29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
OK.köszi,s aki nem kért sms-t :> ? az a felvin utána tud nézni,ugye? -
Hali! a helyzet az, hogy tavaly aznap este 8-kor lettek meg a ponthatárok, úh nem maradnék fennt a helyedben éjfélig :D
valószínűleg holnap, vagyis 25-én este (8 körül) lesznek meg és az sms-eket is csak ezután fogják küldeni. -
Sziasztok! Ma éjfélkor már el fog dőlni a felvételi? A felvi.hu-n hol találom majd meg,hogy hova vettek föl? köszi! -
Ha nincs diákod,igényelsz ideiglenest.Ott az intézményben kiállítják neked 5 perc alatt. -
nah holnaptól minden hivatalos lesz;) -
Jó, hát ilyen putri helyeken minek is csipkártyás diák :D -
BMEn olvasójegy van, vagy Tiris kártya. -
Suli könyvtárban diákkal tudsz beloginolni, bérlethez és könyvcsekkhez szintén kell a diák, ellenőrök is gyakran kérik ésatöbbi. -
Easy Rider #19991 én többet használom, mert nem vagyok pesti, viszont a ... ellenőrök egyre többször kérik :) -
Aki még nem kezdte el csinálni a diákot, annak úgyis tök mindegy. Nem kell rémtörténeteket mesélni. 1 hónap alatt azért kész szokott lenni, de inkább kevesebb.
Miért lenne nagyobb szerepe a felsőoktatásban? Tök ugyanazokra a dolgokra használom, mint a gimis diákom. Olcsóbb Mozi, BKV, MÁV jegy. Ennyi. -
Jó tanács!
A diákot még most nyáron intézzétek el, a csekket fizessétek be, mert ha ezt majd szeptemberben kell, nos az elég kellemetlen lesz, végtelen sorok a HSZI-n, két hónapos várakozási idő, míg megjön a diák stbstb, arról nem is beszélve, hogy a felsőoktatásban jóval nagyobb szerepe van a diáknak szóval mindenképp még most nyáron! -
Tisztelt B.D.!
Tájékoztatjuk, hogy elektronikus diákigazolvány-igénylését sajnos nem tudtuk elfogadni, mert
- a www.felvi.hu-n nem töltött fel megfelelő fényképet / aláírást,
- az ezt követően Önnek kiküldött e-mailben megadott címen (https://igenyles.diakigazolvany.hu) sem töltött fel megfelelő fényképet / aláírást határidőig.
Amennyiben töltött fel fényképet és aláírást, akkor a gyártó nyomda nem megfelelőnek minősítette fényképét és / vagy aláírását.
Ezért arra kérjük, hogy az Önnek postai úton kiküldött csekket ne fizesse be, hanem semmisítse meg. Diákigazolvány-igénylésre tanévkezdéskor a felsőoktatási intézményben lesz lehetősége.
Megértését köszönjük, sikeres felvételit kívánunk!
2007.07.21
Tisztelettel
Educatio Társ.Szolg.Kht.
Diákigazolvány Ügyfélszolgálat -
Ja a suliban is lehet igényelni, igaz lesz kb 1 hónap, amíg nem lesz diákod -
Ha nem kaptál értesítést róla, hogy megfelelnek a dokumentumok 20-ig akkor ne fizesd be a csekket, majd ha felvételt nyertél a suliba ahova jelentkeztél akkor ők majd informálnak, hogy mi a teendő. -
Nuki #19985 én nem tudok semmit erről, mert nem lesz új diákom, mert még abban a suliban maradok 1 évig ahol eddig is tanultam... nekem ez amit mondasz új... -
hello! kaptam egy levelet a Diákigazolvány Ügyfélszolgálattól benne egy csekkel. Az írják, hogy "Az igénylés akkor érvényes...a feltöltött képet / aláírást a nyomda elfogadta. Erről e-mailben értesítjük legkésőbb július 20-áig."
A probléma az, hogy én semmilyen e-mailt nem kaptam ezzel kapcsolatban, az e-felvételin még mindig egy-egy lakat van az aláírásom és a képem mellett.
Nálatok mi a helyzet? Én e-felvételivel jelentkeztem, úh légyszi azok írjanak, akik szintén így jelentkeztek! köszi
ui: akkor gondolom ne fizessem be a csekket, ugye? -
üdv megint:) éreklődnék, emelt szintű info milyen nehéz volt idén? word excel, meg a win az sztem megy profi szinten (esetleg acces nehéz lehett)
programozás meg úgy ahogy :) -
énse mentem emelt szintre semmiből :) a 7 pont a nyelvizsgám :P -
Nuki #19981 pedig még nyelvvizsgám is van.... -.-
te legalább nem kúrtad el a matekod mint én...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!látod aki kinn járt angliában, annak ennyi jár legalább :D -
Ugyanennyi pontom van pedig nem mentem emeltszintűre, ennyit a kétszínű érettségiről =) -
127 pontom van remélem elég lesz kereskedelem és marketingre godöllőre. -
Nuki #19978 igen, így van 123 pontom. hát reménykedem. :)
akkor is, kár hogy felettem fogsz járni egy évvel :D
[spoiler] vegyésztechnikusi vizsga +1 év nekem ^^ -
JancsiPapa #19977 megnyugodtam, 131 van már kiírva a bme-hez :) -
JancsiPapa #19976 nálad kijavították már? -
Nuki #19975 hát ha így végiggondolom igaz, bár eléggé furcsán hangzik :)
"két jegy közül a jobbat adják" naiv világ...
-
Világos, nem is úgy gondoltam, hogy egyik 3as másik 5ös akkor az 5öst nézik, hanem ha x,5 az átlag, akkor felfelé kerekítenek ergo ha 1 jegy a különbség a két jegy között akkor a jobbikat nézik :) -
Nuki #19973 az átlagát nézik a két jegynek, a kettő közül úgy jöhet ki a jobb ha felfelé kerekítenek, vagyis 4,5-öt ötösre. -
akkor elbaszták mert ha egyik 4 másik 5 akkor a jobbikat nézik. -
Easy Rider #19971 ez igaz, már most érzem, hogy a tábor előkészítő tábor durva lesz ^^ -
hali, a pontoknál ha év végi nyelvtan 4es, irodalom 5ös, akkor az átlagba 4,5 és 5-re kerekítik, igaz? vagy nem? 4-re? csakmer nekem a pontozásba 4-re kerekítették... és azér kéne aza pont, amit ezzel vesztek -
Nuki #19969 jaaa, értem. -
Nálunk ők segítenek az elsősöknek (szervezik a gólyatábort, az első hét programjait, meg utána is csoportbulikat). -
Nuki #19967 instruktor? -
Jó dolog lehet instruktorkodni, de ki bír a hét minden napján partyzni :D (az ö.cs.i több időt elvesz, mint egy másik egyetem :p)
Meg a tábori életet nem nekem találták ki, elég volt egy gólyatábor is :D -
Nuki #19965 jó az, én a kémia mellett bármelyiket a kettőd közül szivesen bepróbáltam volna :)
sokszerencsét ^^ -
Easy Rider #19964 akkor gondolom Te nem lettél instruktor, vagy nem akartál :) -
Hát én jövőre elkezdem az eltén a fizikát is.
1 perccel a határidő lejárta előtt módosítottam sorrendet a matekról. Lehet nagyon meg fogom ezt bánni, de már tavaly is odahúzott a szívem, és a közgáz pályán is jól fog jönni egy kis plusz módszertan. Ha esetleg nem írnék ide többet szeptemberben, akkor végkimerülésben meghaltam :)
Áh, végülis ki is lehet iratkozni. Remélem nem vagyok nagyon hülye... -
Nuki #19962 hát nagyon remélem...:) -
JancsiPapa #19961 akkor nincs para :D -
Nuki #19960 139 et :\....legfeljebb!!!