  • ryhdeksan
    ja nekem meg 0 a pontjaim mert érettségi eredményekből 3-t beírtak, majd törölték azokat is aztán most üres, már írtam e-mailt
    ráadásul hitelesítve van....
  • Bandee1987
    Nekem most hivogatnom kell a felvi központot, ugyanis az okjs vizsgám számát elirták, és emiatt valszinuleg nem kaptam meg még a +7 többletpontot. Remek...most hivogathatom őket, hogy javitsák ki a hibát.
  • lord nihilus
    htx :)
    110...hogy mire lesz ez vajon elég :(
  • jAsOn VoOrHeEs
    Felvi.hu-ra felkerült a "Pontjaim" menüpont is.
  • Bandee1987
    Nem kell parázni ezen, időbe telik amig hitelesitik ezeket a cuccokat. Nekem majd 1 hónap alatt hitelesitették a nyelvvizsgabizit, az okj-s bizit kb. 2 hét alatt hitelesitették.